Ny hotelchef

Ny hotelchef for Comwell Kolding

"Mit andet hjem i 12 år"

Comwells ledelse har udnævnt Anne-Beth Madsby fra Snoghøj i Fredericia til ny hotelchef for Comwell Kolding. Anne-Beth blev ansat i Comwell i 1998 og har siden bestredet flere ansvarsområder og har i det seneste år stået i spidsen for den daglige ledelse af hotellet i Kolding.

Anne-Beth, eller Bette som hun kaldes af kollegaer, er kontoruddannet med speciale i markedsføring. Hun blev udlært i Tigerbus Rejser og kom i 1998 til Comwell Middelfart, hvor hun startede som receptionist og sidenhen blev MeetingDesigner.

I 2009 rykkede hun teltpælene op og tog over Lillebælt for at arbejde på Comwell Kolding, hvor hun i 2012 blev salgsansvarlig for møder og konferencer og sidenhen Booking- og MeetingDesignchef. I kraft af sin store forretnings- og driftsmæssige forståelse har Anne-Beth gennem en årrække være en del af ledelsen på Comwell Kolding, hvor hun er anerkendt for sit arbejde og store engagement.

”Jeg er både glad, stolt og utrolig spændt. Heldigvis kender jeg jo hotellet særdeles godt. Det har jo været mit andet hjem i 12 år. Desuden står jeg med en dygtig ledergruppe og et fantastisk team af medarbejdere, der ved hvilken retning Comwell Kolding skal, så vi kan stå stærkt i markedet i fremtiden,” siger Anne-Beth.

For koncernchef, Peter Schelde, er det ingen tilfældighed, at Comwells ledelse har rekrutteret en hotelchef fra egne rækker:

”I Comwell prioriterer vi at uddanne og udvikle vores medarbejdere. At du i vores branche rent faktisk kan gøre karriereskift eller opnå dine karrieredrømme, er noget af det unikke ved at arbejde i hotelbranchen. I Comwell anerkender vi de medarbejdere, der er nysgerrige, har ambitioner og tænker stort. Så det er for mig helt naturligt, at vi har valgt at udnævne Anne-Beth som ny hotelchef. Ikke alene har hun mange års erfaring med i bagagen. Hun har også udvist stor forretningsindsigt og forståelse. Så jeg er ikke i tvivl om, at hun er den rette person til at drive et af Trekantområdets vigtigste møde- og konferencehoteller,” siger koncernchef, Peter Schelde.

Anne-Beth, 47 år, er født og opvokset i Middelfart og er i dag bosat i Snoghøj ved Fredericia, hvor hun bor sine to store teenagebørn – Anna og Casper. Hun er kendt for sit gode og smittende humør og er ikke bange for at give gæsterne en kærlig krammer, når de ankommer til hotellet i Kolding.

Anne-Beth holder hjernen klar med masser af løb og træning i sin fritid. Energien får hun brug for i den kommende tid, når hotellet går i gang med at opdatere og istandsætte de mange mødelokaler og faciliteter.

RS28367_Anna Reinert Kehlskov-fit.jpg

MeetingDesigner Anna Kehlskov: ”Jeg har fået mere mod”

24-årige Anna Kehlskov har altid haft et stærkt koordineringsgen, og hun elsker at få gæsternes visioner til at gå i opfyldelse. For nyligt blev hun udlært MeetingDesigner hos Comwell Copenhagen Portside, og uddannelsen, og ikke mindst hendes elevtid har givet hende større tro på sig selv og mere mod til at sige sin mening.
senkarriere.png

”Alderen er vores arbejdsstyrke”

Når tiden nærmer sig pensionsalderen, melder spørgsmål om fremtid, muligheder og begrænsninger i arbejdslivet sig for mange. Hos Comwell er alderen dog ingen hindring for at have karrieredrømme sent i livet – eller at følge dem. Heller ikke hos de tre tjenere, 65-årige Jørgen, 60-årige elev Ole eller 58-årige Helge.
CKO_Anne-Beth Madsby2.jpg

Comwell Kolding modtager pris for sit sociale ansvar

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB.