Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

En plads på den helt rigtige hylde

At være hoteldirektør for Comwell Hvide Hus i Aalborg og Rebild Bakker kræver mod og vilje. Og det har Mette Bonderup, som efter 25 år i Comwell stadig mærker, det er her, hun hører til.

Der er dage, der er travle, udfordrende og sjove. Og dage, der minder om andre. Og så er der de dage, der altid vil stå klart i hukommelsen.

Sådan en dag oplevede Mette Bonderup noget uventet, da hun i august 2004 mødte ind på Comwell Rebild Bakker. Det var godt et år siden, hun var kommet retur efter sin anden barsel og arbejdede med booking og salg. Telefonen ringede, og i røret havde hun koncernchefen i Comwell.

”Om jeg ville overtage posten som direktør på Rebild Bakker? Den tidligere direktør var stoppet og koncernchefen fortalte, at de hos mig så de evner, der var brug for,” fortæller Mette Bonderup om det overraskende telefonopkald.

Grib chancen, når den er der

Mette var dengang i begyndelsen af 30’erne, havde to små børn og en mand, der var selvstændig. Et direktørjob var altså ikke umiddelbart foreneligt med fleksible arbejdstider og den hverdag, hun netop lige havde fået styr på. Alligevel ringede hun dagen efter og sagde ja tak til stillingen. Og efter en uge var det formelle på plads.

”Det blev aldrig noget problem, at jeg sagde ja, og jeg må jo indrømme, at jeg ikke kunne være landet på en bedre hylde – det er her, jeg hører til. Det tænker og mærker jeg hver evig eneste dag, når jeg bevæger mig ind ad døren på hotellerne”, fortæller Mette Bonderup og fortsætter:

”Alt kan lade sig gøre, det kræver bare planlægning. Den dag i august var starten på en fantastisk rejse, og i dag sidder jeg som direktør for to hoteller. Jeg har ikke nogen lang uddannelse og min holdning er, at hvis du kan og vil, så er det meste faktisk muligt. Du skal være modig og gribe chancen, når den er der.” 

I spidsen for 2 hoteller og over 100 medarbejdere

Det er nu 25 år siden, at Mette Bonderup blev ansat som receptionist i Comwell Rebild Bakker. I de seneste 19 år har hun været direktør, og i dag står hun i spidsen for både Comwell Rebild Bakker og Comwell Hvide Hus i Aalborg med i alt cirka 110 faste medarbejdere.

”Selvfølgelig var jeg spændt, da mine kollegaer fik at vide, at det var mig, der var den nye hoteldirektør. Og pludselig var det mig, som folk gik til med alle mulige spørgsmål. De første år var der selvfølgelig ting, jeg ikke vidste, og der var også situationer, hvor jeg var usikker, men jeg var aldrig bange for, at det ikke skulle gå, for jeg fik god opbakning”, afslutter Mette Bonderup.

Kom med til de franske vinmarker i forårssolen

Inspiration og ny viden var nøgleordene, da Comwells restaurantchefer sammen med hotelkædens samarbejdspartner gennem mange år, Østjysk Vinforsyning, drog på eksklusiv vinrejse til Frankrigs berømte Rhône-område. Med en velplanlagt rejseplan blev gruppen guidet gennem de betagende vinmarker fra Rhône i nord til Rhône i syd.
Comwell hylder aarets elev og aarets teamplayer 2023

Årets elev og årets teamplayer fik velfortjent hyldest i Aarhus

Smilets By bød på høj sol og blå himmel, da Comwell Hotels afholdt årets Teamplayer Dag med biodiversitet som hovedtema. En dag, hvor hotelkæden kårer årets teamplayer og årets elev blandt nominerede kandidater fra alle kædens hoteller.
Comwell festival

Det summede af sommer, da Comwell inviterede til festival

Det var et omfattende setup af musikscener, foodtrucks, barer og boder, der mødte omkring 600 af Comwells medarbejdere en sommerdag i august 2022. Koncernen havde nemlig inviteret til firmafest med festivaltema i naturskønne omgivelser ved Comwells hotel i Kolding.