🇹undefined

🇹undefined

SKI-aftale med staten

Comwell sikrer aftale med staten

Comwell er en grøn samarbejdspartner

Store investeringer i renoveringer og en ambitiøs og målrettet grøn omstilling har sikret Comwell en rammeaftale om indkøb af møder og konferencer med den danske stat.

Den nye aftale, som Staten og Kommunernes Indkøbsservice har lavet på vegne af staten, omfatter 13 af Comwells hoteller i Danmark og er foreløbig gældende to år. Aftalen omfatter alle ministerier og styrelser og giver desuden regioner, kommuner og andre offentlige organisationer mulighed for indkøb af møder og konferencer hos Comwell.  

Comwells salgsdirektør, Peter Hansen, glæder sig over den nye aftale:
”Vi er rigtig glade for, at Staten og Kommunernes Indkøbsservice har valgt os som én af deres samarbejdspartnere. Vores langsigtede investeringer i renoveringer og ikke mindst vores bæredygtige omstilling ser ud til at have båret frugt. Vi kan mærke, at vores kunder i højere grad har fokus på en grøn samarbejdspartner, når de skal sende deres medarbejdere af sted til møder, konferencer og ophold. Statens medarbejdere kan derfor vælge Comwell med god samvittighed og ro i maven. For trygheden, kvaliteten, vores gode medarbejdere og særligt gode service følger lige så naturligt med som ansvarligheden for vores miljø,” siger Peter Hansen.

I 1969 introducerede Comwell – som de første herhjemme – danskerne for mødekonceptet og mødepakker. I dag er Comwell stadig en danskejet og landsdækkende hotelkæde, der konstant udvikler og udfordrer deres eget koncept og som udvikler nye og fleksible mødepakker, innovative læringsværktøjer samt atmosfærefyldte og moderne rammer.

Danmarks mest bæredygtige hotelkæde
Comwell har i mere end 50 år været blandt sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked, og har af flere omgange vundet priser for deres koncepter, service og hoteller.

Siden 2015 har Comwell arbejdet målrettet med den grønne omstilling, og alle kædens hoteller er Green Key-certificeret og har det økologiske spisemærke i bronze. Arbejdet tager udgangspunkt i hele værdikæden, herunder arbejdet med det økologiske spisemærke, madspild og genanvendelighed, forbrug af el, vand og varme, ordentlige arbejdsforhold samt udvikling af produkter i tæt samarbejde med eksterne leverandører og samarbejdspartnere, der deler vores vision og kan understøtte vores arbejde.

Den målrettede indsats har resulteret i, at Comwell for tredje år i træk er kåret som den mest bæredygtige hotelkæde i Danmark i forbindelse med uddelingen af den internationale pris Sustainable Brand Index Award.

Prisen er den største af sin art i Europa, hvor 60.000 forbrugere og 1.000 meningsdannere i otte lande har medvirket i en omfattende analyse af 1.400 brands inden for 34 forskellige industrier. Den fornemme anerkendelse er en foreløbig kulmination på vores arbejde med bæredygtighed, som for alvor blev sat i gang for seks år siden.

”Den nye konferenceaftale er målrettet statens indkøb af konferencesteder, men kan også benyttes af kommuner, regioner og andre offentlige organisationer. Konferencestederne på aftalen dækker hele landet fra Skagen til Bornholm og med faciliteter i både små og store byer. Aftalen giver mulighed for at anvende konferencesteder, som er miljø- og klimavenlige, da 75 pct. af leverandørerne er certificeret med Green Key, Svanemærket eller lever op til kravene til certificeringerne på tilsvarende vis,” siger Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI. 

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.

Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

I over 10 år har Nicolai brugt Comwell til at afholde kursusforløb, møder og konferencer. Her får han og kursisterne ro og plads, lækker forplejning og ikke mindst står MeetingDesigneren, der er en specialtrænet rådgiver, klar til at hjælpe fra start til slut.
Møder og konferencer hos Comwell

Et møde er ikke bare et møde

Comwell er specialister i afholdelse af møder og konferencer – og det uanset om behovet er en times møde for 10 medarbejdere eller en stor konference for 600 deltagere over flere dage. Hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere sørger for, at alt spiller både før, under og efter mødet. Men hvordan sikrer man, at et møde ikke bare bliver et møde, som ingen husker?