Livets fester på Comwell Roskilde

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Om fester på Comwell Roskilde
Lokation
Roskilde, Østsjælland
Max. antal gæster
200 personer (159 værelser)
Pris
Fra 799 pr. person
Bonus
Magisk solnedgang ved fjorden. Fest i slyngelstuen efter kl. 03.00.
Lokation
Roskilde, Østsjælland
Max. antal gæster
200 personer (159 værelser)
Pris
Fra 799 pr. person
Bonus
Magisk solnedgang ved fjorden. Fest i slyngelstuen efter kl. 03.00.

Noget helt særligt at fejre

Med vores team af uddannede kokke, tjenere og vores selskabskoordinator er du i trygge hænder, når du holder fest på Comwell Roskilde. Vi gør det let at læne sig tilbage, så du kan slappe af og nyde festen i det gode selskab.

Lad os arrangere din drømmefest

Vi lytter til dine ønsker og kan vejlede dig professionelt i de mange beslutninger. Vi har mange års erfaring og tager os af alt, så du kan nyde dagen sammen med dine gæster. Vores skønne natur, den smukke udsigt over Roskilde Fjord og vores mange fine lokaler, danner en fantastisk ramme om din fest uanset formål og størrelse.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Økologisk, lokalt og virkelig lækkert

Vi arbejder ud fra en bæredygtig profil, hvor køkkenet stræber mod, at den samlede mængde indkøbte råvarer er 30-60% økologisk. Køkkenet følger sæsonerne og prioriterer at bruge lokale landmænd. Har I eller jeres gæster særlige madbehov, som fx vegansk eller allergier kan vores dygtige kokke sagtens kreere noget lækkert, bare vi er gjort opmærksom på dette, forud for jeres fest.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Fest til den lyse morgen

Hos os har du mulighed for at feste til den lyse morgen – jeres selskabslokale er til rådighed til kl. 03.00, derefter kan festen fortsætte i et af vores fællesområder som f.eks. vores ”slyngel - stue”, hvor der er bordfodbold, jukebox og billard m.m.

Du er mere end velkommen til at komme forbi og se vores mange dejlige lokaler og faciliteter. Vi anbefaler altid, at du laver en aftale inden, så vi har god tid til at vise rundt og byde på en kop kaffe.

Vi glæder os til at byde velkommen til fest i smukke omgivelser.

Selskabspakker

Klassisk middagsselskab, cocktailparty eller en menu for feinschmeckeren? Vi kan klare de fleste ønske, og vi glæder os til at høre mere om dine tanker for netop din fest. I mellemtiden kan du lade dig inspirere af vores mange selskabspakker og muligheder for tilkøb.

Se selskabspakker