Comwell Copenhagen Portside møde mødelokale konference

VRX Studios

Bryllup på Comwell Copenhagen Portside

Om bryllup på Comwell Copenhagen Portside
Lokation
Nordhavn, København (to minutter fra Orientkaj metrostation)
Max. antal gæster
350 personer ved langborde og 484 værelser
Pris
Kuvertpris fra: DKK 998,- (særpris på brudesuite tilbydes)
Bonusinfo
Moderne hotel i Københavns Nordhavn. Indrettet med design af bl.a. Mogensen, Wegner, Klint og Risom
Lokation
Nordhavn, København (to minutter fra Orientkaj metrostation)
Max. antal gæster
350 personer ved langborde og 484 værelser
Pris
Kuvertpris fra: DKK 998,- (særpris på brudesuite tilbydes)
Bonusinfo
Moderne hotel i Københavns Nordhavn. Indrettet med design af bl.a. Mogensen, Wegner, Klint og Risom

Skønne rammer til en fest i kærlighedens tegn

Vores tre grønne atriumgårde er sande have-heller. Skabt som en hyldest til de åbne kranrum man fandt i de gamle pakhuse. Gårdene er indrettet med Bodil Kjærs smukke, uforgængelige design i egetræ. Og giver de mageløse rammer til jeres vielse eller bryllupsreception!


Regn med guld og rigdom

I tilfælde af det unævnelige, regn (!), har vi naturligvis en Plan B. Så kan vielsen foregå mindst lige så idyllisk indendørs. Og husk så i tilfælde af Plan B, at regn på bryllupsdagen betyder, at guld og rigdom vil vælte ned i brudens skød.

Comwell Copenhagen Portside

RUNE SLETTEMEAAS

Men først lidt bryllupsplanlægning...

Kontakt os så snart, I har sat en dato på jeres bryllup - og husk at være ude i god tid! Herfra aftaler vi et møde og en rundvisning, så I får et indtryk af, hvem vi er. Og vi hører om dét, I kunne tænke jer. Det er også her, vi taler om alle de gode ideer - og gør de bedste af dem flyvefærdige. Skal der f.eks. en food truck ind til natmaden. Alt kan lade sig gøre og alt kan skaffes, og vores erfarne team er med ’på den værste’. Og vi synes altid, det er allersjovest at lave noget,vi ikke har prøvet før!


'Tallerkensmækker' bryllupsmenu

Vores køkken sprudler om kap med sæsonerne. Og vores bryllupsmenuer pirrer med pift af sødt, sundt, salt og savoury. Kødet kommer fra altid rare Troels fra Grambogaard. Det grønne er netop plukket og nippet fra træer og buske eller gravet op af jorden. Og fisken er lige hevet på land.

Til alle bryllupsmenuer hører husets vine. Alle skønne vine med liflig smag og bred appel. Men har I mod på andre spændende, overraskende og forfriskende vine, kan I opgradere vinvalget og lade vores sommerlierer guide jer. Vores vinkendskab stikker både dybt og bredt og ad skønne afveje.

Til bryllupsfesten tilbyder vi mobil bar med stort udvalg af øl og økologiske cocktails på taphaner - men naturligvis også almindelig bryllupsbar med cocktailtjener, hvis I foretrækker det.

Comwell Copenhagen Portside mad restaurant

Jesper Rais

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken borddækning?

Comwell Copenhagen Portside er det nye, stilrene designhotel og oplagte bryllupssted til det moderne, urbane bryllup. Tæt på byens buldrende buzz. Og langt fra det traditionelle bryllup.

Vi har festlokaler i fire størrelser. Det største har plads til max. 350 siddende ved langborde. Og alle vores festlokaler har højt til loftet med betagende lysindfald fra enorme vinduespartier, der går fra gulv til loft. Vi dækker op med duge og servietter, lys og smukt, råt stentøjsservice og farverige tallerkner.


Bordpynt og dekoration

Less is a bless. Vi samarbejder med en dygtig blomsterdekoratør, hvis skønne, fantasifulde blomsteruniverser passer godt til vores stilrene lokaler. For når bordene er dækket og klædt på til fest, behøver de ikke mere. Ønsker I at pynte op med anden bordpynt og dekoration, er I velkomne. Og vi gør det naturligvis gerne for jer mod et tillæg.

Vores blomsterdekoratør laver også de smukkeste brudebuketter og kranse til håret.


Og hold så en romantisk rabalderfest

Vores erfaring siger os, er festen altid begynder meget romantisk. Og ender i rabalderfest. Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til mageløse omgivelser på jeres værelse. Og vågne til dagen derpå-brunch og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med resten af selskabet.

Selskabspakker

Mulighederne er mange - men det er rart at starte et sted. Så tag et kig på vores mange selskabspakker og lad jer inspirere til den snak, vi tager om netop jeres fest!

Se selskabspakker på Comwell Copenhagen Portside