Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SøndagsSpa

AquaSpa
Fitnessrum
Spahåndklæde
Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
DBA_EMBLEM_CKP_CBO.jpg

Weekenden varer lidt længere med SøndagsSpa

Forlæng weekendfølelsen med et SøndagsSpa ophold på Comwell Borupgaard eller Comwells Kellers Park. Begge hoteller blev nomineret i kategorien 'Årets Spa' ved Danish Beauty Award 2024, og Comwell Kellers Park vandt prisen.

Ved ankomst får du adgang til vores AquaSpa med dejlige spafaciliteter. Her finder du blandt andet indendørs pool, boblebad, sauna og udendørs spapark.

Om aftenen kan du nyde en velkomstdrink samt en udsøgt 3-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchef. Middagen serveres i hotellernes hyggelige restauranter. Efter en god nats søvn kan du nyde vores store morgenbuffet med masser af lokale og økologiske specialiteter, indtil det er tid til at tjekke ud... afslappet og veludhvilet, og klar til den kommende uge.

Bemærk, at børn under 12 år har ikke velkomstdrink, aftensmad og adgang til spa. Børn, der er minimum 12 år, er velkomne i spaområderne sammen med en voksen.

Værd at vide om opholdet

Vælg dit ønskede hotel, ankomstdato og værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter det valgte hotel, værelsestype og ankomstdato.

SøndagsSpa opholdet kan bookes på følgende hoteller: Comwell Kellers Park og Borupgaard.

Børn under 12 år har ikke velkomstdrink, aftensmad og adgang til spa. Børn, der er minimum 12 år, er velkomne i spaområderne sammen med en voksen.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

For at du kan få den bedst mulige oplevelse, skal du på travle dage booke et timeslot i AquaSpa.

På Comwell Kellers Park kan benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00.  

Tøv endelig ikke med at henvende dig til hotellet, hvis du har spørgsmål til dit ophold.

Du kan tilkøbe vores lækre spa-behandlinger - som f.eks. massage eller ansigtsbehandling - og vi anbefaler altid at booke tid på forhånd. Kontakt hotellets reception for booking af spa-behandlinger.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne
Om hotellerne
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga
Comwell Borupgaard
Hotellet ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland kun 50 km fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1500-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder du ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. Ikke langt fra hotellet finder du strand og skov, og i vores store, dejlige park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.
Comwell_KellersPark_RAISFOTO_DJI_0633.jpg
Kellers Park
Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Måske du også kunne være interesseret i?

Jesper Rais
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold i hverdag eller weekend. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Opholdet inkluderer tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SpaGastro

Oplev en perfekt kombination af afslapning og gourmetmad. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomst-champagne, udsøgt 5-retters middag, overnatning og morgenbuffet.