Horsens får moderne hotel og storslået herregård i ét

Horsens får moderne hotel og storslået herregård i ét

Horsensianske Comwell Bygholm Park er åbent for bookinger til overnatninger, møder og konferencer, og i dag blev nøglen officielt overdraget fra CALUM, der ejer bygningen, til Comwell Hotels. Med respekt for historien, den smukke gamle bygning og de vidunderlige omgivelser er Comwell Hotels i færd med at forvandle den gamle herregård i Bygholm Park til den bedste udgave af sig selv til gavn for hotellets gæster samt borgere og erhvervsliv i Horsens. 

Hotellet, der oprindeligt er en gammel herregård, får snart helt nyt indgangsparti, en flot åben reception, lobbyområde med indbydende bar og udsigt til parken. Desuden får hotellets værelser og restaurant – der vil fokusere på mere bæredygtige råvarer og mindre madspild – en massiv opgradering. Alt sammen med stor respekt for historien og den gamle bygning, der går helt tilbage til 1313. I dag modtog hoteldirektør Frederik Jelstrup nøglerne fra Cato Barslund, administrerende direktør i CALUM, der ejer bygningen:

”Det glæder mig at indgå et endnu tættere samarbejde med Comwell. Vi kender allerede hinanden særdeles godt fra vores partnerskab omkring Comwell Aalborg. Comwell har præcis det mod og den viden, der skal til for at skabe et hotel, der giver stor værdi for de lokale og gæster fra hele landet,” fortæller Cato Barslund.


Hotellet er åbent under hele renoveringsperioden

Hoteldirektør på Comwell Bygholm Park, Frederik Jelstrup, der har været med på Comwell-rejsen i over 20 år og senest som hoteldirektør på Comwell Kellers Park i Vejle, ser frem til at vise både nye og kommende gæster, hvad Comwell Bygholm Park kan byde på:   

”Det er skønt endelig at være i gang på Comwell Bygholm Park – og så med et fantastisk team, der kender hver en krog af hotellet, fordi de har været en del af Bygholm i mange år. Vi forbliver åbne under hele renoveringsperioden, og moderniserer i etaper under stor hensyntagen til vores gæster. Jeg glæder mig også til at se en masse lokale – fx i vores Co-Work-område, hvor man kan slå sig ned for at arbejde kvit og frit – endda uden ellers at være gæst på hotellet,” lyder det fra hoteldirektøren, som understreger, at Comwell generelt ønsker at blive en integreret del af byen:

”Vi vil meget gerne bidrage positivt til lokalområdet. Vi har fx indgået en sponsoraftale med AC Horsens for at være med til at støtte op om fodboldklubbens gode værdier og blive en del af netværket omkring klubben.”


Parken skal ind på hotellet

Som på alle andre Comwell-hoteller skal gæsterne på Comwell Bygholm Park tydeligt kunne mærke, at der findes en rød tråd til kædens øvrige hoteller. Men samtidig bevares den unikke bygnings stil og historie.

”Vi kommer til at arbejde med et klassisk udtryk, skandinaviske møbler og et snert af noget internationalt. Men det skal også kunne mærkes, at man er på en herregård. Det bliver de helt perfekte rammer til livets store fester, konferencer eller til en get-away med partneren”, lyder det fra Frederik Jelstrup, der også fortæller, at den omgivende park kommer til at spille en stor rolle:

”Vi er helt fænomenalt placeret i Horsens’ åndehul af en smuk, grøn park. Vi åbner hotellet op mod parken så meget som muligt med flere udgange og lækre udendørsområder. Parken er oplagt til alt fra bryllupsfotos og teambuilding til små walk and talks,” slutter Frederik Jelstrup.

Comwell Bygholm Park, der – udover at ligge 10 minutters gang fra Horsens centrum – også nemt kan nås fra både Trekantområdet og Aarhus, forventes at stå færdigrenoveret efter sommeren 2023. 

Fakta om Comwell Bygholm Park

  • Antal værelser: 142

  • Antal mødelokaler: 17

  • Maksimal konferencekapacitet:  600

  • 300 gratis parkeringspladser

  • 4 ladestandere etableres (kan benyttes mod betaling)

Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.
Comwell skal drive nyt hotel i Lyngby

Lyngby Storcenter indgår samarbejde med Comwell: Skal drive nyt og totalrenoveret hotel ovenpå shoppingcentret

Når den omfattende totalrenovering af højhuset ovenpå Lyngby Storcenter er færdig, bliver det den danskejede hotelkæde Comwell Hotels, der skal drive det nye hotel til gavn for byens borgere, forretningsfolk og turister.

Comwell Hotels tilslutter sig Science Based Targets initiative (SBTi)

Danskejede Comwell Hotels arbejder målrettet og integreret med bæredygtighed som en central del af kædens forretningsstrategi. Som første hotelkæde i Danmark har Comwell Hotels nu taget et markant skridt i retning mod at reducere hotellernes samlede klimapåvirkning ved at tilslutte sig Science Based Targets initiative (SBTi). Et vigtigt led i Comwells plan om at reducere sit klimaaftryk og opnå CO2-neutralitet i egen drift i 2030 og i hele værdikæden i 2040.