Generel info om dit ophold på Comwell Køge Strand

Information om dit ophold

Check-in & check ud
Check-in kan ske fra kl. 15:00. Check ud skal ske senest kl. 10:00.

I weekender og på helligdage er check ud først kl. 11:00.

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timer tidligere check-in eller to timer senere check ud end de gældende tider? Så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Autorisation
Uanset hvordan du ønsker at betale for dit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500 ekstra per nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud.

Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket men blot spærret af banken.

Registreringskort
Når du ankommer på hotellet, bliver du bedt om at udfylde og underskriv et registreringskort og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Opredning på værelset
På hotellets superiorværelser er det muligt med en ekstra opredning. Barn 3-11 år inkl. morgenbuffet kr. 300,-

Pris pr. barn 0-2 år i weekendseng inkl. morgenbuffet kr. 125,-. Sover barnet 0-2 år i forældrenes seng er barnet uden beregning.

Annullering af ophold
Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage, sport og/eller spabehandlinger kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Kreditkort
På Comwell Køge Strand kan du benytte alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. 

Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Elektron, Maestro eller MasterCard Direct.

Hund på værelset
Det er tilladt at medbringe hund - dog kun på vores standardværelser, og det skal bestilles forud for ophold. Merpris kr. 250,- pr. nat.

Åbningstider i restauranten
Morgenmad:

  • Mandag – fredag: 06:30 – 09:30
  • Lørdag – søndag: 07:00 – 10:00
  • I ferieperioder serveres morgenmaden fra 07:00-10:00
  • Hvis du ikke overnatter på hotellet, kan du nyde morgenmadsbuffeten for kr. 158,- pr. person.

Frokost: Kl. 12.00 - 14:30 mandag - fredag

Middag: Kl. 18:00 - 21:30 mandag - lørdag (vi anbefaler at du booker bord)

Bar menu: Kl. 18:00 – 21:00 mandag - lørdag

Allergi
Alle vores dyner og puder er allergitestede. Meddel altid om allergier forud for dit ophold, hvis der er særlig forhold, vi skal være opmærksomme på.

Reception
Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Rygning
Comwell Køge Strand er et 100% røgfrit hotel. Alle vores værelser er ikke-ryger værelser. Rygning kan foregå udendørs i en dertil indrettet rygezone tæt ved hovedindgangen.

Offentlig transport
Nærmeste togstation er Køge Station - der er beliggende 1,3 km. fra hotellet. 

Med S-toget tager det ca. 40 min. til Københavns Hovedbanegård.

Fra den nye station - Køge Nord - afgår der tog til og fra Jylland, Fyn og København H samt Københavns Lufthavn. Fra stationen til København H tager det 20. min. 

Taxabestilling - kontakt receptionen på tlf. (+45) 56 653 690.

Busstoppested forefindes tæt på hotellet.

Parkering og opladning af elbiler
Parkering er gratis og foregår på vores store parkeringsområde ved hotellets hovedindgang. 

For elbiler er der brugerbetaling for strømmen via Clever app, og egne kabler skal medbringes.

Fitness
Der er mulighed for træning i vores fitnessrum.    

Bestilling af ophold online
Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Gavekort
Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Det Økologiske Spisemærke
Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

ReFood Mærket
Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Grøn Nøgle
Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Comwell Club
Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål?

Kontakt hotellet på tlf. (+45) 56 653 690.