Firmafest på Comwell Copenhagen Portside

Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios
Om firmafest på Comwell Copenhagen Portside
Lokation
Nordhavn, København (to minutter fra Orientkaj metrostation)
Max. antal gæster
400 stående / 350 siddende ved langborde. 484 værelser
Pris
Kuvertpris fra: DKK 998,- (standardpakke kan opgraderes)
Bonusinfo
Lige ved siden af metrostoppet Orientkaj og tæt på bus og S-tog
Lokation
Nordhavn, København (to minutter fra Orientkaj metrostation)
Max. antal gæster
400 stående / 350 siddende ved langborde. 484 værelser
Pris
Kuvertpris fra: DKK 998,- (standardpakke kan opgraderes)
Bonusinfo
Lige ved siden af metrostoppet Orientkaj og tæt på bus og S-tog

Tænk ud af boksen-firmafest i København

I tidernes morgen var Nordhavn en livlig frihavn med et mylder af handelsskibe. Og hotellets industrielle look er inspireret af havnens rå karakter med pakhuse, siloer og kajanlæg. Indrettet med det alt det bedste vi kan som land. Klassisk, lækkert, tidløst. Og vidunderligt laid back!

Alle vores festlokaler i grundplan har enorme vinduespartier fra gulv til loft. Og oser af stilfuld, nordisk coolness tilsat lidt italiensk hotness.

Vi glæder os til at byde velkommen til jer alle. Fra mindre, mere intime selskaber til store rabalderfester - fra 30-600 gæster.  Er I særligt mange, kan I slå jer løs i vores eventlokale på hele 1.200 m2, hvor her er plads til alle de vidunderligt vilde, vovede ideer I kan hitte på.


Men først til lidt planlægning af jeres firmafest

Book et møde og kom selv og se - og fornem stemningen. Vi viser jer rundt og fortæller jer om vores mange muligheder. Og I fortæller os, om den fest, I går og drømmer om. Og på Comwell Copenhagen Portside har drømme det med at gå i opfyldelse! Herfra kan kontakten snildt foregå på mail eller telefon.

Comwell Copenhagen Portside møde mødelokale konference

VRX Studios

Vi dækker op og pynter til jeres firmafest

Vi dækker som udgangspunkt op med lys, servietter og smukt, gråt og råt stentøjsservice og farverige tallerkner. Har I særlige ønsker, er det dét, vi gør! Vi arbejder også sammen med dygtige eventbureauer, der er gode til at gi’ den lidt gas og kan gøre jeres firmafest til en gennemført temafest. 


Firmafest i køkkenet

Vores køkken sprudler om kap med sæsonerne. Og vores menuer pirrer med pift af sødt, sundt, salt og savoury. Kødet kommer fra altid rare Troels fra Grambogaard. Det grønne er netop plukket og nippet fra træer og buske eller gravet op af jorden. Og fisken er lige hevet på land.

Til alle menuer hører husets vine. Alle skønne vine med liflig smag og bred appel. Men har I mod på andre spændende, overraskende og forfriskende vine, kan I opgradere vinvalget og lade vores sommerlierer guide jer. Vores vinkendskab stikker både dybt og bredt og ad skønne afveje.

Efter middagen tilbyder vi mobil bar med stort udvalg af øl og økologiske cocktails fra Nohrlund på taphaner - men naturligvis også almindelig bar med cocktailtjener, hvis I foretrækker det.

Ønsker I noget andet end menu med tallerkenservering til jeres firmafest, finder vi selvfølgelig også ud af det. F.eks. food trucks i lobbyen. Og igen: Tænk endelig ud af boksen. Alt kan lade sig gøre!

Comwell Copenhagen Portside

Jesper Rais

Firmafest for 'vildere'-komne

Jo vildere jeres ide til firmafest er, jo sjovere. Så slå jer bare løs. Vi hjælper jer med at gøre det unikt og personligt. Gør f.eks. parkeringskælderen (eller i hvert fald halvdelen af den) til natklub med loungemøbler og DJ. Kør food trucks ind i lobbyen og kom jorden rundt på 80 smage. Eller lav hele herligheden om til festival, som ud over kit og knæklys inkluderer festlige drinksspande med sugerør og pynt! ’Er I der, Comwell Copenhagen Portsiiiiiiiide?!’


Teambuilding og aktiviteter før jeres firmafest

Indholdet i vores taphaner er særligt udvalgt. Og før jeres firmafest indbyder vi til ’hanekamp’ med ølsmagning af vores enorme udvalg fra kraft og fylde til frisk med citrus. I kan også styrke samarbejdet med en frisk omgang teambuilding i Escape Room. Vi samarbejder med en række dygtige eventbureauer og udbydere af teambulding og aktiviteter, som tænker som os:
Det er sjovest at lave noget, vi ikke har prøvet før!


Alle veje fører til firmafest i vandkanten

Hop på M4, tag bussen eller snup et S-tog. Ja, om få år, når vores nye kanal er anlagt, kan I tilmed komme sejlende hertil og kaste anker i jeres festlokale. Alle veje fører til firmafest og WOW i vandkanten!

Og hold så en firmafest, der går over i historien!

Selskabspakker

Mulighederne er mange - men det er rart at starte et sted. Så tag et kig på vores mange selskabspakker og lad jer inspirere til den snak, vi tager om netop jeres fest!

Se selskabspakker på Comwell Copenhagen Portside