Comwells madkoncept

Smag på Norden

Vores madfilosofi og -koncepter

Et måltid mad til fornuftige penge

På alle vores hoteller finder du en hyggelig bar. Her kan du slappe af over en drink, en kop kaffe eller et let måltid mad til en fornuftig pris. Vi byder på velkendte klassikere som burgere, salater og vegetarretter – ligesom du også har mulighed for at smage køkkenchefernes sæsonprægede overraskelser.

Vores morgenbuffet

For mange er morgenmaden det vigtigste måltid på dagen. Vores store morgenbuffet byder på en lang række økologiske produkter, lokale specialiteter, godt brød, æg, frisk juice, yoghurt og meget mere.
Morgenbuffetten varierer fra hotel til hotel, så hvert køkken selv kan sætte deres specialiteter på bordet men den gode kvalitet går igen - og det gør mange af favoritretterne også.

Grønt er det nye sort

Når vi dækker op til frokostbuffet, så vil du opleve, at vi oftest serverer maden i små portionsanretninger. Det gør vi for at undgå madspild. Vores tjenere og kokke er til stede i restauranten, så du kan altid bede om mere. Vi har øget mængden af grønt og anvender mindre – men bedre kød. Vi ønsker ikke at lege sundhedsapostle, men vi ønsker at være en bedre udgave af os selv – for mennesker og miljø. Gør du ikke? 

Vegetar, veganer eller allergener?

Har du en fødevareallergi eller er særlig sensitiv overfor nogle fødevarer, så giv endelig din tjener besked, inden du bestiller din mad. Din tjener kan vejlede dig til de retter, der passer bedst til dine behov.

Vi kræser for vores kaffe

Som den første danske hotelkæde i Danmark har vi i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen udviklet egen baristauddannelse – en slags sommelieruddannelse bare indenfor kaffe/te. Vi uddanner baristaer på alle hoteller, som i dagligdagen sikrer koncept og kvalitet. Så når du er gæst hos Comwell, vil du, uanset om du overnatter, deltager i møder og konferencer, spiser en god middag, er til fest eller andre events, altid være sikker på, at den kaffe og te, du får serveret, er nøje udvalgt. Du er altid velkommen til at tage en kop-to-go med dig på værelset, eller når du skal videre.

Ansvar, fokus og viden

Hos Comwell drager vi omsorg og tager ansvar for mennesker og miljø. Vi tænker bæredygtighed på tværs af alle vores hoteller og områder. Det gør vi blandt andet inden for disse områder:

  • Mad og drikke

  • Madspild og affaldssortering 

  • Spa

  • Housekeeping

  • Energi

  • Social ansvarlighed


Det gør vi, fordi vi ønsker at blive en bedre udgave af os selv. Vi kalder det Comwell Care.

Vores opskrifter

Vi kan ligeså godt sige det, som det er! I Comwell elsker vi mad, og kærlighed til maden er en helt central del af vores DNA. Vi udforsker, udvikler og fornyer os på madfronten, og vores passionerede kollegaer gør hver dag deres bedste for, at Comwells gæster altid sætter sig til bords til måltider, der er velsmagende og tilberedt med sans for både smagsindtryk og æstetik. 

Kærligheden til mad vil vi enormt gerne dele med alle jer, som også er passionerede for "det gode måltid". Derfor udgiver vi jævnligt opskrifter, hvor både de rutinerede og mindre rutinerede, kan hente masser af inspiration.

Rigtig god fornøjelse!