Indblik

Ny hoteldirektør i Holte er driftens mand

"Vi skal gi' gæsterne den bedste oplevelse"

Comwell har ansat Peter Gerløv Feddersen til at stå i spidsen for deres hotel i Holte. Peter kommer fra en stilling som hoteldirektør på Schæffergården i Jægersborg. Selv betegner han sig som engageret driftsmand, der ser frem til at forene de forskellige arbejdskulturer og løfte stedets potentiale.

Det er ikke fremmed jord, Comwell Holtes nye hoteldirektør betræder. Peter Gerløv Feddersen, 41 år, var i årene 2007-2015 ansat som køkken- og F&B-chef på Comwell Borupgaard. Siden blev han ansat som køkkenchef på Schæffergården og blev i 2017 udnævnt som hoteldirektør på hotellet i Jægersborg nord for København.

Comwell Holtes nye hoteldirektør glæder sig til sammen med medarbejderne at få indfriet hotellets potentiale:

”Der er uden tvivl potentialer, der kan indfries, og dem skal vi have defineret og ført ud i livet – både i de rammer vi har, og måden vi gør tingene på. De sidste 18 måneder har været utrolig hårde ved vores branche, og vi kan her i Holte godt mærke, at vi lige skal lande ordentlig på fødderne igen. Jeg er selv en driftsmand og meget driftsorienteret, hvilket er en kæmpe fordel, når jeg nu sammen med mine medarbejdere skal kigge vores arbejdsgange og processer grundigt igennem. Vores gæster møder vores medarbejdere mange gange i løbet af en dag. Men det er vigtigt, at de møder det samme store smil og viljen til at ville give den bedste oplevelse, uanset hvor og hvornår på dagen de møder en medarbejder,” siger Peter Gerløv Feddersen.

Den nye hoteldirektør glæder sig til at sikre den gode udvikling, Comwell Holte er i gang med og har sammen med koncernledelsen iværksat en række forbedringer af hotellets faciliteter.

”Hotellet ligger i de mest naturskønne omgivelser i kort afstand til København og tæt på gode oplevelser i Nordsjælland. Den specielle bygningssammensætning, det smukke palæ ikke mindst – skaber unikke rammer og muligheder for fantastiske oplevelser. Vi kommer de næste seks måneder til at forbedre forskellige touch points, som skal give en bedre gæsteoplevelse. Omgivelserne skal i fokus. Vi vil gerne invitere naturen indenfor – så at sige,” afslutter Peter.

Peter Gerløv Feddersen er oprindelig uddannet kok. Han er født og opvokset i Tommerup på Fyn og bor i dag i Ålsgårde i Nordsjælland sammen med sin kone Diana og deres to børn. I fritiden finder man ofte Peter i naturen. Enten i haven eller med løbeskoene eller cyklen i de smukke nordsjællandske skove.

Comwell Holte er beliggende i Nordsjælland ved Rude Skov og Vaserne kun 15. min. kørsel til Københavns centrum. Hotellet rummer 113 værelser og 24 mødelokaler og har 45 ansatte. Peter Gerløv Feddersen er tiltrådt stillingen som hoteldirektør.

RS28367_Anna Reinert Kehlskov-fit.jpg

MeetingDesigner Anna Kehlskov: ”Jeg har fået mere mod”

24-årige Anna Kehlskov har altid haft et stærkt koordineringsgen, og hun elsker at få gæsternes visioner til at gå i opfyldelse. For nyligt blev hun udlært MeetingDesigner hos Comwell Copenhagen Portside, og uddannelsen, og ikke mindst hendes elevtid har givet hende større tro på sig selv og mere mod til at sige sin mening.
senkarriere.png

”Alderen er vores arbejdsstyrke”

Når tiden nærmer sig pensionsalderen, melder spørgsmål om fremtid, muligheder og begrænsninger i arbejdslivet sig for mange. Hos Comwell er alderen dog ingen hindring for at have karrieredrømme sent i livet – eller at følge dem. Heller ikke hos de tre tjenere, 65-årige Jørgen, 60-årige elev Ole eller 58-årige Helge.
CKO_Anne-Beth Madsby2.jpg

Comwell Kolding modtager pris for sit sociale ansvar

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB.