Jesper Rais

Aktiviteter og seværdigheder nær Comwell Køge Strand

Aktiviteter på hotellet

Skræddersyet gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så tag med os rundt i hotellets omkringliggende natur. Vi har skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter og lagt dem ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.

Diverse udendørsspil
Har du lyst til at udfordrer familien, kollegaer eller venner i sjove spil? Så henvend dig blot i receptionen. Vi har både Kongespil, volleyball, frisbee’s og fodbold inkl. mål.

Diverse brætspil
Brætspil er mere populær end nogensinde, og alle kan være med. Vi har et udvalg af forskellige brætspil, som du er velkommen til at låne. Henvend dig blot i receptionen.

Paddleboard
Flere og flere danskere har kastet deres kærlighed til at stå på paddleboard. Og det kan vi godt forstå. Prøv selv, hvor sjovt og dejligt det er at se kysten fra vandsiden. Pris: 300 kr. pr. person for 2 timer inkl. redningsvest. 


Jesper Rais

Attraktioner nær hotellet

Kjøge Miniby
Kjøge Mini-By er en dansk miniby i Køge beliggende lige ved siden af hotellet. Byen er opført som en kopi af Køge i målestoksformatet 1:10 og som byen så ud omkring 1865.

Stevns Klint
Stevns Klint er en 17 km lang og op til 41 m høj klint, der afgrænser Stevns mod øst. Den blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2014. På Stevns Klint markerer et lag af fiskeler tydeligst i hele verden som et gyldent søm en af de største naturkatastrofer og masseudryddelser i Jordens historie. Nyd naturen, se Fiskeleret og lær om geologi, fossiler og dinosaurernes uddøen.

Skovtårnet
Det 45 meter høje Skovtårn, beliggende i en af Gisselfeld Klosters skove, byder på 360 graders vue ud over den smukke sydsjællandske natur. Tårnet er opført i cortenstål og lokalt egetræ. Skovtårnet er en del af Camp Adventure, som er en sjov og anderledes naturoplevelse for både store og små, og hvor der er mulighed for at rappelle i træer.

Roskilde Domkirke med kongegrave
Roskilde Domkirke regnes blandt de vigtigste kirkebygninger i Danmark og et af de vigtigste monumenter overhovedet, på grund af sine enestående arkitektur og sin tilknytning til Danmarkshistorien. Domkirken er opført i det 12. og 13. århundrede i gotisk stil i teglsten som et af de tidligste eksempler i Skandinavien, men rummer i dag arkitektoniske stilarter fra 800 år. Domkirken har været kongefamiliens gravkirke gennem århundreder og rummer 38-40 kongelige grave: 19-21 konger og 19 dronninger. Sammen med kalkmalerier og kunst fortæller de kongernes, kirkens og Danmarks historie gennem 1000 år. Domkirken blev i 1995 optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Vikingeskibsmuseet
Vikingeskibsmuseet er Danmarks museum for mennesket, skibet og havet i oldtid og middelalder. Museet søger gennem udstillinger, forskning og eksperimentel arkæologi at skabe et levende og moderne museum, der gør vores maritime forhistorie interessant og relevant for nutidens mennesker.

Ragnarock
Ragnarocks 1200 m2 store hovedudstilling består af 11 temaer, der præsenterer dig for fortællingen om, hvordan musikken og ungdommen gennem tiden har flyttet grænser og påvirket samfundet. Tag med på en medrivende rejse gennem musikkens og ungdommens historie og udvikling fra 1950’erne og frem – en rejse der både engagerer, aktiverer og giver dig sved på panden.

Tivoli
Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags kun overgået af Bakken. Walt Disney hentede stor inspiration i Tivoli, som nærmest er magisk, når stauder, blomster og buske står som nogle af Danmarks smukkeste. Nyd en gåtur i den smukke have med historiske bygninger, hyggelige kroge og humørspredende hvin.

ZOO
I zoologisk have i København, der er en af Europas ældste, kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf.   

udendørs

Jesper Rais

Oplevelser i naturen nær hotellet

Nærmeste strand
Den fineste hvide brede sandstrand finder du blot to minutters gang fra hotellet. Tag en forfriskende sommerdukkert eller nyd blot udsigten, duften af sommer og hav og mærk sandet mellem tæerne. Ved Køge Marina (lystbådehavn), 3 km fra hotellet, finder du det skønne havnebad, hvorfra du kan nyde livet ved vandet. 

Nærmeste isbod

Er der noget bedre end en is på en varm dansk sommerdag? Blot 4 min. gang fra hotellet finder du det lokale ishus – en oplagt destination for en aftengåtur eller blot når du er is trængende. Er du lige som Christian, vores receptionist, til store is kan vi anbefale dig iskiosken Provianten på lystbådehavnen Køge Marina, hvor nok byens største is serveres.

Nærmeste strøg
Køge Torv må være et af Danmarks hyggeligste og populæreste torve. Det brolagte torv og de små hyggelige shoppinggader er, med de gamle og charmerende huse som kulisse, oplagt til en strøgtur, hvor du vil opleve et hav af små hyggelige special butikker. Køge Torv finder du 1 km fra hotellet.

Nærmeste grønne område
 
Solgårdsparken, som du finder kun 7 min. gang fra hotellet, er et besøg værd. Og vi kan på det varmeste anbefale en gåtur i den Botaniske Have, der er en del af parken. Her kan du se hundredvis af plantearter og blomster. Er du til skovens mere upolerede natur, skal du besøge bøgeskoven der er hotellets nabo. Her finder du masser af stier til gå- og cykelture.

Nærmeste seværdigheder

Der findes mange seværdigheder i og omkring Køge. To af de mest kendte er Vallø Slotspark (3 km fra hotellet) og Gl. Kjoegegaard (2 km fra hotellet). Vores favorit er Køge Ås – en 3,2 km. historisk sti med 5 gravhøje fra bronzealderen. Et mere lokalt tip er at besøge Kjøge Mini By, som er hotellets nabo. Her kan du se en mini udgave af Køge by anno 1865.

Nærmeste picnic sted

Stranden, nabo skoven og plænen, der adskiller hotellet fra stranden, er oplagt til en picnic. Vi anbefaler dig at låne et tæppe, læg dig i græsset og slap af og nyd sommeren under åben himmel. Alternativt kan du nyde en sommerstund på vores terrasse med en god bog og udsigt til vandet. 

NÆRMESTE GOLFBANE
Ikke langt fra hotellet ligger Køge Golfklub, der har nogle af Sjællands smukkeste 9 og 18 huls baner.