Generel info om dit ophold på Comwell Roskilde

Information om dit ophold

Check-in & check ud

Check-in er fra kl. 15:00 og check ud i hverdage skal ske inden kl. 10.00. I ferier, weekender og på helligdage inden kl. 11.00. Søndag skal check ud senest ske inden kl. 12.00.

Ønsker du en sen afrejse eller tidlig ankomst skal dette bestilles på forhånd mod et tillæg på kr. 200 per person.

Autorisation

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500 ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud.

Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Registreringskort

Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Opredning på værelset

Der kan maksimalt være to opredning pr. værelse. Opredninger skal altid forudbestilles. Børn (3-11 år) er ½ pris af voksne. Sover barnet (0-2 år) i forældrenes seng, er barnet uden beregning. Babyseng (0-3 år) koster kr. 125 pr. nat. En ekstra opredning koster kr. 250.

Opgradering af værelsestyper

Det er muligt at opgradere fra et lille standard twin værelse til et standard dobbelt med udsigt til kr. 100 per nat. Yderligere opgradering til et superior værelse koster mellem kr. 50 og kr. 100, afhængigt af om værelset har udsigt eller ej. Opgradering til et XL værelse koster yderligere kr. 150 fra et superior værelse.

Er du i tvivl om dine opgraderingsmuligheder, kontakt venligst receptionen. 

Hunde på værelset

Det er tilladt at medbringe op til to ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 250 pr. nat og kun på enkelte standard- og superior plus værelser. På superior plus værelserne er der udgang til en lille terrasse. Bemærk at prisen kan variere afhængigt af dato.

Annullering af ophold

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat. Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. Værelse med middage, sport og/eller spabehandlinger kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Handicapvenlighed

Vi har flere kørestolsvenlige værelser og vores indgang, reception og restaurant er alle i ét plan.

Kreditkort

Du kan bruge alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på 0,75% på danske og 2-4% på udenlandske kreditkort, dog ikke på Dankort som er gebyrfrit. Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Elektron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenmad

Morgenmaden serveres mandag til fredag 06.30-09.30 samt i weekenden fra kl. 07.00-10.00. I sommerperioden (medio juni-medio august) serveres morgenmad dog fra kl. 6.30-10.00 alle dage.

Grab & Go

Vi tilbyder både morgenmads- og frokostpakker såfremt dette ønskes. Det skal blot bestilles inden kl. 21:30 aften inden.  Henvend dig i receptionen for mere info og for at bestille.

Allergi

Meddel altid på forhånd, hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.

Åbningstider

Vi serverer frokost fra kl. 12:00-15:00 alle hverdage.

Middag serveres mandag til lørdag fra kl. 18:00-21:00. Søndag serveres middag i vores hyggelige barområde kl. 18:00-21:00. Bordbestilling anbefales i restauranten.

Baren har åbent alle dage fra kl. 12:00 til 21:00.

Reception

Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Roomservice

Vi tilbyder roomservice fra kl. 15:00-21.00 alle dage. Ved roomservice er der et tillæg på kr. 50.

Taxi

Har du brug for en taxa, anbefaler vi Dantaxi på tlf.: +45 4848 4848.

Offentlig transport

Nærmeste togstation er Roskilde station - 3 km. fra hotellet. Taxabestilling - kontakt receptionen tlf. +45 4632 3131. Busstoppested forefindes tæt på hotellet.

Parkering

Parkering er gratis og foregår på vores store parkeringsområde.

Opladning af el-bil

Gratis Clever-ladestation til elbiler (Egne kabler skal medbringes.)

Gratis WI-FI

Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som wi-fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. Alternativt er der en computer med internetforbindelse til fri afbenyttelse, spørg i receptionen.

Fitness

Vi har eget fitnessrum tilgængeligt 24 timer i døgnet. Du skal blot sørge for selv at medbringe et håndklæde.

Rygning

Alle vores værelser er ikke-ryger værelser. De fleste Superior Plus værelser har privat terrasse, hvor der må ryges. Der må ryges på alle fælles terrasser (dog ikke når der serveres mad). Ved receptionen findes en terrasse med terrassevarmere.

Aviser

Af bæredygtighedsårsager er der ikke fysiske aviser og magasiner til rådighed på hotellet. I stedet kan du som gæst downloade den gratis app PressReader, hvori du kan læse alle de nyheder du ønsker. Du skal blot være på hotellets trådløse netværk, når du henter aviserne.

Vask og rens

Vi tilbyder både vask og rens, henvend dig i receptionen for priser.

Bestilling af ophold online

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Gavekort

Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller. Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. Gavekort fra gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Det Økologiske Spisemærke

Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

ReFood Mærket

Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Grøn Nøgle

Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Comwell Club

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål

Kontakt hotellet på tlf. +45 4632 3131 eller på mail hotel.roskilde@comwell.dk