Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

En plads på den helt rigtige hylde

At være hoteldirektør for Comwell Hvide Hus i Aalborg og Rebild Bakker kræver mod og vilje. Og det har Mette Bonderup, som efter 25 år i Comwell stadig mærker, det er her, hun hører til.

Der er dage, der er travle, udfordrende og sjove. Og dage, der minder om andre. Og så er der de dage, der altid vil stå klart i hukommelsen.

Sådan en dag oplevede Mette Bonderup noget uventet, da hun i august 2004 mødte ind på Comwell Rebild Bakker. Det var godt et år siden, hun var kommet retur efter sin anden barsel og arbejdede med booking og salg. Telefonen ringede, og i røret havde hun koncernchefen i Comwell.

”Om jeg ville overtage posten som direktør på Rebild Bakker? Den tidligere direktør var stoppet og koncernchefen fortalte, at de hos mig så de evner, der var brug for,” fortæller Mette Bonderup om det overraskende telefonopkald.

Grib chancen, når den er der

Mette var dengang i begyndelsen af 30’erne, havde to små børn og en mand, der var selvstændig. Et direktørjob var altså ikke umiddelbart foreneligt med fleksible arbejdstider og den hverdag, hun netop lige havde fået styr på. Alligevel ringede hun dagen efter og sagde ja tak til stillingen. Og efter en uge var det formelle på plads.

”Det blev aldrig noget problem, at jeg sagde ja, og jeg må jo indrømme, at jeg ikke kunne være landet på en bedre hylde – det er her, jeg hører til. Det tænker og mærker jeg hver evig eneste dag, når jeg bevæger mig ind ad døren på hotellerne”, fortæller Mette Bonderup og fortsætter:

”Alt kan lade sig gøre, det kræver bare planlægning. Den dag i august var starten på en fantastisk rejse, og i dag sidder jeg som direktør for to hoteller. Jeg har ikke nogen lang uddannelse og min holdning er, at hvis du kan og vil, så er det meste faktisk muligt. Du skal være modig og gribe chancen, når den er der.” 

I spidsen for 2 hoteller og over 100 medarbejdere

Det er nu 25 år siden, at Mette Bonderup blev ansat som receptionist i Comwell Rebild Bakker. I de seneste 19 år har hun været direktør, og i dag står hun i spidsen for både Comwell Rebild Bakker og Comwell Hvide Hus i Aalborg med i alt cirka 110 faste medarbejdere.

”Selvfølgelig var jeg spændt, da mine kollegaer fik at vide, at det var mig, der var den nye hoteldirektør. Og pludselig var det mig, som folk gik til med alle mulige spørgsmål. De første år var der selvfølgelig ting, jeg ikke vidste, og der var også situationer, hvor jeg var usikker, men jeg var aldrig bange for, at det ikke skulle gå, for jeg fik god opbakning”, afslutter Mette Bonderup.

RS28367_Anna Reinert Kehlskov-fit.jpg

MeetingDesigner Anna Kehlskov: ”Jeg har fået mere mod”

24-årige Anna Kehlskov har altid haft et stærkt koordineringsgen, og hun elsker at få gæsternes visioner til at gå i opfyldelse. For nyligt blev hun udlært MeetingDesigner hos Comwell Copenhagen Portside, og uddannelsen, og ikke mindst hendes elevtid har givet hende større tro på sig selv og mere mod til at sige sin mening.
senkarriere.png

”Alderen er vores arbejdsstyrke”

Når tiden nærmer sig pensionsalderen, melder spørgsmål om fremtid, muligheder og begrænsninger i arbejdslivet sig for mange. Hos Comwell er alderen dog ingen hindring for at have karrieredrømme sent i livet – eller at følge dem. Heller ikke hos de tre tjenere, 65-årige Jørgen, 60-årige elev Ole eller 58-årige Helge.
CKO_Anne-Beth Madsby2.jpg

Comwell Kolding modtager pris for sit sociale ansvar

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB.