Restaurant Brasseriet

Restaurant Brasseriet er med sin unikke placering ved det naturskønne Vaserne og Rude skov helt sin egen. Her venter dig en madoplevelse ud over det sædvanlige, da du i restauranten kan følge med i kokkenes forberedelser i det store åbne køkken, hvor al mad bliver tilberedt fra bunden.

Kokken er således tilgængelig i både køkkenet og brasseriet, og du får derfor både lov at dufte, spørge og fornemme, hvordan der kræses for råvarerne og måltidet som helhed. Det giver mad, der både vækker og glæder sanserne. Vi ynder at servere share food, hvor du kan sidde og dele lækker mad med dine medgæster.

Der kan tages hensyn til diverse allergier samt andet, blot dette nævnes ved bestilling.

Se Brasseriets menukort her og drikkevarekort her.

  

Grab & Go
Bestil din frokost 'To Go'. Den indeholder en sandwich med lækkert fyld, lidt sødt og frugt. Pris pr. person kr. 65 (bestilles i receptionen senest 2 timer før).

Det er også muligt at bestille morgenmad 'To Go', hvis du afrejser før kl. 07.00. Dette er uden beregning og skal bestilles i receptionen senest kl. 21.00 aftenen før.


Smag på Norden

Vi lægger vægt på økologi og lokale specialiteter, både til morgen, middag og aften. Læs om vores madfilosofi og -koncepter 'Smag på Norden' her.

Information & kontakt

Restaurant Brasseriet
Kongevejen 495A
2840 Holte

Åbningstider
Restaurant er åben alle dage kl. 18.00 - 21.30

Bordbestilling
Telefon +45 4547 7436 
Email hotel.holte@comwell.dk

Gå direkte til online bordbooking

Comwell Holtes selskabsmenukort