rs13590_golf

Weekend golfophold inkl. middag af sæsonens råvarer på Comwell Køge Strand

  • Green fee
  • 2-retters middag eller buffet, sammensat af vores køkkenchef
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
  • Bemærk! Kun ankomst fredage eller lørdage

Weekend golfophold på Comwell Køge Strand med "Green fee" og 2-retters middag

Tag på et lækkert weekend golfophold på Comwell Køge Strand, og spil på nogle af Danmarks bedste baner.

Med betalt green på ankomstdagen er du klar til at komme ud og spille på en af de nærliggende golfbaner. Vælg mellem green fee til Vallø Golfcenter eller Køge Golf Klub. Vigtigt! På Køge Golf Klub i weekender og på helligdage er der adgang FRA kl. 13. Tider før kl. 13 er egenbetaling. Tillægsgreen-fee kan købes i hotellets reception.

Efter en dejlig dag på golfbanen kan du om aftenen se frem til en lækker 2-retters middag eller buffet, sammensat af vores køkkenchef. Og efter en overnatning i et af vores skønne værelser, kan du se frem til en lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Dette weekendophold kan kun bookes på Comwell Køge Strand, og kan bookes i perioden 1. marts til og med 31. oktober 2023, og med ankomst fredage og lørdage. Bemærk at golfbanen holder lukket i frostvejr.

Bemærk at opholdet kan annulleres indtil 7 dage før ankomstdagen. Se gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her.

Comwell Køge Strand ligger ned til stranden lige ud til Køge Bugt. Hotellet er nyistandsat og emmer af atmosfære med dets indbydende indretning som et moderne strandhotel. Hotellet er beliggende kun 45 km fra København, så der er gode muligheder for både at opleve hovedstaden og slappe af ved vandet. Køge er en hyggelig og historisk handelsby med mange gode forretninger, og ligger i gåafstand fra hotellet. Her er der aktiviteter for både store og små. Det er også muligt at spille golf i den nærliggende Køge Golfklub.

Faciliteter: Restaurant, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse med havudsigt, havestue, fitness, gratis WiFi, gratis parkering, cykeludlejning.

Kig indenfor