Jesper Rais

Aktiviteter og seværdigheder på Comwell Holte

Aktiviteter på hotellet

Skræddersyet gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så tag med os rundt i hotellets omkringliggende natur. Vi har skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter og lagt dem ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.    

Gå-, løbe- eller vandretur - valget er dit.

Diverse brætspil
Brætspil er mere populær end nogensinde, og alle kan være med. Vi har et udvalg af forskellige brætspil, som du er velkommen til at låne. Henvend dig blot i receptionen.

Petanquebane i haven
Nyd eftermiddagen i vores store have og tag et spil petanque. Kugler kan lånes i receptionen.

Havespil og leg
Har du lyst til at udfordre familien, kollegaer eller venner i sjove spil? Kast jer ud i en Kongespilsdyst eller hvad med en bordfodbold turnering? Snak med receptionen og gør klar til kamp!

WPLUSB

Attraktioner nær hotellet

Fredensborg Slot
Fredensborg Slotshave er et af Danmarks største historiske haveanlæg. De lange lige alléer, som udgår fra slottet i stjerneform, er et træk fra havens oprindelige franske barokstil. Visse alléer blev genskabt i 1970'erne til 1990'erne som et dansk eksempel på den pompøse stil, som kendes fra Versailles ved Paris. På tur igennem den smukke have opleves talrige skulpturer.

Frilandsmuseet
Frilandsmuseet er et af verdens største og ældste frilandsmuseer med mere end 100 bygninger fra hele landet. Træd ind i en eventyrlig verden med gårde og huse fra hele landet, smukke historiske haver, søde husdyr, samt aktiviteter og teater for hele familien.

Gl. Holtegaard
Gl. Holtegaard er en kunsthal, som har til huse i Lauritz de Thurahs barokanlæg fra 1756. På Gl. Holtegaard kan stedets særegne og historiske karakter i hus og have ikke adskilles fra udstillingsprofilen, som i overvejende grad er at vise samtidskunst.

Frederiksborg Slot
Frederiksborg Slot ligger smukt på tre små holme i Slotssøen i Hillerød. Inden for slottets mure venter store kulturelle oplevelser for hele familien, mens de naturskønne omgivelser indbyder til fredfyldte havevandringer og sejlture.

Louisiana
Er du til moderne kunst, så er et besøg på Louisiana et must. Det verdensberømte museum er et af de mest besøgte museer herhjemme og byder på skiftende kunstudstillinger året rundt.

Bakken
Verdens ældste forlystelsespark, Bakken, er beliggende midt i Dyrehaven. Her finder du et væld af forlystelser og restauranter for store og små.

Tivoli
Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags kun overgået af Bakken. Walt Disney hentede stor inspiration i Tivoli, som nærmest er magisk, når stauder, blomster og buske står som nogle af Danmarks smukkeste. Nyd en gåtur i den smukke have med historiske bygninger, hyggelige kroge og humørspredende hvin.

Karen Blixen Museet
Rungstedlund er forfatteren Karen Blixens fødehjem. Her boede hun hele sin barndom og ungdom, og det blev igen hendes hjem, da hun vendte tilbage til Danmarks efter 17 år i Afrika. Her boede hun indtil sin død i 1962, og det var her hun skrev sine verdenskendte fortællinger. 

Jesper Rais

Oplevelser i naturen nær hotellet

Nærmeste strand
Hop i bølgen blå eller nyd udsigten over Øresund ved Vedbæk strand og marina. Det er et dejligt sted med en børnevenlig sandstrand med badebro, og her findes faciliteter som toiletter, restauranter og ikke mindst, en iskiosk.

Det er også muligt at bade i Furesøen. Der findes flere badebroer langs bredden og Frederiksdal Fribad ligger ca. 7 km fra hotellet. Her er der en stor græsplæne på skråningen ned mod søen med en lille sandstrand, badebro, toiletfaciliteter, iskiosk og restaurant.

Nærmeste isbod
Sommer og is hænger unægtelig sammen og en af områdets hyggeligste isboder er den i Holte Havn ud til Vejlesø. Her er både en flot, ny legeplads med masser af muligheder for aktivitet for selskabets mindste, og der er mange borde og bænke til at nyde en is ved samt en lille restaurant.

Nærmeste strøg
Holte er ikke en stor by, men i centrum finder du Holte Midtpunkt, hvor du finder alle typer af dagligvarebutikker, en café og et par restauranter. Om søndagen afholdes der loppemarked på den store P-plads ved skoven kl. 8-14, og her kan man ofte gøre gode køb af både børnetøj og boligting til næsten ingen penge.

I de nærliggende byer Lyngby og Hillerød, finder du et større udvalg af butikker, caféer og restauranter, men du kan også nemt komme ind til København fra Holte. Det tager nemlig blot 20 min. med S-toget fra Holte station.

Nærmeste skov
Comwell Holte ligger lige midt i skoven. På den ene side af Kongevejen er Rude Skov, hvor der findes et utal af gåture og mountainbike spor.

På den anden side af hotellet ned mod Furesøen ligger det store, grønne område Vaserne. Det er Nordeuropas største ellesump, og her er rigtig god mulighed for at kigge på fugle fra de to fugletårne og den nybyggede gangbro langs med Furesøen.

Vi kan også klart anbefale en tur langs med Mølleåen, som smukt bugter sig fra Buresø vest for Farum og helt ud til Øresund.

Nærmeste seværdigheder
Holte og omegn byder på en bred vifte af kulturelle seværdigheder. Ikke langt herfra finder du Gl. Holtegaard, som er en kunsthal med både national og international kunst. En dagstur kan f.eks. gå til Rungstedgaard og Karen Blixen museet, som også er omgivet af en dejlig park. På den anden side af vejen ligger Rungsted Havn, og i lystbådehavnen er der altid masser af leben og mange gode restauranter og barer. Nyd et glas kølig vin med udsigt over vandet.

Nærmeste picnic-sted
Vores skønne store have og de grønne omgivelser omkring hotellet er oplagt til en picnic. Lån et tæppe og læg dig i græsset, slap af og nyd lyden og duften af sommer. Der findes også borde og bænke flere steder i området omkring hotellet. 

Nærmeste golfbane
Søllerød Golfklub ligger få minutters kørsel midt i den skønne, bakkede Søllerød Naturpark. Udover en 18-hullers golfbane finder du her et klubhus med en hyggelig restaurant, en proshop, omklædekabiner og er sekretariat, som står til rådighed for spørgsmål.