Jesper Rais
Spa

SpaVelvære

AquaSpa
Velkomstbobler
3-retters middag
Giv plads til velvære og ro. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, en 35-minutters spabehandling, velkomstdrink, skøn 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.

Oplev ultimativ afslapning

Se frem til en dag fyldt med velvære og forkælelse

Begynd dit ophold i vores eksklusive spaområde. Her kan du lade tankerne flyve og kroppen slappe helt af i vores mange spafaciliteter.

Nyd herefter en 35 minutters spabehandling, som vil give din krop og sjæl ultimativ afslapning. Vores professionelle behandlere sørger for, at du får en oplevelse, der imødekommer dine individuelle behov, hvad enten du har brug for afspændende massage, en nærende ansigtsbehandling eller afslappende aromaterapi.

Efter en dag fyldt med velvære kan du glæde dig til en velkomstdrink efterfulgt af en udsøgt 3-retters middag i vores restaurant. Her serverer vores kokke lækre retter tilberedt med sæsonens bedste råvarer. Aftenen afsluttes med en rolig overnatning i vores komfortable værelser, og næste morgen venter en lækker morgenmad, der giver dig den bedste start på dagen.

Børn under 12 år har ikke velkomstdrink, middag, spabehandling eller adgang til spa. Børn fra 12 år må være i spaen sammen med en voksen. Børn under 16 år kan ikke få spabehandlinger. Gravide bedes kontakte hotellet for info om spabehandlinger.

Værd at vide om opholdet

Du kan frit vælge mellem følgende 35-minutters spabehandlinger


På Comwell Borupgaard kan du vælge mellem:

 • Ansigtskur med aromatherapy associates

 • Relaxing back treatment

 • Hotstone massage

 • Velværemassage

Læs mere om behandlingerne her.

På Comwell Kellers Park kan du vælge mellem:

 • Traditionel massage

 • Stenmassage

Læs mere om behandlingerne her.

Du vil blive kontaktet telefonisk af hotellet, umiddelbart efter booking, for aftale af tidspunkt for behandling.

 • For at du kan få den bedst mulige oplevelse, skal du på travle dage booke et timeslot i AquaSpa.

 • På Comwell Kellers Park kan benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00.  

 • Tøv endelig ikke med at henvende dig til hotellet, hvis du har spørgsmål til dit ophold.

 • Vælg dit ønskede hotel, ankomstdato og værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter det valgte hotel, værelsestype og ankomstdato.

 • SpaVelvære-opholdet kan bookes på følgende hoteller: Comwell Kellers Park og Borupgaard.

 • Bemærk, at børn under 12 år har ikke velkomstdrink, aftensmad, spabehandling og adgang til spa. Børn, der er minimum 12 år, er velkomne i spaområderne sammen med en voksen.
  Børn, der er under 16 år, kan ikke modtage spabehandlinger hos Comwell Borupgaard.

 • Ved graviditet bedes du kontakte hotellet på forhånd, for information om mulige spabehandlinger.

 • Du vil blive kontaktet telefonisk af hotellet, umiddelbart efter booking, for aftale af tidspunkt for behandling.

 • Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

 • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk, du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

 • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

 • Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelserne
Vores to spahoteller i Danmark
RS16244_kellers park 0049.jpg
Comwell Kellers Park
Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga
Comwell Borupgaard
Hotellet ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland kun 50 km fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1500-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder du ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. i vores store, smukke park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.

Måske du også kunne være interesseret i?

Jesper Rais
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold i hverdag eller weekend. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Opholdet inkluderer tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SpaGastro

Oplev en perfekt kombination af afslapning og gourmetmad. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomst-champagne, udsøgt 5-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SøndagsSpa

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.