BTB, business, CAA, Comwell Aarhus, mennesker, statister

WPLUSB

Teambuilding på Comwell Holte

Alternative måder at holde møder på

På Comwell Holte har I mulighed for at udfordre hinanden og teamet gennem spændende aktiviteter, der styrker samarbejdet og skaber nye fælles succesoplevelser. Vi er klar til at hjælpe med inspiration til teambuilding og arbejder tæt sammen med CoastZone, World of Adventure og TeamBattle, som alle har et godt udvalg af aktiviteter.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Forslag til aktiviteter

Mountainbike
Et stenkast fra Comwell Holte, på den anden side af Kongevejen, findes nogle af Danmarks bedste mountainbikespor i Rude Skov. En professionel instruktør tager jer med på en tur i smukke omgivelser, fuld af spændende udfordringer og sjovt samvær! Alle kan være med, uanset kondition, og I kan booke almindelige og elektriske mountainbikes. Der køres i forskelligt terræn, og det kan være alt fra grusveje, skovstier og mountainbikespor. Vores samarbejdspartner leverer både mountainbikes, drikkedunke, hjelme og én guide pr. 10 personer til turen.

Skydning
En anden populær aktivitet er laserlerdueskydning, som kan udføres i alt slags vejr. Under professionel vejledning skydes ’duerne’ med autentiske haglgeværer, og i løbet af en time tages deltagerne igennem forskellige spil. Der er gang i koncentrationen og konkurrencelysten og samtidig plads til sjov og grin.

’’TeamRobin’’ er en klassisk teamudfordring med professionelt og sikkert bueskydningsudstyr. Aktiviteten er velegnet til både større og mindre arrangementer og tilbydes i en day- og night-version. I night-versionen vil skiverne lyse op, og med en kombination af fluorescerende pile og UV lys giver det en anderledes og spændende teamoplevelse. Deltagerne kæmper i hold på hver sin bane og konkurrerer i flere forskellige spil, hvor alle har mulighed for at bidrage til sejren!

Sejltur
I sommersæsonen anbefaler vi også de smukke sejlture på Bagsværd Sø, Furesø og Lyngby Sø. Lad os endelig formidle kontakten, så I kan skræddersy turen præcist som det passer ind i jeres program. Comwell Holtes køkken og restaurant kan naturligvis levere dejlig forplejning til turen i form af kølige vine og lækre snacks.

Cocktailkursus
Med et cocktailkursus får du og dine kollegaer en oplevelse, som I sent vil glemme! Kom med bag baren og vær med til at smage og shake jer vej igennem udsøgte cocktails. Det er en god genvej til at skabe sammenhold og sætter samtidig tankerne i gang, når I gennemgår forskellige underholdende discipliner.

Spil i haven
Comwell Holtes naturskønne omgivelser danner gode rammer for diverse udendørsaktiviteter. Og hvis I ikke har mere end en times tid tilovers, er vores forskellige havespil en nem og sjov måde at være sammen på. Med tre forskellige udendørsspil kan I dyste mod hinanden og måske opdage nye sider og talenter hos hinanden.