Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Spa

SpaRetreat

AquaSpa
Fitnessrum
Spahåndklæde
Tjek ind til 3 dages afslapning og velvære! På SpaRetreat får du bl.a. middag begge aftener, morgenbuffet og adgang til vores AquaSpa.
DBA_EMBLEM_CKP_CBO.jpg

3 dage med forkælelse og velvære

Forkælelse og velvære er nøgleordene, når du er på et 3 dages spaophold på Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park. Begge hoteller blev nomineret i kategorien 'Årets Spa' ved Danish Beauty Award 2024, og Comwell Kellers Park vandt prisen.

Fra ankomst til afrejse har du adgang til vores AquaSpa og alle dens dejlige faciliteter. På førstedagen serverer vi en 2-retters middag sammensat af vores køkkenchef. På andendagen byder vi dig om aftenen på en 3-retters middag. Om morgenen kan du se frem til en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. 

Du får udleveret spahåndklæde, badekåbe og tøfler ved ankomst. Vi anbefaler at du tilkøber vores lækre spa-behandlinger inden ankomst, hvis du ønsker at benytte dig af disse muligheder. Behandlingerne er populære, og derfor kan der være fuldt booket ved indtjekning dagen for dit ophold.

Bemærk, at børn under 12 år har ikke aftensmad og adgang til spa. Børn, der er minimum 12 år, er velkomne i spaområderne sammen med en voksen.

Værd at vide om opholdet

Der er mulighed for at tilkøbe vores lækre spa-behandlinger, hvor det vil være en fordel at booke tid til disse på forhånd. Kontakt hotellets reception for booking af spa-behandlinger.

For at du kan få bedst mulige oplevelse, skal der på travle dage bookes timeslots i AquaSpa

På Comwell Kellers Park kan benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00.  

Tøv endelig ikke med at henvende dig til hotellet, hvis du har spørgsmål til dit ophold.     

Vælg dit ønskede hotel, ankomstdato og værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte hotel, værelsestype og valgte ankomstdato.

SpaRetreat opholdet kan bookes på følgende hoteller: Comwell Kellers Park og Borupgaard.

Bemærk, at børn under 12 år har ikke velkomstdrink, aftensmad og adgang til spa. Børn de er minimum 12 år, er velkomne i spaområderne i følgeskab med en voksen.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne
Vores to spahoteller i Danmark
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga
Comwell Borupgaard
Hotellet ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland kun 50 km fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1500-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder du ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. Ikke langt fra hotellet finder du strand og skov, og i vores store, dejlige park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.
CKE_Dronefoto5.jpg
Comwell Kellers Park
Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Måske du også kunne være interesseret i?

Jesper Rais
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold, hverdag eller weekend. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Få tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.