Aktiviteter og seværdigheder nær Comwell Aarhus

Comwell Aarhus

Aktiviteter på hotellet

Skræddersyet gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så tag med os rundt i hotellets omkringliggende natur. Vi har skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter og lagt dem ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.

Leje af cykler
Den bedste måde at opleve Aarhus på er ved at træde op på pedalen. Ikke alene kan du opleve midtbyen og de mange shoppingmuligheder, du kan også cykle ned til havnebadet eller ud til skoven. Du kan leje en cykel ved at henvende dig i receptionen. 

Centralværkstedet Smedien Aarhus

W+B

Seværdigheder og attraktioner nær hotellet

I de seneste år er roserne væltet ned over Aarhus, og topplacering som must-visit destination hos Vogue, Lonely Planet, CNN, National Geographic og Momondo gør, at alle taler om Aarhus. Aarhus er en dynamisk by, hvor pulsen banker og fortiden er levende. Her finder du et væld af oplevelser inden for kultur, musik, events, shopping, sport og meget mere.

Den anerkendte Michelin Guide er særlig berømt for sit fokus på restauranter, men i guiden Michelin Travel bliver der også uddelt stjerner til attraktioner, kirker, hoteller og byer – og her er Aarhus rigtig flot repræsenteret. Blandt andet er Comwell Aarhus fremhævet i Michelin Travel. 

Nedenfor har vi samlet lidt inspiration til dit ophold i Aarhus - Smilets By.

Du kan blandt andet opleve:

Særligt for børn:

Comwell Aarhus

VRX Studios

Restauranter

Det gastronomiske niveau i Aarhus er højt. Hele fire restauranter med Michelin-stjerner placerer Aarhus i den gastronomiske verdensklasse, og også byens mange kreative gourmetkokke forstår virkelig at fortrylle både mad og drikke, så du får en madoplevelse, som glæder både gane og sjæl. Foruden de fire restauranter, som har fået tildelt stjerner i Michelin Guide 2019, finder du to restauranter, som fik tildelt Michelin-anerkendelsen Bib Gourmand samt en lang række af byens øvrige restauranter, som fik anerkendelsen The Michelin Plate.

Michelin-restauranter: 

Michelin Bib Gourmand:

The Michelin Plate:

Guidede ture

I Aarhus finder du året rundt faste rundvisninger med forskellige temaer, hvor du kan opleve byens historie, store attraktioner og seværdigheder samt komme gennem hyggelige, brostensbelagte gader og stræder og mærke Aarhus' puls. Spørg i receptionen på Comwell Aarhus, så hjælper vi med at booke. 

Jesper Rais

Oplevelser i naturen nær hotellet

Nærmeste badetur
Er du til en forfriskende dukkert anbefaler vi det skønne Havnebad ”Bassin 7”, der ligger kun 800 m fra hotellet. Her kan du slappe af, nyde livet ved vandet midt i Aarhus eller gå en tur langs promenaden. Er du til sand mellem tæerne, skal du besøge stranden ”Den Permanente” – en renoveret gammel badeanstalt, kun 3 km fra hotellet.

Nærmeste isbod
Sommer og is hænger unægtelig sammen og i Aarhus finder du heldigvis adskillige isboder og –butikker. Men is er ikke nødvendigvis bare is. Så her en lille personlig anbefaling fra vores hoteldirektør Flemming, hvis personlige favorit isbar er den familiedrevet is shop Mammis Gelato som du finder i Rosengade 34 - kun 10 min. gang fra hotellet. Isen er hjemmelavet og sortimentet skifter fra dag til dag.

Nærmeste strøgtur
På Vestergade og Volden, i indre by i Aarhus, kan du nyde en strøgtur fyldt med små butikker, gode kaffebarer med udendørs servering og mærke byens liv og summen. (Og ja det er den Vestergade som Gnags slingrede ned ad i de glade 80’erne). Strøget/gågaden er kun 10 min. gang fra hotellet.

Nærmeste grønne område
Lige rundt om hjørnet fra hotellet (400 m) finder du Skanseparken. En skøn lille grøn oase, der indbyder til at slå sig ned for en stund og bare nyde omgivelserne enten fra en af parkens mange bænke eller fra et medbragt tæppe i græsset. Er du der imod til skovens dybe stille ro er Marselisborg Skoven et besøg værd. Skoven er 2 km. fra hotellet. Lån evt. en af vores 10 cykler og nyd en cykeltur ud i det grønne.

Nærmeste seværdighed
Aarhus bugner af seværdigheder og kulturelle oplevelser. Blandt nogen af de mest kendte er Den Gamle By og AROS. Men et mere lokalet tip til en attraktion er Kunsthal Aarhus, som du finder kun ca. 800 meter fra hotellet. Her kan du opleve et moderne udstillingssted med samtidskunst.

Nærmeste picnicsted
Er du til picnic eller en rask gåtur anbefaler vi Mindeparken for foden af dronningens sommerresidens Marselisborg Slot. Et perfekt sted til en picnic eller en rask gåtur i haveanlæggene og blandt de kulturhistoriske elementer. Parken finder du 2 km. fra hotellet.

Nærmeste golfbane
Der findes indtil flere golfbaner i og omkring Aarhus. Vi anbefaler Aarhus Golf Club og Lyngbygaard Golf. Aarhus Golf Club er beliggende i et naturskønt område tæt ved Moesgård Museum. Området er let kuperet, og fra flere huller er der en smuk udsigt over Aarhus Bugt. Lyngbygaard Golf er en golfbane i europæisk topklasse. Med respekt for natur og miljø har vi udviklet en golfbane, som har modtaget stor anerkendelse for sine sportslige udfordringer og attraktive faciliteter.