Storslået slotsbryllup ved Vejle Fjord

Om bryllup på Comwell Kellers Park

Lokation
Børkop mellem Vejle og Fredericia, Sydjylland

Antal værelser
134 værelser (ca. 268 overnattende gæster)

Pris
En bryllupsreception koster kr. 395,- pr. gæst, og bryllupsfest (aftenarrangement) kr. 1.395,- pr. gæst.

Mulighed for at kombinere med spa-ophold før eller efter brylluppet til fordelagtig pris for gæster -

brudesuite og spa til brudeparret er inkluderet.

Bonusinfo
På Comwell Kellers Park får i ’one point of contact’ - selskabschefen er jeres wedding planner
Mulighed for brudevals udenfor med fakler og medbragte stjernekastere.

comwell-hotel-kellers-park-028

Romantisk, klassisk, storslået, slotsbryllup

Terrassen er skabt til vielse og bryllupsreception

På skråningen ned mod fjorden har vi bygget en stor terrasse som er skabt til en smuk og meget romantisk vielse og bryllupsreception, så hvorfor ikke lade terrassen være kirkegulv? Instagram gløder! Og jeres bryllupsfotograf har mulighed for rigtig at boltre sig og få taget nogle flotte bryllupsbilleder.

Inden bryllupsmiddagen kan I byde bryllupsgæsterne velkommen på terrassen eller i haven med et glas bobler med udsigt til fjord og smukke, grønne trækroner.

Men først lidt bryllupsplanlægning…

Listen af to do inden I do er lang! Og én af fordelene ved at holde jeres bryllup på Comwell Kellers Park er, at vores selskabschef også fungerer som jeres Wedding Planner - hun er simpelthen jeres ’one point of contact’ under hele forløbet. Før, under og efter! For ikke nok med at hun koordinerer alt, hun dækker også op og pynter op og kører arrangementet på dagen, så alting klapper (inklusive gæsterne). Ønsker I særlige indslag som photo booth, MySelfie, DJ eller bands er det også hende, der står for det. Jeres to do-liste er med andre ord i trygge hænder.

Køkkenchefen foreslår en menu ud fra jeres ønsker og de råvarer, der er i sæson. Vores køkken er forankret i økologi og bæredygtighed. Vi får f.eks. vores økologiske kød fra Grambogaard og får flere af vores råvarer fra de lokale gårde. Men kom selv og smag til en prøvespisning for 595,- pr. person inkl. drikkevarer.

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken bordækning?

De fire festlokaler på vores stil- og stemningsfulde hotel har den pragtfuld udsigt til fjord og skov fra enorme vinduespartier, som lader naturen blive en naturlig del af selskabet. Men vi bestræber os dog altid på kun at have ét bryllup ad gangen, så I får det fuldt fortjente fokus.

Vores store festlokale har en skillevæg, så I med et selskab på 50-60 gæster har mulighed for at spise i ét lokale og herefter åbne op til et andet, hvor her er gjort klar til fest, f.eks. med bar.

Opdækningen får I præcis som I vil have den. Runde borde, lange borde eller U-formation, farve på dug, lys og servietter (og hvordan de skal foldes), femarmede lysestager eller bloklys og valg af blomster er alt sammen op til jer. Og vi er altid åbne for nye ideer!

Bordpynt og dekoration

Ud over pynt og dekoration på bordene, tilbyder vi også oppyntning med tyl og lampekæder i loftet for at understrege den hyggelige og meget romantiske stemning som også vores blide LED-lys bag gardinerne er med til at understrege, når mørket falder på. Det er desuden muligt at leje tylhjerte og rød løber.

Og hold så en romantisk bryllupsfest!

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt, f.eks. under åben stjerneklar himmel på vores terrasse, og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres brudesuite. Og vågne som hr. og fru til dagen derpå-brunch og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med resten af selskabet.

Prinsessen holder fridag. Med spa!

Efter en veloverstået fest (og måneders intens planlægning!) har I nok brug for lidt forkælelse for fuld damp. Nyd en tur i vores eksklusive AquaSpa med bl.a. shower walk, urtesauna, dampbad, udendørs hot tub og sandstrand med lysteraaaaahhhh-pi. Spaen er inkluderet i prisen.

Til hotellet hører en stor, gratis parkeringsplads.