🇹undefined

🇹undefined

Forkælelsesophold med entré billet til REGAN Vest

Fredag 02. feb. - Mandag 26. feb. 2024

Lokation
Rebild BakkerRebildvej 369520Skørping
Nummererede siddepladser
Nej
Arrangør
Comwell Rebild Bakker
Udbyder
Comwell Rebild Bakker
Booking af ophold

Din forespørgsel sendes direkte til hotellet

Besøg Koldkrigsmuseet REGAN Vest

Nyd et skønt ophold i det nordjyske på Comwell Rebild Bakker ved naturskønne Rold Skov.

Tjek ind, og nyd mellem kl. 14 og 17 kaffe, hjemmebag og velkomstbobler. Om aftenen venter en lækker 3-retters middag eller buffet med sæsonens råvarer. Overnat i komfortable værelser og vågn op til stor morgenbuffet.
Afslut med et spændende besøg i REGAN Vest, inklusive entré til maskinmesterboligen, museet og en guidet rundtur i bunkeren. En uforglemmelig oplevelse venter!

Vigtig information om Forkælelsesophold med entré billet til REGAN Vest:

 • Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres eller refunderes. Når du køber opholdet, trækkes beløbet med det samme på dit kreditkort.

 • Bunkeranlægget har mange trapper og små gange, og det er derfor ikke muligt at medbringe rollator og lign. i bunkeren.

 • Bemærk at udstillingen ikke anbefales til børn under 12 år.

Ankomstdage samt medfølgende billet

 • Ankomst den 2. februar med billet til den: 3. februar kl. 11:15

 • Ankomst den 3. februar med billet til den: 4. februar kl. 11:15

 • Ankomst den 9. februar med billet til den: 10. februar kl. 11:15

 • Ankomst den 10. februar med billet til den: 11. februar kl. 11:15

 • Ankomst den 14. februar med billet til den: 15. februar kl. 11:15

 • Ankomst den 15. februar med billet til den: 16. februar kl. 11:15

 • Ankomst den 16. februar med billet til den: 17. februar kl. 11:15

 • Ankomst den 17. februar med billet til den: 18. februar kl. 11:15

 • Ankomst den 23. februar med billet til den: 24. februar kl. 11:15

 • Ankomst den 24. februar med billet til den: 25. februar kl. 11:15

 • Ankomst den 26. februar med billet til den: 27. februar kl. 11:15

Det er kun muligt at booke dette ophold ved at sende en forespørgsel gennem nedenstående kontaktformular, eller ved at ringe direkte til Comwell Rebild Bakker på telefon: 70 71 24 82.

Værd at vide om opholdet

Der betales for billetter til alle personer (inkl. børn) i opholdet.

Det er kun muligt at booke dette ophold ved at sende en forespørgsel gennem nedenstående kontaktformular, eller ved at ringe direkte til Comwell Rebild Bakker på telefon: 70 71 24 82.

Priserne varierer alt efter valgte værelsestype og ankomstdato.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Rebild Bakker, og der er kun et begrænset antal billetter til salg pr. dag. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Det er kun muligt at booke opholdet inkl. billet til REGAN Vest på følgende datoer:

Februar: 2. februar, 3. februar, 9. februar, 10. februar, 14. februar, 15. februar, 16. februar, 17. februar, 23. februar, 24. februar, 26. februar.

Bemærk at der medfølger billet til REGAN Vest på dagen efter ankomst. Det er ikke muligt selv at vælge tidspunkt for besøget hos REGAN Vest. Alle rundvisninger er kl. 11:15. Dag/tidspunkt er forudbestemt og kan ikke ændres.

Opholdet forudbetales og kan ikke annulleres. Når du køber opholdet, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur.

Det er kun muligt at booke dette ophold ved at sende en forespørgsel gennem nedenstående kontaktformular, eller ved at ringe direkte til Comwell Rebild Bakker på telefon: 70 71 24 82.:

Der er mulighed for check-in på hotellerne fra kl. 15, og inden da kan du starte eftermiddagshyggen med kaffe og kage fra kl. 14.30 i hotellets bar-område.

Du kan se frem til at nyde en 3-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchefer. Receptionen vil informere dig om middagen og tidspunkt, når du ankommer på hotellet.

Har du spørgsmål til middagen er du velkommen til at kontakte hotellet inden ankomst.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Om REGAN Vest

I begyndelsen af 2023 åbnede Nordjyske Museer en ny dansk attraktion, Koldkrigsmuseet REGAN Vest. 

Museet byder på flere forskellige oplevelser, men hovedattraktionen er den atomsikre bunker REGAN Vest, der blev opført i al hemmelighed i 1960’erne. Bunkeren er ikke et militært anlæg, men blev bygget med det formål at huse regeringen, embedsmænd samt den siddende regent i tilfælde af en atomkrig. Herfra skulle landet ledes gennem en krisesituation. Faldt REGAN Vest, så faldt Danmark – og dermed det danske demokrati.

Bunkeren står uberørt og er stadig fuldt møbleret med alt originalt interiør intakt – lige fra møbler og dieselgeneratorer til kontorartikler og elektronisk udstyr.

Indgangen til bunkeren ligger godt skjult mellem træerne i skoven, men foran den – ud mod vejen – ligger en gul murstensvilla. Her boede maskinmesteren med sin familie. Han havde det daglige tilsyn med bunkeren.

Maskinmesterboligen er også en del af det nye museum. Den er indrettet, som den kunne have set ud i 1980, da der boede en familie med far, mor og to børn. Publikum kan selv gå på opdagelse i deres hjem og på skærme høre de enkelte familiemedlemmer fortælle om deres hverdag under den kolde krig.

Bunkeranlægget ligger godt skjult 60 meter under en kridtbakke. Som en del af besøgsoplevelsen kan publikum vandre ad nye stier i naturområdet oven over bunkeren og på den måde få en fornemmelse af anlæggets størrelse og funktion.

Udover selve bunkeren, maskinmesterboligen og vandrestierne består det nye museum af en nyopført velkomst- og udstillingsbygning med cafe og udstillinger. De fortæller om den kolde krig, det danske beredskab i krisesituationer, om bunkerens konstruktion og samtid.

Bemærk at bunkeranlægget har mange trapper og små gange, og det er derfor ikke muligt at medbringe rollator og lign. i bunkeren. Udstillingen anbefales ikke til børn under 12 år.

Denne pakke betegnes som en pakkerejse. Comwell Rebild Bakker er registreret hos Rejsegarantifonden som medlem nr. 2146

Måske du også kunne være interesseret i?

Comwell morgenmad
OvernatningKun til Comwell Club

Efterårstilbud: Overnatning med morgenbuffet

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42.
OvernatningKun til Comwell Club

Efterårstilbud: Ophold med 2-retters middag/buffet

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på ophold inklusiv 2-retters middag/buffet, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42
SpaKun til Comwell Club

Efterårstilbud: SpaDelight

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på SpaDelight-ophold inklusiv adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42.
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold på et af vores to danske spahoteller. Dette ophold er inkl. fri adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.