Alternative måder at holde møder på

CKL_tipi1.jpg

Alternative måder at holde møder på

Det er ikke uden grund at Comwell Klarskovgaard er mulighedernes mødested. Her er naturen omdrejningspunktet for møder, aktiviteter og forplejningen. Området omkring Klarskovgaard rummer ideelle rammer for helt nye oplevelser.

Udendørs mødeaktiviteter foregår som en naturlig del af dit møde på Comwell Klarskovgaard. I samarbejde med dig kan vores professionelle konsulenter skræddersy indhold, varighed, og udbytte ud fra dine forventninger og målsætninger. Vi hjælper gerne med inspiration til teambuilding og forskellige udendørs øvelser og aktiviteter.

RS13574_8760_1ebd1f209740f77.jpg

Gå stærkere hjem fra Comwell

Der er mange fordele forbundet med at bruge teambuilding og involvere deltagerne i mødet. Når I bryder de faste rammer, kan I nemlig øge læringen. Aktiviteterne giver også mulighed for at styrke samarbejdet og kommunikationen, så I også i andre sammenhænge står stærkere sammen og holder fokus på de fælles mål.

På Comwell hjælper vi gerne med at finde teambuildingsøvelser, som I kan bruge som en del af jeres mødeprogram. Mange aktiviteter er også oplagte som et indslag om aftenen, når dagens faglige program er overstået. De fleste af vores hoteller er placeret i naturskønne omgivelser, hvorfor det ofte kalder på udendørsaktiviteter.

Tag en snak med jeres MeetingDesigner om mulighederne, og lad os endelig høre mere om jeres ønsker.