3.9 / 5

Vores ganske særlige og eksklusive mødefaciliteter

comwell-holte-039

Palæet på bakken

I det restaureret palæ på toppen af bakken finder du vores helt unikke og private rammer til det eksklusive møde.

Palæet er en bygning i tre etager med masser af lys, luft og lækkert interiør kun 50 meter fra hovedbygningen. Her finder du ro til fordybelse og en smuk udsigt. Der er adgang til terrasse fra lobby og enkelte lokaler har udgang til egen terrasse.

I Palæet er alt som udgangspunkt muligt - og både gruppelokaler og forplejning er inkluderet i prisen.

Velkommen indenfor i Palæet

Nyd det smukke gamle palæ, ideelt til direktionsmøder, kick-offs mm.

Private og eksklusive rammer til det lille møde

Lokalerne i Palæet er særligt velegnede til mindre møder på omkring 20 personer. For eksempel et strategimøde, ledermøde, kick off eller lignende hvor der er fokus på eksklusivitet, private og rolige omgivelser og "det lille ekstra". 

Når du booker et plenumlokale i Palæet, får du minimum ét grupperum stillet til rådighed, med undtagelse af ét plenum lokale. Kontakt venligst hotellet for mere information.

comwell-restaurant-og-mad-0120

Forplejning hele dagen

I stueetagen i Palæet finder du et lille område med sofaer, udgang til terrasse og ikke mindst et fælles forplejningsområde, hvor du frit kan forsyne dig med blandt andet vand, juice, smoothies, kaffe, the, snacks m.m. Vores konferencevært sørger for smagfulde overraskelser i løbet af dagen.

Ønsker du at spise frokost i lokalet, kan du vælge mellem forskellige lækre anretninger. Ønsker du at røre benene lidt, kan du gå i restauranten, hvor der serveres en lækker bæredygtig frokost.