Indblik

Ny hoteldirektør i Holte er driftens mand

Jesper Rais

"Vi skal gi' gæsterne den bedste oplevelse"

Comwell har ansat Peter Gerløv Feddersen til at stå i spidsen for deres hotel i Holte. Peter kommer fra en stilling som hoteldirektør på Schæffergården i Jægersborg. Selv betegner han sig som engageret driftsmand, der ser frem til at forene de forskellige arbejdskulturer og løfte stedets potentiale.

Det er ikke fremmed jord, Comwell Holtes nye hoteldirektør betræder. Peter Gerløv Feddersen, 41 år, var i årene 2007-2015 ansat som køkken- og F&B-chef på Comwell Borupgaard. Siden blev han ansat som køkkenchef på Schæffergården og blev i 2017 udnævnt som hoteldirektør på hotellet i Jægersborg nord for København.

Comwell Holtes nye hoteldirektør glæder sig til sammen med medarbejderne at få indfriet hotellets potentiale:

”Der er uden tvivl potentialer, der kan indfries, og dem skal vi have defineret og ført ud i livet – både i de rammer vi har, og måden vi gør tingene på. De sidste 18 måneder har været utrolig hårde ved vores branche, og vi kan her i Holte godt mærke, at vi lige skal lande ordentlig på fødderne igen. Jeg er selv en driftsmand og meget driftsorienteret, hvilket er en kæmpe fordel, når jeg nu sammen med mine medarbejdere skal kigge vores arbejdsgange og processer grundigt igennem. Vores gæster møder vores medarbejdere mange gange i løbet af en dag. Men det er vigtigt, at de møder det samme store smil og viljen til at ville give den bedste oplevelse, uanset hvor og hvornår på dagen de møder en medarbejder,” siger Peter Gerløv Feddersen.

Den nye hoteldirektør glæder sig til at sikre den gode udvikling, Comwell Holte er i gang med og har sammen med koncernledelsen iværksat en række forbedringer af hotellets faciliteter.

”Hotellet ligger i de mest naturskønne omgivelser i kort afstand til København og tæt på gode oplevelser i Nordsjælland. Den specielle bygningssammensætning, det smukke palæ ikke mindst – skaber unikke rammer og muligheder for fantastiske oplevelser. Vi kommer de næste seks måneder til at forbedre forskellige touch points, som skal give en bedre gæsteoplevelse. Omgivelserne skal i fokus. Vi vil gerne invitere naturen indenfor – så at sige,” afslutter Peter.

Peter Gerløv Feddersen er oprindelig uddannet kok. Han er født og opvokset i Tommerup på Fyn og bor i dag i Ålsgårde i Nordsjælland sammen med sin kone Diana og deres to børn. I fritiden finder man ofte Peter i naturen. Enten i haven eller med løbeskoene eller cyklen i de smukke nordsjællandske skove.

Comwell Holte er beliggende i Nordsjælland ved Rude Skov og Vaserne kun 15. min. kørsel til Københavns centrum. Hotellet rummer 113 værelser og 24 mødelokaler og har 45 ansatte. Peter Gerløv Feddersen er tiltrådt stillingen som hoteldirektør.

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.