Generel info om dit ophold på Comwell H.C. Andersen Odense

Generel info om dit ophold

INFORMATION OM DIT OPHOLD

Check-in & check ud
Check-in kan ske er fra kl. 14:00.

Check ud skal ske senest kl. 11:00

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timer tidligere check-in eller to timer senere check ud end de gældende tider? Så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Autorisation
Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500 ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Registreringskort
Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Opredning på værelset
Børn (3-11 år) ½ pris af voksne.

Babysenge til børn 0-2 år kr. 150,- pr. nat.

Opredninger og babysenge skal forudbestilles.

Er I 3-4 voksne, som ønsker at bo på samme værelse, har vi specielle værelser til dette. Kontakt os og hør mere om disse.

Hunde på værelset
Det er tilladt at medbringe en ”stille” og renlige hunde på nogle værelser. Dette skal forudbestilles. Merpris kr. 250,- pr. nat. Bemærk, hunde må ikke være alene i værelset

Annullering af ophold
Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Adgang for gangbesværede
Der er nogle værelser, som er bedre at booke end andre, hvis man er gangbesværet eller evt. kørestolsbruger. Kontakt os før din reservation hvis dette er tilfældet. 

Kreditkort
På Comwell HC. Andersen Odense kan du benytte alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort. 

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenmad
Morgenmaden serveres mandag-fredag kl. 06:30-10:00.  Lørdag, søndag og helligedage kl. 07:30-11:00.

Skal du tidligt af sted, kan vi arrangere en morgenmadspose til dig, som serveres i receptionsområdet på det ønskede tidspunkt. Dette skal bestilles aftenen før senest kl. 20:30.

Restaurant
Restauranten er åben mandag-lørdag kl. 18-21. Bordreservation anbefales. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte-borde til middag.

Middage inkl. ophold er fastsatte og varierer dagligt. Menuerne kan ikke flyttes til andre dage. Vi tilpasser gerne menuen for allergikere, vegetarer og lignende, hvis dette meddeles forud.

Lukkedage
Søndag er vores restaurant lukket samt i dagene mellem jul og nytår. Enkelte undtagelser forekommer, kontakt receptionen på telefon (+45) 6614 7800 ved spørgsmål.  

Bar/Café
I vores bar/café kan du købe drinks, specialøl, sodavand og kaffe.

Allergi
Meddel altid på forhånd hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.

Reception
Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Offentlig transport
Nærmeste station er Odense Banegård, som er beliggende 1 km fra hotellet. Her afgår der tog til/fra  København og Jylland to gange i timen

Taxi
Odense Mini Taxi tel.: (+45) 66 12 27 12. Vi bestiller gerne for gæsten

Parkering
Parkering i forbindelse med dit ophold kan ske på parkeringspladsen ”Q-Park Comwell H.C. Andersen”, som ligger ved siden af hotellet. Vi har 90 parkeringspladser til rådighed, og det er med forbehold for ledighed. Det er ikke muligt at forhåndsreserve.

Det koster kr. 45,- pr. påbegyndt time, max 150,- pr. døgn.

Holder du på vores parkeringsplads, vil din nummerplade blive registreret ved ind- og udkørsel via kamera, og betaling skal først foretages inden udkørsel via den opsatte automat.
Vær opmærksom på at du afslutter og betaler for din parkering ved hver udkørsel.

Er der ikke flere pladser på vores parkeringsplads henviser vi til Odenses offentlige parkeringskælder i nærheden (vær opmærksom på at der her gælder andre parkeringsregler og betalingsbetingelser).

Elbiler
Skal du lade din elbil op, så har vi 4 ladestandere til rådighed på egen parkering. Prisen er almindelig parkeringstakst plus prisen for strøm leveret af Clever (styres via app). Egne kabler medbringes.

Gratis Wi-Fi
Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'Comwellhotels' som Wi-Fi, der er ingen kode.

Fitness
Vi har fintnessrum med løbebånd, cykler og mindre udvalg af vægte.

Rygning
Al rygning er forbudt indendørs og E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene udenfor.

Bestilling af ophold online
Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage

Gavekort
Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Green Key-mærket
Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Comwell Club
Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.com. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål?

Kontakt hotellet på telefon (+45) 6614 7800 eller på hotel.odense@comwell.com