Konfirmationsfest

Comwell Copenhagen Portside mad restaurant

Jesper Rais
Om konfirmationsfest på Comwell Copenhagen Portside
Lokation
Nordhavn, København (to minutter fra Orientkaj metrostation)
Max. antal gæster
350 personer ved langborde og 445 værelser
Pris
Kuvertpris fra: DKK 849,- (mindste selskabspakke)
Bonusinfo
Urbant hotel i Københavns Nordhavn. Med en international vibe og masser af dansk design.
Lokation
Nordhavn, København (to minutter fra Orientkaj metrostation)
Max. antal gæster
350 personer ved langborde og 445 værelser
Pris
Kuvertpris fra: DKK 849,- (mindste selskabspakke)
Bonusinfo
Urbant hotel i Københavns Nordhavn. Med en international vibe og masser af dansk design.

Urbant, unikt og lige til at gå ombord i

Leder I efter et særligt sted at holde en konfirmationsfest, en nonfirmation eller humanistisk konfirmation? Så velkommen til Comwell Copenhagen Portside. Når I er ankommet med metro, bil eller båd, tager vi godt imod jer – og alle jeres gæster – og viser jer vej rundt i vores nye by-hotel, hvor havneudsigt, dansk design og gourmetoplevelser går op i ét.

 

Tag bare en tur i vores grønne atriumgårde. Et sandt have-helle og skabt som en hyldest til de åbne kran-rum, man fandt i de gamle pakhuse. Ja, hotellet her var engang et pakhus, dengang Nordhavn myldrede af handel, fragt og store skibe. I dag ligger vi midt i et hot-spot for start-ups, virksomheder og byens folk, der cykler hertil for at opleve området, bade, sejle, spise is og gå tur.

Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Lokaler, der løfter stemningen

Tilbage til vores atrium-gård – og jeres konfirmationsfest. Kan I forestille jer en eftermiddag her i haven, blandt smukke designklassikere - perfekt til fotos, der skal i albummet, på instagram og hjem på væggen hos mormor og morfar.

 

Lyder det godt for jer, så kontakt os så snart I kender datoen. Herfra aftaler vi et møde og en rundvisning, så I får et indtryk af, hvem vi er. Og vi hører, om dét I kunne tænke jer. Det er også her, vi taler om alle de gode ideer - og gør de bedste af dem flyvefærdige. Skal der f.eks. en food truck ind til natmaden. Alt kan lade sig gøre, og alt kan skaffes, og vores erfarne team er med ’på den værste’. Og vi synes altid, det er allersjovest at lave noget, vi ikke har prøvet før!

Comwell Copenhagen Portside møde mødelokale konference

VRX Studios

Vi har festlokaler i fire størrelser. Det største har plads til max. 350 siddende ved langborde. Alle vores festlokaler har højt til loftet med betagende lysindfald fra enorme vinduespartier, der går fra gulv til loft. Og oser af stilfuld, nordisk coolness tilsat lidt italiensk hotness.

Vi dækker op med lys, servietter og smukt, gråt og råt stentøjsservice og farverige tallerkner.

Men hey, hvad med maden?

Bare rolig, vi gemmer det bedste til sidst. Maden. På Copenhagen Portside er vores køkken et kreativt laboratorium og en festsal for alle sanser. Vores menuer pirrer med et pift af sødt, sundt, salt og savoury. Kødet kommer fra altid rare Troels fra Grambogaard. Det grønne er netop plukket og nippet fra træer og buske eller gravet op af jorden. Og fisken er lige hevet på land.

Comwell Copenhagen Portside mad restaurant

Jesper Rais

Til alle selskabspakker hører husets vine. Nøje udvalgt af vores dygtige personale. Vil I hellere gå andre veje, kan vi friste med et meget langt vinkort, der går dybt i både smag, karakter og intensitet. Vi tilbyder selvfølgelig en masse lækre øl og ikke-alkoholiske drikke, og i vores bar tryller bartenderne med både surt og sødt og disker op med de dejligste mocktails og cocktails.

Selskabspakker

Mulighederne er mange. Og det er jeres ønsker, der sætter den videre kurs. Lad os tage hul på snakken, og hent inspiration i vores selskabspakker og tilkøb, der kan gøre jeres fest helt fantastisk.

Se selskabspakker på Comwell Copenhagen Portside