Indblik

Ny hoteldirektør i Holte er driftens mand

"Vi skal gi' gæsterne den bedste oplevelse"

Comwell har ansat Peter Gerløv Feddersen til at stå i spidsen for deres hotel i Holte. Peter kommer fra en stilling som hoteldirektør på Schæffergården i Jægersborg. Selv betegner han sig som engageret driftsmand, der ser frem til at forene de forskellige arbejdskulturer og løfte stedets potentiale.

Det er ikke fremmed jord, Comwell Holtes nye hoteldirektør betræder. Peter Gerløv Feddersen, 41 år, var i årene 2007-2015 ansat som køkken- og F&B-chef på Comwell Borupgaard. Siden blev han ansat som køkkenchef på Schæffergården og blev i 2017 udnævnt som hoteldirektør på hotellet i Jægersborg nord for København.

Comwell Holtes nye hoteldirektør glæder sig til sammen med medarbejderne at få indfriet hotellets potentiale:

”Der er uden tvivl potentialer, der kan indfries, og dem skal vi have defineret og ført ud i livet – både i de rammer vi har, og måden vi gør tingene på. De sidste 18 måneder har været utrolig hårde ved vores branche, og vi kan her i Holte godt mærke, at vi lige skal lande ordentlig på fødderne igen. Jeg er selv en driftsmand og meget driftsorienteret, hvilket er en kæmpe fordel, når jeg nu sammen med mine medarbejdere skal kigge vores arbejdsgange og processer grundigt igennem. Vores gæster møder vores medarbejdere mange gange i løbet af en dag. Men det er vigtigt, at de møder det samme store smil og viljen til at ville give den bedste oplevelse, uanset hvor og hvornår på dagen de møder en medarbejder,” siger Peter Gerløv Feddersen.

Den nye hoteldirektør glæder sig til at sikre den gode udvikling, Comwell Holte er i gang med og har sammen med koncernledelsen iværksat en række forbedringer af hotellets faciliteter.

”Hotellet ligger i de mest naturskønne omgivelser i kort afstand til København og tæt på gode oplevelser i Nordsjælland. Den specielle bygningssammensætning, det smukke palæ ikke mindst – skaber unikke rammer og muligheder for fantastiske oplevelser. Vi kommer de næste seks måneder til at forbedre forskellige touch points, som skal give en bedre gæsteoplevelse. Omgivelserne skal i fokus. Vi vil gerne invitere naturen indenfor – så at sige,” afslutter Peter.

Peter Gerløv Feddersen er oprindelig uddannet kok. Han er født og opvokset i Tommerup på Fyn og bor i dag i Ålsgårde i Nordsjælland sammen med sin kone Diana og deres to børn. I fritiden finder man ofte Peter i naturen. Enten i haven eller med løbeskoene eller cyklen i de smukke nordsjællandske skove.

Comwell Holte er beliggende i Nordsjælland ved Rude Skov og Vaserne kun 15. min. kørsel til Københavns centrum. Hotellet rummer 113 værelser og 24 mødelokaler og har 45 ansatte. Peter Gerløv Feddersen er tiltrådt stillingen som hoteldirektør.

Comwell_Spa_RAIS2304.jpg

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.
btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Henrik Hjorth_1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.