Ny hotelchef

Ny hotelchef for Comwell Kolding

"Mit andet hjem i 12 år"

Comwells ledelse har udnævnt Anne-Beth Madsby fra Snoghøj i Fredericia til ny hotelchef for Comwell Kolding. Anne-Beth blev ansat i Comwell i 1998 og har siden bestredet flere ansvarsområder og har i det seneste år stået i spidsen for den daglige ledelse af hotellet i Kolding.

Anne-Beth, eller Bette som hun kaldes af kollegaer, er kontoruddannet med speciale i markedsføring. Hun blev udlært i Tigerbus Rejser og kom i 1998 til Comwell Middelfart, hvor hun startede som receptionist og sidenhen blev MeetingDesigner.

I 2009 rykkede hun teltpælene op og tog over Lillebælt for at arbejde på Comwell Kolding, hvor hun i 2012 blev salgsansvarlig for møder og konferencer og sidenhen Booking- og MeetingDesignchef. I kraft af sin store forretnings- og driftsmæssige forståelse har Anne-Beth gennem en årrække være en del af ledelsen på Comwell Kolding, hvor hun er anerkendt for sit arbejde og store engagement.

”Jeg er både glad, stolt og utrolig spændt. Heldigvis kender jeg jo hotellet særdeles godt. Det har jo været mit andet hjem i 12 år. Desuden står jeg med en dygtig ledergruppe og et fantastisk team af medarbejdere, der ved hvilken retning Comwell Kolding skal, så vi kan stå stærkt i markedet i fremtiden,” siger Anne-Beth.

For koncernchef, Peter Schelde, er det ingen tilfældighed, at Comwells ledelse har rekrutteret en hotelchef fra egne rækker:

”I Comwell prioriterer vi at uddanne og udvikle vores medarbejdere. At du i vores branche rent faktisk kan gøre karriereskift eller opnå dine karrieredrømme, er noget af det unikke ved at arbejde i hotelbranchen. I Comwell anerkender vi de medarbejdere, der er nysgerrige, har ambitioner og tænker stort. Så det er for mig helt naturligt, at vi har valgt at udnævne Anne-Beth som ny hotelchef. Ikke alene har hun mange års erfaring med i bagagen. Hun har også udvist stor forretningsindsigt og forståelse. Så jeg er ikke i tvivl om, at hun er den rette person til at drive et af Trekantområdets vigtigste møde- og konferencehoteller,” siger koncernchef, Peter Schelde.

Anne-Beth, 47 år, er født og opvokset i Middelfart og er i dag bosat i Snoghøj ved Fredericia, hvor hun bor sine to store teenagebørn – Anna og Casper. Hun er kendt for sit gode og smittende humør og er ikke bange for at give gæsterne en kærlig krammer, når de ankommer til hotellet i Kolding.

Anne-Beth holder hjernen klar med masser af løb og træning i sin fritid. Energien får hun brug for i den kommende tid, når hotellet går i gang med at opdatere og istandsætte de mange mødelokaler og faciliteter.

Comwell_Spa_RAIS2304.jpg

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.
btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Henrik Hjorth_1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.