susannelidang.jpeg
Sport & yoga

Yoga getaway med Susanne Lidang hos Comwell Køge Strand

Yoga og meditation
3-retters middag
Overnatning
Find ro og balance med et yoga getaway med yogalærer og forfatter Susanne Lidang. Opholdet kan bookes med ankomst den 18. oktober eller 19. oktober.

Eksklusiv yogaoplevelse­ på Comwell Køge Strand

Træk stikket – træk vejret …

Forkæl dig selv med et skønt yoga getaway på Comwell Køge Strand, og nyd de afslappende omgivelser tæt på havet, mens du dyrker yoga.

Du skal ikke tænke på andet end at være tilstede i nuet. Vi står for de afslappende rammer og alt yogaudstyr, og sammen med Susanne Lidang sørger vi godt for dig under dit yoga ophold på Comwell Køge Strand. 

Med yogaens styrkende og smidiggørende stræk, kombineret med fokuseret vejrtrækning, kan du give kroppen ny energi og mærke den mentale ro, der følger med, når kroppen kommer i balance.   

Yoga getaway-opholdet bliver afholdt på udvalgte datoer:

 • Fredag den 18. oktober til lørdag den 19. oktober

 • Lørdag den 19. oktober til søndag den 20. oktober

Bemærk at opholdet forudbetales og ikke kan annulleres eller refunderes.

Værd at vide om opholdet

Dag 1:

 • Kl. 14:00-15:15: Tjek ind

 • Kl. 15:30-16:00: Velkomst med frugt, isvand, te/kaffe og nødder i yogasalen

 • Kl. 16:00-18:00: 2-timers workshop, ”Gear ned”: Hatha-yoga med styrkende og mobiliserende øvelser for (lænde)ryg, nakke og skuldre suppleret med rolige åndedraf of bold-massage, der løsner effektivt op i nakke og skuldre og får dig helt ned i gear

 • Kl. 19:00-20:30: 3-retters middag sammensat af køkkenchefen

 • Kl. 21:00-21:45: 45 minutters Yin-inspireret meditativ yoga med fokus på åndedræt

 • Kl. 21:45-: Overnatning i standard dobbeltværelse

Dag 2:

 • Kl. 06:30-07:00: Frugt, te/kaffe og nødder til de morgenfriske ved yogasalen

 • Kl. 07:00-09:00: 2-timers workshop, ”Ny Energi”: Hatha-yoga med smidiggørende twists, styrkende kerne- og balanceøvelser samt hoftestræk. Et program for hele kroppen, der giver lidt sved på panden og efterlader dig med fornyet styrke, overskud og ro.

 • Kl. 09:00-10:00: Dejlig morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter

 • Kl.11:00 (senest): Tjek ud og god weekend!

Susanne Lidang er certificeret Hatha-yogalærer og forfatter til bøgerne ”Vild med yoga” (2015), ”Yoga for løbere – og luntere” (2017) og ”Yoga for ryg, nakke og skuldre” (2019). 

Susanne er personlig yogatræner, underviser i fitnesscentre samt i virksomheder, hvor hun også holder foredrag. Desuden afholder hun løbende egne workshops. ”Yoga er en fest – og du er inviteret!”, lyder hendes slogan, hvilket siger meget om hendes uhøjtidelige tilgang til yogaen; ALLE kan være med, og Susanne vil sikkert guide dig igennem, så du mærker resultater. 

Uanset om du har brug for at få løsnet op i den stive krop eller på det mentale plan, er yoga med Susanne Lidang en optimal oplevelse for dig. Du kan læse mere om Susanne Lidang her.

Pris pr. person ved to personer i standard dobbeltværelse: 2.449 kroner.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Køge Strand, og der er kun et begrænset antal pladser til salg.

Opholdet er forudbetalt og kan ikke refunderes. Når du køber yoga getaway-opholdet på Comwell Køge Strand, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem tredjepart (f.eks. GaveFabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelserne