🇹undefined

🇹undefined

Eventkoordinator

Det er jo stort, at kunderne lægger deres tillid i mine hænder

Det er jo stort, at kunderne lægger deres tillid i mine hænder

Af Simon Verheij

En stor del af arbejdet som eventkoordinator går ud på at skabe en oplevelse, der matcher kundens ønsker og behov. De skal derfor besidde gode samarbejdsevner, for det er i processen frem mod afholdelsen, at der skal skabes rum for kreativitet, og hvor eventkoordinatoren kan vise sine faglige evner.  

Anna Reinert Kehlskov havde i første omgang overvejet at ansøge om en elevplads på et spillested som fx Vega, men et godt råd fra mor sendte hendes fokus et helt andet sted hen.

”I starten tænkte jeg, at et sted med masser af koncerter, ville være det helt rigtige for mig. Men så anbefalede min mor, at jeg skulle søge ind på et hotel. Hun arbejder i luftfarten og fortalte, at hotelbranchen er meget andet end overnattende gæster. Så jeg tænkte, at det var et perfekt udgangspunkt for min uddannelse med mulighed for at komme hele vejen rundt. Som elev her på Comwell Copenhagen Portside er jeg med til at arrangere små møder, konferencer, bryllupper og koncerter, og jeg får lov til at være med i alle aspekter af processen. Det er fedt,” siger Anna.

Selve uddannelsen tager to år, hvoraf de 11 uger foregår på skole. I løbet af uddannelsen får eleverne en masse værktøjer, så de kan optimere tilrettelæggelsen, gøre processen bedre og gerne på nye måder.

”Det betyder rigtig meget, at vi har så meget hands on på indholdet, som tilfældet er. Det er jo her, du for alvor lære noget. I begyndelsen troede jeg, at jeg som elev udelukkende ville få ansvaret for de mindre arrangementer og møder. Men jeg får virkelig lov til at prøve alt. Så jeg får en masse god erfaring i min bagage.”

Som eventkoordinator er det vigtigt, at man forstår kundens behov, så output bliver en succes. Men det må også gerne være mere end kunden havde forventet. Derfor er samarbejde og sparring vigtigt.

”Jeg kan godt lide at planlægge. Det har jeg nok altid gjort, og det kendetegner mig som person. Derfor er det også en kæmpe anerkendelse, at kunderne og mine kollegaer lægger deres tillid i mine hænder. Det giver en stor tilfredsstillelse som elev. At de tror på, at deres arrangement kommer til at gå godt. Det kan det kun, hvis vi arbejder sammen som ét team. Jeg kan tydeligt mærke, at et arrangement glider bedre, når jeg lige har vendt forberedelserne med en kollega, og der er altid nogen, der har en god idé eller løsning. Det er de små detaljer og overraskelser, der skaber kundetilfredshed,” smiler Anna.

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.
Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

At være hoteldirektør for Comwell Hvide Hus i Aalborg og Rebild Bakker kræver mod og vilje. Og det har Mette Bonderup, som efter 25 år i Comwell stadig mærker, det er her, hun hører til.

Kom med til de franske vinmarker i forårssolen

Inspiration og ny viden var nøgleordene, da Comwells restaurantchefer sammen med hotelkædens samarbejdspartner gennem mange år, Østjysk Vinforsyning, drog på eksklusiv vinrejse til Frankrigs berømte Rhône-område. Med en velplanlagt rejseplan blev gruppen guidet gennem de betagende vinmarker fra Rhône i nord til Rhône i syd.