Idyllisk bryllup på bakketop og hede

Om bryllup på Comwell Rebild Bakker
Maks. antal gæster
240 gæster ved runde borde, 350 ved lange.
Antal værelser
151 (fordelt på dobbelt- og enkeltværelser)
Pris
Fra 295,- pr. person
Bonusinfo
Egen konditor, luksustipi til vielse eller reception
Maks. antal gæster
240 gæster ved runde borde, 350 ved lange.
Antal værelser
151 (fordelt på dobbelt- og enkeltværelser)
Pris
Fra 295,- pr. person
Bonusinfo
Egen konditor, luksustipi til vielse eller reception

Idyllisk bryllup på bakketop og hede

Hold en smuk og meget romantisk vielse eller bryllupsreception i luksustipien ved skoven med udsigt til det smukke, kuperede hedelandskab, svøbt i forårets lysegrønne eller sensommerens smukke purpurfarvede lyngtæppe. Instagram gløder! Og jeres bryllupsfotograf har mulighed for rigtig at boltre sig og få taget nogle flotte bryllupsbilleder. 

Til bryllupsmiddagen kan I byde bryllupsgæsterne velkommen med et glas bobler i hotellets flotte atriumgård eller på vores terrasse.

Men først lidt bryllupsplanlægning...

2-3 måneder før brylluppet sætter vi os sammen med vores køkkenchef og konditor og får talt menu og vine. Køkkenchefen er ikke bleg for at fægte lidt med arme og ben og tegne på servietter, når han passioneret fortæller om alle mulighederne! Og maden både smager og giver også noget for øjet med flot afstemte farver på tallerkenen.

Har I et særligt ønske til jeres bryllupskage, er vores dygtige konditor absolut mester i kager, der vinder mange hjerter, også på Instagram!

Reception og bryllupsfest

Vi har sammensat to pakker, der passer til en reception og en bryllupsfest. Det kan være et godt udgangspunkt for en nærmere snak, og hos os kan I også vælge cocktailbar med bartendere (cocktails aftales på forhånd) ligesom vi gerne hjælper med kontakt til bl.a. live musik og underholdning.

Velkomstdrink

Sæsonens anbefalede velkomstdrink

Tilkøb af sprødt og salt – kr. 35,-

Sæsonens menu

3-retters middag med inspiration fra sæsonen og naturen omkring os

Vine ad libitum under middagen

Restaurantens vinmenu - hvidcin, rødvin og dessertvin

Kaffe/te som buffet

Fri bar

Husets vine, fadøl, vand og spiritus til kl. 02

Natmad

Se udvalget i vores selskabspakker

Lokale

Separat selskabslokale, festligt dækket op med levende lys og blomsterdekorationer. Duge og servietter efter jeres farvevalg inden for vores sortiment. Vi hjælper gerne med bordopstilling.

Kr. 1.345,- pr. person

Ønsker I buffet, vil der være et tillæg på 75,- pr. couvert.
Nattillæg efter kl. 02.00 – Kr. 1.500,- pr. påbegyndt time.
Børn 0-2 år uden beregning. Børn 3-12 år ½ pris.
Brudeparret overnatter uden beregning.

Reception i vores Atriumgård eller eget lokale

Mousserende vin, øl og vand ad libitum i 2 timer

Kaffe/te

Bryllupskage*

Kr. 325,- pr. person

Tilkøb af 4 specialiteter fra hav & skov til kr. 195,-

*Der kan forekomme tillæg ved særlig pynt på kagen.

Et køkken forankret i økologi og bæredygtighed

Vi får mange af vores råvarer fra de lokale gårde og glæder os over dét væld af guld, de forskellige måneder byder på. Bl.a. ramsløg i foråret, jordbær om sommeren og svampejagt i efteråret. Og vi pukker selv alt, hvad vi kan derude! For skoven lige udenfor er gaven, der bliver ved med at give. Både til køkken og borddekoration. 

Brudepar på rundvisning bliver altid meget overvældet, når de besøger os. Det rammer dem, hvor meget vi tilbyder, og hvor meget vi kan. Og ofte oplever vi, at mange gode ideer simpelthen opstår på stedet. Parrene falder pladask for vores storslåede omgivelser og den helt særlige stemning så tæt på skov og bakker.

Helt afgørende for os er, at I oplever os som fleksible og imødekommende. I skal føle jer hørt i jeres beslutninger og se os som en kvalificeret sparringspartner, der kan byde ind med ideer og retninger, I måske ikke selv havde set komme.

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken borddækning?

Alle vores festlokaler har udsigt til den storslåede natur, vi ligger lige midt i. I vores store lokale er her plads til 240 ved runde borde, 350 ved lange. Men lokalet kan deles op, så det passer til selskabets størrelse. I restauranten har vi plads til 150 ved kvadratiske eller lange borde - og herfra har I udgang til vores store terrasse.

Vi dækker op med runde bord med plads til 8 ved hvert bord. Vi følger så vidt muligt det udtryk, I har valgt og som I f.eks. har vist os på et billede. Og er det særligt ekstravagant, koster det lidt ekstra.


Regn med guld og rigdom

I tilfælde af det unævnelige, regn (!), har vi naturligvis en Plan B. Så kan vielsen foregå mindst lige så idyllisk indendørs i vores store, flotte og meget stemningsfulde auditorie. Og husk så i tilfælde af Plan B, at regn på bryllupsdagen betyder, at guld og rigdom vil vælte ned i brudens skød. 


Bordpynt og dekoration

Mange par vælger at ’trække naturen indenfor’ med grene og godt fra skoven til dekoration. Vi har vores egen blomsterdekoratør, som arrangerer blomsterne præcis som I vil have dem. Og hun kan også sørge for matchende blomster til kirken mod et mindre tillæg, hvis I ønsker det.

Alle vores festlokaler har AV-udstyr.


Og hold så en romantisk bryllupsfest!

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker mod enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse med kig over bakkerne. I vågner som hr. og fru til dagen derpå-brunch (for nogen fik måske lidt mere end andre…) og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med resten af selskabet. 

Selskabspakker

På Comwell Rebild Bakker er vi mestre i at holde i fest. Og vi tilbyder mange måder at gøre det på. Udover de specielle bryllupspakker tilbyder vi også andre festmenuer, ligesom der er mulighed for tilkøb, så I kan få præcis den bryllupsfest, I drømmer om.

Se selskabspakker

Generelle annulleringsbetingelser

At holde en fest betyder meget. Også økonomisk. I Comwell giver vi dig fuld tryghed i hele processen, og du kan allerede nu orientere dig i vores betingelser, så du føler dig sikker fra start til slut. Det gælder f.eks. spørgsmål om annulleringsbetingelser, betaling og behov for at nedjustere antal gæster.

Generelle annulleringsbetingelser