Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

En plads på den helt rigtige hylde

At være hoteldirektør for Comwell Hvide Hus i Aalborg og Rebild Bakker kræver mod og vilje. Og det har Mette Bonderup, som efter 25 år i Comwell stadig mærker, det er her, hun hører til.

Der er dage, der er travle, udfordrende og sjove. Og dage, der minder om andre. Og så er der de dage, der altid vil stå klart i hukommelsen.

Sådan en dag oplevede Mette Bonderup noget uventet, da hun i august 2004 mødte ind på Comwell Rebild Bakker. Det var godt et år siden, hun var kommet retur efter sin anden barsel og arbejdede med booking og salg. Telefonen ringede, og i røret havde hun koncernchefen i Comwell.

”Om jeg ville overtage posten som direktør på Rebild Bakker? Den tidligere direktør var stoppet og koncernchefen fortalte, at de hos mig så de evner, der var brug for,” fortæller Mette Bonderup om det overraskende telefonopkald.

Grib chancen, når den er der

Mette var dengang i begyndelsen af 30’erne, havde to små børn og en mand, der var selvstændig. Et direktørjob var altså ikke umiddelbart foreneligt med fleksible arbejdstider og den hverdag, hun netop lige havde fået styr på. Alligevel ringede hun dagen efter og sagde ja tak til stillingen. Og efter en uge var det formelle på plads.

”Det blev aldrig noget problem, at jeg sagde ja, og jeg må jo indrømme, at jeg ikke kunne være landet på en bedre hylde – det er her, jeg hører til. Det tænker og mærker jeg hver evig eneste dag, når jeg bevæger mig ind ad døren på hotellerne”, fortæller Mette Bonderup og fortsætter:

”Alt kan lade sig gøre, det kræver bare planlægning. Den dag i august var starten på en fantastisk rejse, og i dag sidder jeg som direktør for to hoteller. Jeg har ikke nogen lang uddannelse og min holdning er, at hvis du kan og vil, så er det meste faktisk muligt. Du skal være modig og gribe chancen, når den er der.” 

I spidsen for 2 hoteller og over 100 medarbejdere

Det er nu 25 år siden, at Mette Bonderup blev ansat som receptionist i Comwell Rebild Bakker. I de seneste 19 år har hun været direktør, og i dag står hun i spidsen for både Comwell Rebild Bakker og Comwell Hvide Hus i Aalborg med i alt cirka 110 faste medarbejdere.

”Selvfølgelig var jeg spændt, da mine kollegaer fik at vide, at det var mig, der var den nye hoteldirektør. Og pludselig var det mig, som folk gik til med alle mulige spørgsmål. De første år var der selvfølgelig ting, jeg ikke vidste, og der var også situationer, hvor jeg var usikker, men jeg var aldrig bange for, at det ikke skulle gå, for jeg fik god opbakning”, afslutter Mette Bonderup.

btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Henrik Hjorth_1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.