Spabehandlinger

En spabehandling med mere

I vores store udbud af spabehandlinger finder du noget for enhver smag.

En fællesnævner for alle spabehandlinger er, at de kræver et kyndigt håndelag. I vores spaterapeuters hænder sidder kraft, kompetence og varme. Det ved alle, som har prøvet at blive masseret af stærke og varme hænder. Det er en af grundene til, at vores spabehandlinger handler om det personlige og menneskelige møde. Det er nemlig ingen tilfældighed, at berøring er en del af vores spafilosofi.

Bemærk du skal være minimum 16 år for at få behandlinger på Comwell Kellers Park.

Spar 25% på spabehandlinger i 2019
I hele 2019 tilbyder vi 25% rabat på alle vores spabehandlinger mandag-torsdag. Køber du en spabehandling får du gratis adgang til vores luksuriøse og nyrenoverede AquaSpa inkl. lån af badekåbe, tøfler og spahåndklæde (normalpris kr. 450,- pr. person)
(Ovenstående rabat er ikke gældende i efterårsferien uge 42)

Book en spabehandling på telefon: (+45) 76 411 717 eller send en e-mail til: hotel.kellerspark@comwell.com

Udvalget af vores behandlingerAnsigtskur

Afslappende – ny glød og ansigtskur til alle hudtyper. Indeholder en mild peeling der går ind og fjerner de døde hudceller.

Efterfulgt af en luksus ansigtsmassage, og til sidst en fugtgivende maske med planteekstrakter, der nærer huden og giver din hud fornyet energi.

Samlet pris fra:

Kr. 650,- pr. person


Traditionel massage

Infiltrationerne gør ondt, og dine muskler er ømme. Det hører vi tit, og derfor skal du vælge netop denne massageform. En massage der går ind og arbejder med problemområder. Her bruger vi forskellige teknikker som strygninger, efflurage, dybe cirkelbevægelser, løft og æltning af muskler.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris

35 minutter kr. 650,- pr. person
80minutter kr. 1.095,- pr. person


Stenmassage

Her arbejder vi med varme sten. En spabehandling vi har arbejdet med i mange år. Vi ved, at den virker, og vi kan stærkt anbefale den. Vi ved, at den har en 3-4 gange større effekt end en traditionel massage, grundet teknik og de varme sten, der får infiltrationerne til at smelte væk.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris

35 minutter kr. 650,- pr. person
80 minutter kr. 1.095,- pr. person


Ling Complete Signature Facial

En ansigtsbehandling som er foretrukket af Hollywoods A-liste og Runwa- modellerne. Din huds følelse er, at den endelig kan trække vejret igen.

Spabehandlingen indeholder den meget eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter: Glycol peeling til det øverste hudlag, Papaya Enzym Peel som løsner op for de underliggende urenheder og dermed gør klar til en mere grundig dybderens af alle dine porer, så der igen kan komme ilt ned til de dybere hudlag og du vil få en mere jævn teint. 

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

Kr. 1.095,- pr. person


PURE SPA

I behandlingsrummet venter der dig en skøn oplevelse for både krop og sjæl.

Spabehandlingen starter med en helsegivende tørbørstning, der effektivt fjerner alle vores døde hudceller og efterlader vores hud utrolig blød og med en rigtig fin glød. Tørbørstning er med til at stimulere vores nerve og lymfesystem, så vi kan få vores affaldsstoffer væk. Efter tørbørstningen er kroppen klar til en skøn og afslappende helkropsmassage. Derefter lægges du på et leje af varme lavasten, der løsner muskelspændinger og giver en dybdegående varme i kroppen. Imens du ligger på lejet, får du ansigtsmassage med Oxygen Energizing creme fra Babor. Denne behandling vil sidde i krop og sjæl længe efter, og efterlader din krop dejlig afslappet.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

Kr. 1.095,- pr. person


Neroli Blossom Sensory Experience

Nydelse og mindfulness. Væk sanserne med signaturduften af neroli.

Denne dybt afslappende, men samtidig opløftende massageoplevelse, indeholder blandt andet energibalancering, et rensende fodzoneterapiritual med eukalyptus afrensning og turkish-skrub på fødder.

Herefter en lymfatisk tørbørstningsteknik af hele kroppen efterfulgt af en dybdegående mindfulness-massage med neroliolie. I massagen indgår blandt andet varme sten på hjertechakra. Og varme lavasten masseres på ryggen. Til sidst i behandlingen indgår en opløftende ansigtsakupressur.

Under hele behandlingen ligger du på en opvarmet vandpude, som får kroppen til at slappe helt af. 

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

Kr. 1.095,- pr. person

Spaoplevelse med overnatning på Comwell Kellers Park

SpaRetreat

  • 3 dage og 2 nætter
  • Fri adgang til AquaSpa og fitnessrum
  • Lån af spahåndklæde, badekåbe og tøfler
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • Et glas bobler
  • 3-retters middag på andendagen
  • Overnatning i to nætter
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Læs mere
Fra kr. 1.668,-
pr. person i delt dobbeltværelse