Ny hotelchef

Ny hotelchef for Comwell Kolding

Jesper Rais

"Mit andet hjem i 12 år"

Comwells ledelse har udnævnt Anne-Beth Madsby fra Snoghøj i Fredericia til ny hotelchef for Comwell Kolding. Anne-Beth blev ansat i Comwell i 1998 og har siden bestredet flere ansvarsområder og har i det seneste år stået i spidsen for den daglige ledelse af hotellet i Kolding.

Anne-Beth, eller Bette som hun kaldes af kollegaer, er kontoruddannet med speciale i markedsføring. Hun blev udlært i Tigerbus Rejser og kom i 1998 til Comwell Middelfart, hvor hun startede som receptionist og sidenhen blev MeetingDesigner.

I 2009 rykkede hun teltpælene op og tog over Lillebælt for at arbejde på Comwell Kolding, hvor hun i 2012 blev salgsansvarlig for møder og konferencer og sidenhen Booking- og MeetingDesignchef. I kraft af sin store forretnings- og driftsmæssige forståelse har Anne-Beth gennem en årrække være en del af ledelsen på Comwell Kolding, hvor hun er anerkendt for sit arbejde og store engagement.

”Jeg er både glad, stolt og utrolig spændt. Heldigvis kender jeg jo hotellet særdeles godt. Det har jo været mit andet hjem i 12 år. Desuden står jeg med en dygtig ledergruppe og et fantastisk team af medarbejdere, der ved hvilken retning Comwell Kolding skal, så vi kan stå stærkt i markedet i fremtiden,” siger Anne-Beth.

For koncernchef, Peter Schelde, er det ingen tilfældighed, at Comwells ledelse har rekrutteret en hotelchef fra egne rækker:

”I Comwell prioriterer vi at uddanne og udvikle vores medarbejdere. At du i vores branche rent faktisk kan gøre karriereskift eller opnå dine karrieredrømme, er noget af det unikke ved at arbejde i hotelbranchen. I Comwell anerkender vi de medarbejdere, der er nysgerrige, har ambitioner og tænker stort. Så det er for mig helt naturligt, at vi har valgt at udnævne Anne-Beth som ny hotelchef. Ikke alene har hun mange års erfaring med i bagagen. Hun har også udvist stor forretningsindsigt og forståelse. Så jeg er ikke i tvivl om, at hun er den rette person til at drive et af Trekantområdets vigtigste møde- og konferencehoteller,” siger koncernchef, Peter Schelde.

Anne-Beth, 47 år, er født og opvokset i Middelfart og er i dag bosat i Snoghøj ved Fredericia, hvor hun bor sine to store teenagebørn – Anna og Casper. Hun er kendt for sit gode og smittende humør og er ikke bange for at give gæsterne en kærlig krammer, når de ankommer til hotellet i Kolding.

Anne-Beth holder hjernen klar med masser af løb og træning i sin fritid. Energien får hun brug for i den kommende tid, når hotellet går i gang med at opdatere og istandsætte de mange mødelokaler og faciliteter.

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.