Romantisk bryllup midt i H. C. Andersens Odense

Comwell H.C. Andersen Odense
Om bryllup på Comwell H.C. Andersen Odense
Lokation
Odense, Fyn (kun to minutters gåben fra H.C. Andersen Odense)
Max. antal gæster
150 gæster i Restaurant Hans Christian
Pris
Kuvertpris fra: DKK 1348,- pr. person
Bryllupssuite inkluderet i prisen
Lokation
Odense, Fyn (kun to minutters gåben fra H.C. Andersen Odense)
Max. antal gæster
150 gæster i Restaurant Hans Christian
Pris
Kuvertpris fra: DKK 1348,- pr. person
Bryllupssuite inkluderet i prisen

Eventyrligt, romantisk, hyggeligt

Kontakt vores eventkoordinator så snart I kender jeres bryllupsdato. Allerhelst et års tid (eller god tid) i forvejen. Og kom så forbi og mød os. I hilser på køkkenchef og restaurantchef, og vi sammensætter en menu efter jeres ønsker.

Magi i køkkenet

Vores køkken er overvejende økologisk, og vi henter allerhelst sæsonaktuelle råvarer så lokalt som det overhovedet er muligt. Vi får vores økologiske kød fra fynske Grambogaard og frisk fisk fra Strandby.

Vine er valgt ud fra jeres bryllupsmenu - og sommelierens erfaring med ønsker til druer og brand. Vores vinkortet har desuden flere økologiske og biodynamiske vine. Har I særlige ønsker til vin, siger I selvfølgelig bare til.

I er meget velkomne til en prøvespisning, hvor I kan smage mad og vin og fornemme stemningen.

Bryllupspakke

(7 timers arrangement)

Velkomstdrink

Sæsonens anbefalede velkomstdrink

Sæsonens menu

4-retters menu bestemt af årstidens råvarer

Husets økologiske vine, øl og vand ad libitum

Natmad

Kr. 1.348,- pr. person

Jesper Rais

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken borddækning?

Comwell H. C. Andersen har flere festlokaler. Restaurant Hans Christian (efter bysbarnet, ikke ham fra Matador…) fremstår med en indbydende, moderne vibe indrettet med bl.a. FDB-klassikere og HAY-møbler. Derudover rummer hotellet et stort festlokale, som er særligt velegnet, når gæstelisten er lidt længere.

I kulturhus Odeon, skråt over den hyggelige Sortebrødre Plads, finder I i husets øvre foyer Restaurant Schiøtz, opkaldt efter Fyns visionære ølmand.

Bordpynt og dekoration

Vi dækker jeres bryllupsbord op med hvide stofduge og -servietter og hvide lys. Og arbejder sammen med en dygtig lokal blomsterdekoratør, som kender vores festlokaler og ved, hvad der tager sig allerbedst ud. Og som også er god til at lytte til jeres ønsker.

I er naturligvis velkomne til at pynte jeres festlokale med tyl, hjerter, balloner og alt, hvad et bankende brudehjerte måtte ønske. Og vi gør det også gerne for jer mod et tillæg. Vi kan også hjælpe med kontakter til dygtige lysfolk og andre med lidt fingerfærdig finesse.

Og hold så en romantisk bryllupsfest!

Herfra er det egentlig ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt, og festen lakker mod enden, kan I trække jer tilbage til jeres bryllupssuite. Og vågne til dagen derpå-brunch og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med resten af selskabet (og leve lykkeligt til jeres dages ende).

Hotellet ligger supercentralt, bare to minutter på gåben fra Odense Banegård. Tæt på Odense Lufthavn.

Comwell H.C. Andersen Odense

Selskabspakker

På Comwell H.C. Andersen Odense holder vi mange fester. Og vi ved, hvad der virker. Inden vi taler sammen, kan I lade jer inspirere af de forskellige selskabspakker og tilkøb, som vi ofte bliver spurgt til.

Se selskabspakker

Vilkår

Bryllupspakken og andre selskabspakker gælder for minimum 30 voksne og er inklusiv eget lokale, lys, duge og servietter.

Derudover gælder følgende vilkår, når du holder fest på Comwell H.C. Andersen Odense:

Efter der er betalt for minimumsantallet på pakken, vil børn mellem 3-10 år få 50% rabat. Rabatten ydes ikke på helligdagstillæg samt tilkøb.

Ved booking af alle fester, skal der indbetales en forudbetaling på 1.500 kr. Dette beløb refunderes ikke, hvis I annullerer bookingen. Beløbet modregnes på den endelig regning.

Der indbetales 75% af det bestilte beløb 2 måneder før afholdelse. Det resterende beløb betales straks ved modtagelse af faktura efter afholdelse af festen. Husk venligst ved indbetaling at påføre navn samt reservationsnummer.

Generelle annulleringsbetingelser

At holde en fest betyder meget. Også økonomisk. I Comwell giver vi dig fuld tryghed i hele processen, og du kan allerede nu orientere dig i vores betingelser, så du føler dig sikker fra start til slut. Det gælder f.eks. spørgsmål om annulleringsbetingelser, betaling og behov for at nedjustere antal gæster.

Generelle annulleringsbetingelser