Konfirmationsfest på Comwell Middelfart

WPLUSB
Om konfirmationsfest på Comwell Middelfart
Lokation
Middelfart, Fyn
Max. antal gæster
400 gæster (140 dobbeltværelser)
Pris
Fra 995,- pr. person (selskabspakke)
Bonus
Perfekt placering mellem Jylland og Fyn
Lokation
Middelfart, Fyn
Max. antal gæster
400 gæster (140 dobbeltværelser)
Pris
Fra 995,- pr. person (selskabspakke)
Bonus
Perfekt placering mellem Jylland og Fyn

Festdag med minder for livet

Familie og venner er samlet. Der er bobler i glasset og blik på festens midtpunkt. Dette er en dag, I vil huske resten af livet – og på Comwell Middelfart gør vi alt, hvad vi kan, for at I får det meste ud af den! 

Skal I holde konfirmation eller nonfirmation, er vi klar til at hjælpe. Vi er med jer i hele processen, lige fra planlægning til oprydning. Der er meget forberedelse i en god fest, men med et dygtigt personale er vi godt fra start. Vi har lang erfaring med at arrangere fester og vi ved, hvad der virker. Den viden tager vi med, når vi mødes og taler om jeres ønsker til programmet, middagen, pynt og meget andet.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Festlokaler med en formidabel udsigt

Omgivet af grønne arealer og med en placering, der passer godt for gæster fra både Fyn og Jylland. Her ligger Comwell Middelfart, og vi har plads til både små og store selskaber. Flere af vores lokaler har udsigt til Lillebælt og den smukke natur omkring.

Her kan I vælge det lokale, der passer bedst til jeres fest. Og vi taler naturligvis også om bordopstilling, pynt og opdækning. Som udgangspunkt dækker vi op med hvide duge, lys og servietter.

 

Konfirmandens livretter

Med til en konfirmationsfest hører også noget godt at spise. Og selvom vi ikke kender alle konfirmandens livretter, tør vi godt love, at maden smager! Sammen med jer sørger vi for at sammensætte en menu, der passer til netop jeres smagsløg. Vores køkkenchef giver gerne råd og vejledning, og vi tager naturligvis altid særlige kosthensyn.

Vores køkken har stort fokus på økologi og bæredygtighed. Vi elsker at servere klassiske retter med et twist og er passionerede omkring det rustikke og inspirerede af årstidernes skiften.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Og nyd så konfirmationsfesten i fulde drag!

På selve dagen vil vores nærværende og servicemindede personale gøre alt for, at I, konfirmanden og alle jeres gæster får en fantastisk festdag. Vi sørger for et perfekt og præcist afviklet arrangement – fra start til slut. På den måde kan I koncentrere jer om at nyde de mange vigtige øjeblikke og ”bare” være værter for familie og venner.

Har I lyst til at forlænge festen og nyde en fælles morgenbuffet dagen derpå? Så klarer vi også det. På Comwell Middelfart har vi mange dejlige værelser, der kan passe til selskabets behov. En overnatning i forbindelse med festen er også garanti for at kunne slappe helt af og nyde festen, uden at skulle bekymre sig om at køre bil eller nå et tog.

Selskabspakker

Så snart I har en dato og vil se vores festlokaler, hører vi meget gerne fra jer. Vi anbefaler, at I kontakter os forud for et besøg, så vi kan afsætte god tid til at vise jer rundt.

I mellemtiden kan I se lidt nærmere på vores forslag til en god fest. Vi har nemlig sammensat en selskabspakke, der kan tilpasses efter jeres ønsker.

Selskabspakker på Comwell Middelfart