Teambuilding på Comwell Kolding

Alternative måder at holde møder på

Med vores centrale placering i Trekantsområdet, tæt på Koldinghus og grønne områder, har I, som en del af jeres ophold på Comwell Kolding, mulighed for at udfordre hinanden og teamet i en række anderledes og sjove øvelser og aktiviteter, der styrker jeres samarbejde og skaber nye fælles succesoplevelser.

Inspiration til teambuilding og sociale aktiviteter:

  • Walk & Talk til Koldinghus

  • Firmapicnic - madpakker i det fri

  • Ice- and mindbreakers

  • Shake a drink - øl-, champagne eller vinsmagning

  • Grillarrangement

  • Petrispil, billiard- og dartturnering

Gå stærkere hjem fra Comwell

Alle vores hoteller rundt i Danmark tilbyder aktiviteter, teambuilding eller øvelser i forbindelse med møder og konferencer. På den måde er det let at bryde de faste rammer og øge læringen, når I inddrager øvelser, teambuilding og involverer deltagerne i mødet. Aktiviteterne giver også mulighed for at styrke samarbejdet og kommunikationen, så I også i andre sammenhænge står stærkere sammen og holder fokus på de fælles mål.

På Comwell hjælper vi gerne med at finde teambuildingsøvelser, som I kan bruge som en del af jeres mødeprogram. Mange aktiviteter er også oplagte som et indslag om aftenen, når dagens faglige program er overstået. De fleste af vores hoteller er placeret i naturskønne omgivelser, hvorfor det ofte kalder på udendørsaktiviteter.

Tag en snak med jeres MeetingDesigner om mulighederne, og lad os endelig høre mere om jeres ønsker.