MeetingDesigner Anna Kehlskov: ”Jeg har fået mere mod”

RS28367_Anna Reinert Kehlskov-fit.jpg

MeetingDesigner Anna Kehlskov: ”Jeg har fået mere mod”

24-årige Anna Kehlskov har altid haft et stærkt koordineringsgen, og hun elsker at få gæsternes visioner til at gå i opfyldelse. For nyligt blev hun udlært MeetingDesigner hos Comwell Copenhagen Portside, og uddannelsen, og ikke mindst hendes elevtid har givet hende større tro på sig selv og mere mod til at sige sin mening.

Helt fra Anna Kehlskov var barn, har hun elsket at planlægge. Til fødselsdage og særlige lejligheder i familien nød hun at stå for at koordinere og skabe en gennemført fest. Under Anna Kehlskovs sabbatår opdagede en tidligere kollega hendes engagement i og talent for at koordinere, og hun anbefalede hende at søge ind på erhvervsuddannelsen som eventkoordinator.

”Det er en forholdsvis ny uddannelse, så jeg havde ikke hørt om den før, men jeg søgte ind og blev optaget,” forklarer Anna Kehlskov.

Hun blev optaget på uddannelsen i september 2021, og i den forbindelse skulle hun finde en elevplads, der skulle stå for uddannelsens praktiske læring. Det var Anna Kehlskovs mor, der selv arbejder i hotel- og rejsebranchen, som anbefalede hende at søge i hotelbranchen. I begyndelsen var hun en smule skeptisk, da hun ikke umiddelbart kunne se forbindelsen mellem hotelbranchen og rollen som eventkoordinator – det blev dog hurtigt modbevist, da hun endte med at få en elevplads hos Comwell Copenhagen Portside i Københavns Nordhavn, hvor hun virkelig fik øjnene op for de mange muligheder:

”Jeg troede, det kun var overnatning og weekendophold, men der er virkelig så meget mere, og der bliver afholdt mange store spændende events og møder, som man kan lære af.”

 

En læringsrejse som MeetingDesigner

I dag er Anna færdiguddannet eventkoordinator, eller MeetingDesigner, som det hedder hos Comwell, og hun har fortsat sin spirende karriere hos Comwell Copenhagen Portside.

Som MeetingDesigner sørger hun for, at gæsternes arrangementer, fra små møder for ti personer til events med flere hundrede deltagere, bliver planlagt og tilrettelagt præcist efter deres vision. Arbejdsopgaverne er alsidige og indebærer blandt andet at afholde indledende møder med kunder, sende tilbud, give løbende statusser, og nogle gange er hun også med til afviklingen af større events.

”Min yndlingsdel er planlægningen, hvor man går fra at høre kundens idéer og tanker og derefter skulle sørge for, at det bliver til virkelighed. Afviklingsdagen er også fed, fordi jeg kan læne mig tilbage og se, hvad vi har opnået, og så er det mine kollegaers tur til at styre showet.”

På trods af at det blot er måneder siden, hun blev færdiguddannet, har hun allerede stået med ansvaret for arrangementer med flere hundrede deltagere:

”Det var vildt, første gang jeg stod som elev og holdt et arrangement med mere end 100 gæster, og det kørte bare! Den oplevelse gik jeg længe og tænkte tilbage på, og efterfølgende har jeg bare fået lov til at bygge mere på.”

Det betyder meget for Anna, at der er tiltro til hendes evner, og hun oplever, at der er stor velvilje for, at hun skal lykkes med sine arbejdsopgaver.

”Som elev får man virkelig lov til at udvikle sig. Du kan selvfølgelig komme til at lave fejl, men de ved, man er på en læringsrejse, så du får bare at vide, hvad man kan gøre anderledes næste gang,” siger hun og påpeger:

”Hvis man viser, at man gerne vil det, og viser, at man gør alt, hvad man kan, så åbner mulighederne sig også.”

 

Eleverne har en stemme

I den sidste del af hendes elevtid har Anna Kehlskov været en del af Comwells Elevakademi, der blev oprettet i begyndelsen af 2023. Elevakademiet er et supplement til Comwells elevers ordinære uddannelsesforløb og bidrager til, at eleverne får den mest optimale udvikling og læring, både fagligt og personligt, under deres elevtid i koncernen.

Undervejs prøver eleverne blandt andet kræfter med cross training, hvor de udfører arbejdsopgaver, der normalvis tilhører en anden faglighed – f.eks. skal køkkenelever i lære i receptionen, og MeetingDesignere skal lære, hvordan tjenerne arbejder. Pointen er at skabe en større forståelse mellem forskellige medarbejderes fagligheder og arbejdsopgaver.

For Anna Kehlskov har det tilmed været særligt værdifuldt at kunne mødes med andre elever, der har samme uddannelse som hende, hvor de har sparret med hinanden og delt udfordringer og succeshistorier, de har oplevet undervejs. Noget af det vigtigste er den personlige udvikling, hun har gennemgået, som også er dannet af den tryghed, tillid og lydhørhed, Elevakademiet har vist.

”Jeg har fået mere mod. Når man oplever, at dét, man siger, bliver lyttet til og taget godt i mod, så rykker man sig også,” siger hun og tilføjer:

”Jeg kan godt stille mig op og sige min mening til ’de voksne’, fordi det er trygt her. Hos Comwell har eleverne nemlig også en stemme.”

 

Større arrangementer venter forude

Selvom Anna Kehlskov allerede har prøvet kræfter med større arrangementer, har hun stadig store drømme for fremtiden. Når hun ser rundt på sine kolleger, glæder hun sig over alt det, hun har i vente.

”Jeg drømmer om at få mere viden, jeg synes stadig, der er meget at lære. Jeg har kolleger, som har sindssygt meget erfaring, og jeg glæder mig til at lære mere fra dem.”

Hun er tilmed stolt over, at hun valgte at blive eventkoordinator, og den måde hun har udviklet sig på undervejs i sin elevtid.

”Jeg gik med det her lille planlægger-gen i maven, og nu har jeg fået erfaring og redskaber, som har gjort mig endnu bedre,” siger hun og konkluderer:

”Man skal turde at springe ud i tingene – hvis du sidder tilbage, så udvikler du dig ikke.”

Comwells elever

I 2022 var der i gennemsnit 145 elever på tværs af Comwell-koncernen inden for køkken, restaurant, reception, MeetingDesign og administration. De udgør ca. 15% af koncernens arbejdsstyrke.

Rollemodeller

Siden 2021 har Comwell i samarbejde med Elevskolernes Elevorganisation (EEO) haft rollemodeller blandt deres elever. Rollemodellerne besøger folkeskolernes 7.-10. klasser og fortæller om deres erhvervsuddannelse og hverdag i skole og praktik.

btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Henrik Hjorth_1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.