Generel info om dit ophold på Comwell Kolding

Vigtig info om dit ophold

Check ind & check ud
Check ind kan ske fra kl. 14:00.

Check ud skal ske senest kl. 11:00. 

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timer tidligere check-in eller to timer senere check ud end de gældende tider? Så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Registreringskort
Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Opredning på værelset
Der kan maksimalt være to opredninger pr. værelse.

Børn (3-11 år) ½ pris af voksne

Babyseng op til 3 år kr. 150,- pr. nat.

Hunde på værelset
Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. 

Vi har fire hundeværelser på 2. sal, og du skal ringe og forhøre dig på forhånd, da de kan være optaget. Således kan du ikke booke hundeværelse ved blot at skrive det i kommentarfeltet ved booking online.

Der må maks. medtages to hunde pr. værelse. Hunde må ikke efterlades alene på værelset, og må ikke medbringes i restauranten og baren. Hunden skal altid føres i snor på hotellets område.   

Merpris kr. 250,- pr. nat og kun på standardværelserne på 2. etage.

Annullering af ophold
Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Kreditkort
Du kan bruge alle gængse kreditkort på Comwell Kolding. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenmad
Morgenbuffet er inkluderet i alle ophold og serveres mandag-fredag kl. 06:30-09:30 og lørdag-søndag kl. 07:00-10:00.
I ferieperioder kl. 07.00-10.00. 

Middag
Ved ophold, hvor middag er inkluderet, er der reserveret bord på forhånd ml. kl. 17:30-20:00. Ønskes der et bestemt tidspunkt, bedes der rettes henvendelse til hotellet.

Grab & Go
For boende gæster tilbydes en let Grab & Go morgenmad uden merpris. Dette skal dog bestilles aften forinden - senest kl. 21:30 i receptionen.

Allergi
Meddel altid på forhånd hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.

Reception
Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Restaurant
I Restaurant Taste of Comwell, der er beliggende i stueetagen, er menukortet altid en spændende oplevelse at dykke ned i. Vi skifter menuerne jævnligt, så de tilpasses sæsonens råvarer.

Vores restaurant har åben for frokost kl. 12:00 - 14.30 og aften kl. 17.30 - 22.00, køkkenet lukker 21:00 for sidste bestilling.

OBS: Køkkenet at lukket søndag, men der kan bestilles sandwichs, kold tapas-tallerken og snacks som kan nydes på værelset. Dette skal forudbestilles senest dagen før.

Priser:
Sandwich: kr. 70,-
Kold Tapas: kr. 175,-
Snacks: kr. 55,-

Bar
I forbindelse med Restaurant Taste of Comwell finder du vores hyggelig bar, der er et naturligt samlingspunkt, når du overnatter hos os, er til møde eller skal til kulturelle oplevelser i teatersalen.

Vi tilbyder et velassorteret barkort samt et varieret bistrokort, hvor du kan vælge mellem klassiske og lette retter som burgere, salater og vegetarretter. 

Offentlig transport

Nærmeste station er Kolding Station der er beliggende ca. 10-15 min. gågang fra hotellet.

Parkering 
Vi har gratis parkering på Comwell Kolding.

For at sikre dig gratis parkering skal du huske at registrerer din nummerplade på vores Q-PARK tablets, som du finder i lobbyen på hotellet. 

Opladning af el-bil
Vi har opladning af el-biler på Comwell Kolding. Selve parkeringspladsen er gratis, men der er brugerbetaling for strømmen via Clever app, og egne kabler skal medbringes.

Gratis Wi-Fi
Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 

Rygning
Al rygning er forbudt indendørs og E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene udenfor.

Vask og rens
Henvend dig i receptionen ved spørgsmål og priser.

Bestilling af ophold online
Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Gavekort
Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Det Økologiske Spisemærke
Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

ReFood-mærket
Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Green Key-mærket
Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Comwell Club
Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål?

Kontakt hotellet på tel.: (+45) 76 341 100.