Firmafest

Eksklusiv firmafest på designhotel i Aarhus

Comwell Aarhus restaurant fest bar mad middag restaurant

Jesper Rais
Om firmafest på Comwell Aarhus
Lokation
Aarhus, Østjylland
Max. antal gæster
180 personer (240 værelser)
Pris
Festpakke fra 1.095,- pr. person
Vibe
Moderne, urbant, designhotel
Lokation
Aarhus, Østjylland
Max. antal gæster
180 personer (240 værelser)
Pris
Festpakke fra 1.095,- pr. person
Vibe
Moderne, urbant, designhotel

Hey, HAY! Firmafest for designelskere

Design-aficionados? Comwell Aarhus er til jer, der sætter pris på HAY-magien og dens skønne krydsfelt mellem kunst, arkitektur og fashion! Den danske designvirksomhed har indrettet hotellet hamrende stilfuldt og alligevel vidunderligt afslappet med en spot on sans for skønne, afstemte farver. Og gardiner fra gulv til loft er med til at understrege den eksklusive stemning. Vi tør næsten garantere, at en firmafest her kan få Instagram til at gløde.


Men først til lidt planlægning af jeres firmafest

Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding, julefrokost. Og i hvert fald med garanti et brag af en fest! Comwell Aarhus tilbyder den fulde fornøjelse. Fra I tjekker ind, til I tjekker ud igen. Kontakt os så snart I har en dato på jeres firmafest og kom forbi. Og har I ikke mulighed for at mødes, kan vi også snildt klare al kontakt og koordinering på mail og mobil, for vi har prøvet det før! Og vi elsker at have gæster og har holdt masser af fester.

Nogle virksomheder har hele konceptet klappet og klar, mens andre ønsker, at vi tager teten. Og så er der dem, der starter fra morgenstunden med møder og en eller flere aktiviteter er på programmet. Under alle omstændigheder tilbyder vi altid professionel rådgivning og håndtering. Og kommer gerne med ideer til bl.a. indbydelse, temaer og menu.

Har I forespørgsler af helt særlig karakter, f.eks. temafester, trækker vi på lidt nabohjælp fra Centralværkstedet og Smedien lige over gaden. De er ’med på den værste’, hvor vi så lægger hus til jeres møder og overnatning.

Comwell Aarhus møde mødelokale konference

WPLUSB

Firmafest i køkkenet

Vores køkken- og souschef er et par ambitiøse herrer optændt af køkkengnist og -gejst og altid friske på at gi’ den gas. Og køkkenet på Comwell Aarhus er kendt for sin gastronomi-magi. Råvarerne er overvejende økologiske og vi får allerhelst leveret fra dygtige lokale producenter, simpelthen fordi vi nærer den dybeste respekt for råvaren og ved, hvordan den smager, når den lige er blevet plukket, nippet eller hevet op af jorden. Og vores menuer er naturligvis gavmilde på alt dét, de forskellige sæsoner byder os, Vi lægger ikke maden på tallerkner med pincet, men sørger for madoplevelser til UHM med kryds og slange - og at alle bliver mætte!

I er altid velkomne til at opgradere jeres 3-retters menu til 4 retter - og ligeledes opgradere jeres vin,


Hvilket festlokale skal I vælge?

Selvfølgelig er HAY med til festen! Og det smukke design er med til at give vores festlokaler hvert sit udtryk. Festlokale K på 2. sal er ud over sit design også populært for sin udsigt. Og festlokale A, B og C har mageløse lysekroner, som kan hejses op og ned. I festlokale C har i desuden egen terrasse og lungemøbler. Men kom selv og se!

Tæppet i jeres festlokale er ikke kun med til at gøre udtrykket gennemført, det er også guld være for akustikken. Men når der skal danses, har vi et rigtigt dansegulv, vi lægger ud, så I ikke skal danse på tæppet. Vores scene har spots. Og alle lokaler er udstyret med et iPad-system til lys og lyd, så I kan spille op til fest! Vi anbefaler desuden meget gerne vores hus-DJ, simpelthen fordi vi ved han kan pakke et dansegulv!

For at omstille jeres festlokale fra møde eller konference til fest går vi fra 0-250 festglade mand på blot to timer. Her er I velkomne til at gå på værelset og klæde om eller få en drink i vores bar.

Vi dækker op og pynter op til jeres firmafest

Vi dækker som udgangspunkt op med hvide stofduge og -servietter og hvide lys. Men har et væld af farver, I kan vælge, f.eks. hvis I ønsker at lade jer inspirere af HAYs indbydende farvekombinationer. Og samarbejder med blomsterkunstner Karsten Pindstrup som kender vores smukke festlokaler og ved, hvad der tager sig godt ud. Al øvrig bordpynt og dekoration er ikke inkluderet, men ønsker I at pynte yderligere op, hjælper vi jer naturligvis gerne mod et tillæg.


Gi’ firmafesten fuldt knald og bum

Og gå så til makronerne med fest og ballade, f.eks. ved vores populære tapwall i baren, hvor flasker, helt i bæredygtighedens ånd, er udskiftet med taphaner og self-service. Med denne wonderwall slipper I ikke kun for køen til baren. Den giver jer også mulighed for at smage lidt forskelligt, f.eks. 12 forskellige slags øl. Derudover indeholder disse haner af det pureste guld også skønne, økologiske cocktails fra Nohrlund. Og, naturligvis, Comwells egen gin skabt i samarbejde med de gode mennesker fra Njord Gin Distillery nede på Kalkværksvej. Njord-fyrene kommer også meget gerne over og holder ginsmagning for jer.

Både drinks og øl kan naturligvis tilpasses efter jeres ønsker. 


Alle veje fører til firmafest på Comwell Aarhus

Hotellet ligger tæt på bus, letbane, Banegård og Kombardo. Og her er masser af P-pladser ved hotellet og i parkeringskælderen overfor.

Og hold så en firmafest, der går over i historien. Ikke mindst ved kaffemaskinen på mandag!

Et par eksempler til inspiration

Vilkår

Hvad med betaling, afbestilling og børnerabat? Læs mere om det, der er værd at vide, når du holder fest på Comwell Aarhus.

  • Inden 3 måneder før 1. arrangementsdag kan afbestilling foretages omkostningsfrit.

  • Mellem 1-3 måneder før 1. arrangementsdag faktureres med 50% af det bestilte beløb.

  • Mindre end 1 måned før 1. arrangementsdag faktureres med 100%.

  • Afbestilling* af op til 10% af det anmeldte deltagerantal kan dog ske omkostningsfrit indtil 48 timer før arrangementet.

  • *Ved afbestilling, som altid skal ske skriftligt, forstås annullering, reduktion, afkortning, omplacering samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen.

Nedenstående rabatter træder i kraft efter der er betalt for minimum 30 voksne.

For børn, der får samme festmenu som de voksne, er der følgende rabatter på menuen:

  • Børn op til 3 år er gratis.

  • Børn ml. 3-12 år får 50% rabat.

Generelle annulleringsbetingelser

At holde en fest betyder meget. Også økonomisk. I Comwell giver vi dig fuld tryghed i hele processen, og du kan allerede nu orientere dig i vores betingelser, så du føler dig sikker fra til slut. Det gælder f.eks. spørgsmål om annulleringsbetingelser, betaling og behov for at nedjustere antal gæster.

Generelle annulleringsbetingelser