Generel info om dit ophold på Comwell Roskilde

Information om dit ophold

Check-in & check ud
Check in kan ske fra kl. 15:00 og check ud i hverdage skal ske inden kl. 10:00. Lørdage, ferie samt helligdage inden kl. 11:00 og søndage inden kl. 12:00

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timers tidligere check in eller to timers senere check ud, så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Autorisation
Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check in tages forudbetaling for opholdet eller en autorisation.

Registreringskort
Når du ankommer på hotellet, bliver du bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Opredning på værelset
Der kan være maksimalt én opredning pr. værelse. Opredninger skal altid forudbestilles. 

  • Børn (0-2 år) der sover i forældrenes seng er gratis
  • Børn (0-2 år) i en babyseng koster kr. 150,- pr. nat
  • Børn (3-11 år) ekstra opredning koster kr. 150,- pr. nat
  • Voksen: Ekstra opredning koster kr. 300,-.

Opgradering af værelsestyper
Det er muligt at opgradere fra et Small Standard Twin værelse til Standard Plus med udsigt til kr. 100,- pr. nat. Opgradering til et Superior værlese med eller uden egen terrasse koster kr. 200,-. Opgradering til et Superior Plus værelse med udsigt koster kr. 300. Opgradering til et Familie værelse koster kr. 300,- Er du i tvivl om dine opgraderingsmuligheder kontakt venligst receptionen.

Hunde på værelset
Det er tilladt at medbringe op til to ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 250,- pr. nat og kun på enkelte Standard og Superior værelse

Annullering af ophold
Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Handicapvenlighed
Vi har enkelte kørestolsvenlige Superior værelser og vores indgang, reception og restaurant er alle i ét plan.

Kreditkort
På Comwell Roskilde kan du benytte alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. 

Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Elektron, Maestro eller MasterCard Direct.

Åbningstider i restaurant og bar
Baren er åben mandag til lørdag, hvor vi serverer frokost og middag fra barkortet fra 12 til 21. Du kan bestille drikkevarer i baren fra 17.30 - 21.00. Søndag lukket.

Middag serveres mandag til lørdag fra kl. 18-21 i vores restaurant. Bordbestilling anbefales i restauranten, og der tages forbehold for udsolgte dage.

Fra den 4. juli til 13. august: Om aftenen byder vi vores gæster på en lækker sommer grillbuffet fra kl. 17.30-21 i restauranten.   

Morgenmad
Morgenmaden serveres mandag til fredag kl. 6.30-9 samt i weekenden kl. 7.30-10.

Fra den 4. juli til 13. august: Morgenmad alle dage kl. 7-10.  

Grab & Go
Vi tilbyder både morgenmads- og frokostpakker såfremt dette ønskes. Det skal helst bestilles før opholdet men allersenest kl. 20 aften før. Henvend dig i receptionen for mere info og for at bestille.

Allergi
Meddel altid på forhånd hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.

Reception
Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Roomservice
Vi tilbyder roomservice fra kl. 12:00-21.00 mandag-lørdag. Ved roomservice er der et tillæg på kr. 75,-.

Taxi
Har du brug for en taxa, så anbefaler vi Dantaxi på tlf.: (+45) 48 484 848.

Offentlig transport
Nærmeste togstation er Roskilde Station - der er beliggende 3 km. fra hotellet. 
Taxabestilling - kontakt receptionen tlf. (+45) 46 323 131. 
Busstoppested forefindes tæt på hotellet.

Parkering
Parkering er gratis og foregår på vores store parkeringsområde.

Opladning af el-bil
Vi har Clever-ladestation til elbiler. Selve parkeringspladsen er gratis, men der er brugerbetaling for strømmen via Clever app, og egne kabler skal medbringes.

Gratis Wi-Fi
Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som wi-fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. Alternativt er der en computer med internetforbindelse til fri afbenyttelse, spørg i receptionen.

Fitness
Vi har eget fitnessrum tilgængeligt 24 timer i døgnet. Afhent nøglekort til fitness i receptionen. Du skal blot sørge for selv at medbringe et håndklæde.

Rygning
Alle vores værelser er ikke-ryger værelser. Der må ryges på alle fælles terrasser (dog ikke når der serveres mad).

Vask og rens
Vi tilbyder både vask og rens på Comwell Roskilde. Henvend dig i receptionen for priser.

Bestilling af ophold online
Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Gavekort
Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller. Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. Gavekort fra gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Det Økologiske Spisemærke
Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

ReFood Mærket
Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Grøn Nøgle
Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Comwell Club
Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål?

Kontakt hotellet på telefon 46 323 131 eller på mail: hotel.roskilde@comwell.com