Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).

Nu er byggeriet i forbindelse med Comwell Aarhus’ nye hoteltårn for alvor skudt i gang med en begivenhed for første officielle spadestik, som blev afholdt tidligere i dag. Det nye hoteltårn, som forventes at stå færdigt omkring årsskiftet 2026/2027, vil markere sig som et nyt vartegn i Aarhus' skyline.

Foruden 161 nye værelser – heraf fire suiter og 10 longstay-lejligheder – vil tårnet byde på en skybar og restaurant på 14. og 15. etage samt helt øverst oppe en 350 kvm stor tagterrasse med spektakulær udsigt over hele byen. Herudover vil 1. etage indeholde topmoderne møde- og konferencefaciliteter.

Gæsternes efterspørgsel imødekommes

CEO i Comwell Hotels, Peter Schelde, udtrykte sin begejstring ved dagens begivenhed:

"Det er fantastisk at kunne fejre projektets start officielt. Med det nye hoteltårn imødekommer vi vores gæster og kunders efterspørgsel på mere Comwell i Aarhus. Både hvad angår møde- og konferencefaciliteter, men også på overnatningsdelen, hvor vi udvider andelen af værelser betydeligt. Med det nye tårn, ønsker vi at bidrage positivt til byens liv og ser frem til også at se mere til de lokale Aarhusianere i endnu højere grad," lød det fra Peter Schelde.

Det gode samarbejde fortsætter

Comwell ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med bygningsejer, HL Ejendomme og entreprenør, Nordstern.

”Vi kender vores samarbejdspartnere særdeles godt, og vi ser frem til at gennemføre projektet i fællesskab. Vi deler samme høje ambitioner som HL Ejendomme og Nordstern for kvalitet og for at skabe et unikt sted i byen for Comwells gæster og byens borgere, ” slutter Peter Schelde.

Den samlede hotelkapacitet for Comwell Aarhus kommer med det nye hoteltårn op på 401 værelser, og hotellets største konferencesal kan rumme op til 500 personer.

Læs mere om det nye hoteltårn i tidligere pressemeddelelse.

For yderligere information, kontakt:

Signe Kamper Kankelborg

PR- & Kommunikationschef
Comwell Hotels
+45 23328577 / skk@comwell.com

Om Comwell Hotels

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i hele Danmark og ét i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I cirka 55 år har Comwell drevet møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens trænede MeetingDesignere. Comwell servicerer også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events og råder over cirka 2.800 værelser samt 370 møde- og konferencelokaler.

Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.