Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Firmafest

Om firmafest på Comwell Køge Strand
Lokation
Holte, Nordsjælland
Max. antal gæster
140 personer, 112 værelser
Pris
Fra 928,- pr. person
Bonus
Lokaler med udgang til terrasse og have
Lokation
Holte, Nordsjælland
Max. antal gæster
140 personer, 112 værelser
Pris
Fra 928,- pr. person
Bonus
Lokaler med udgang til terrasse og have

Et brag af en firmafest på Comwell Holte

Lidt nord for Holte, i det bakkede terræn ved Rude Skov og Vaserne.

Sådan kan fortællingen om jeres næste firmaevent begynde. For her hos os finder I de mageløse omgivelser kombineret med en hyggelig, hjemlig stemning, der skaber rammerne om en fantastisk fest for mange.

Vi arrangerer den fest, I vil tale om igen og igen

Vi har i mange år dannet rammerne om utallige fester, også for virksomheder, og vi tilbyder et stort udvalg af forskellige lokaler, som kan rumme alt fra 30 til 140 personer. De fleste af vores lokaler har direkte udgang til terrasse og vores skønne grønne områder.

Vores hold af servicemindede medarbejdere står klar til at tage godt imod jer, når I kommer, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, I får den fest, I gerne vil have.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

God mad, god fest

Måske ikke altid. Men der er ingen tvivl om, at maden spiller en hovedrolle i en velskabt firmafest. Her skal både være lidt til øjnene, til smagssansen og lidt at tale om.

Hos Comwell har vi sat fokus på bæredygtighed og økologi. Det betyder, at vi har fokus på lokale råvarer og årstidens sæsoner for at sikre jer den bedste madoplevelse. I samspil med vores brede udvalg af nøje udvalgte vine og drikkevarer.

Vores restaurantchef og køkkenpersonale udvikler hele tiden menuen, og de har mange idéer til, hvordan I også får den bedste smagsoplevelse til jeres firmafest. Selve menuen er noget, vi planlægger i fællesskab, og vi tager naturligvis højde for de særlige kosthensyn, der måtte være.

Stilfuldt lokale med udgang til terrasse

Comwell Holte består af en hovedbygning, et moderne, arkitekttegnet hvidt hus i forskudte niveauer med fladt tag, der ligger lige på kanten af naturskønne Vaserne. Større fester holder vi i vores smukke restaurant, smagfuldt indrettet i nordisk stil i afstemte farver med åbent køkken og udgang til en stor træterrasse. Og uanset hvilket festlokale I ønsker, har alle udgang til større eller mindre terrasser. 

Lidt hævet på hotellets store, kuperede grund ligger vores gamle palævilla, som indbyder til noget særligt eksklusivt og hyggeligt for mindre selskaber.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

De små detaljer

Vi dækker som udgangspunkt op med runde borde med plads til 10 ved hvert bord. Duge, servietter og lys er klassiske hvide. Har I andre ønsker eller vil I gerne selv pynte op, er det også noget vi taler om, når vi sammen planlægger jeres næste firmafest hos os.

Forlæng festen med en god nattesøvn

Og selvom festen endnu ikke er begyndt, at det værd at tænke over, hvordan den ender bedst. En mulighed er at gøre det så nemt og bekvemt for alle, der ønsker at overnatte i et af vores 112 hotelværelser. Her giver vi gode priser i forbindelse med selskaber, og det inkluderer naturligvis også chancen for at gå ombord i vores overdådige morgenbuffet dagen efter.

Selskabspakker

I vores selskabspakker finder I inspiration til de muligheder, vi har for at give jer en formidabel firmafest. Men der er mere end det, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Når det kommer til planlægning og afholdelse af firmafester, kan I være helt sikre på, at I vil møde dygtige medarbejdere med fokus på faglighed og værtskab. 

Se selskabspakker