Spabehandlinger på Kellers Park

Jesper Rais

En spabehandling med mere

I vores store udbud af spabehandlinger finder du noget for enhver smag.

En fællesnævner for alle spabehandlinger er, at de kræver et kyndigt håndelag. I vores spaterapeuters hænder sidder kraft, kompetence og varme. Det ved alle, som har prøvet at blive masseret af stærke og varme hænder. Det er en af grundene til, at vores spabehandlinger handler om det personlige og menneskelige møde. Det er nemlig ingen tilfældighed, at berøring er en del af vores spafilosofi.

Bemærk du skal være minimum 16 år for at få behandlinger på Comwell Kellers Park.

Book din spabehandling her
Jesper Rais

Udvalget af vores behandlinger

NUORI skincare

Lad os præsentere dig for en række nye skin care produkter fra det danske beatybrand NUORI. Alle produkter består af friske ingredienser, så du får den optimale effekt, og er 100% naturlige. Læs mere om NUORI, der er stiftet af danske Jasmi Bonnén.
Vi tilbyder 2 forskellige NUORI ansigtsbehandlinger.

nuori_clarity-family_vital-foaming-cleanser.jpg

NUORI Glow ansigtsbehandling - 35 min

En genoplivende ansigtsbehandling, der reducerer trist hud, tørhed, ujævn hudtone og fine linjer. Hvert trin giver huden naturlige næringsstoffer, vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. Behandlingen indeholder frugtsyre, massage og maske. Resultatet er en genopfrisket, genopbygget og forfrisket hud med en smuk glød.

Pris: 685 kr. pr. person

Book HER NUORI Infinity Lifting & Firming ansigtsbehandling - 80 min

NUORI's signatur ansigtsbehandling er specifikt udviklet til at behandle synlige aldringstegn. Din hud vil blive forsynet med NUORI's helt naturlige, innovative formler, der er lavet med bio- aktive ingredienser for at øge hudens egne reparations- og forsvarsmekanismer. Behandlingen indeholder to peelinger, frugtsyre, dybde rens, ansigts- og nakkeskulder massage, samt 2 masker. Resultatet er en dybt hydreret, fast og strålende hud.

Pris: 1145 kr. pr. person

Book HERNOURI Supreme Results & Relaxation Treatment - 80 min

Denne luksuriøse behandling, fyldt med selvforkælelse, udføres med NUORI-produkter og giver enestående resultater. Den kombinerer målrettede manuelle teknikker med vores friskblandede eksklusive hudplejeprodukter.

NUORIs 100% naturlige og meget effektive formler tilfører huden høje doser af aktive næringsstoffer, vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. Behandlingen bringer krop og sind i balance - og huden efterlades revitaliseret med en frisk, ungdommelig glød.

Behandlingen indeholder ryg og fodmassage samt en lækker ansigtsbehandling med dybderensende og fugtgivende masker, ansigt og hovedbundsmassage. Behandlingen er ideel for gravide.

Varighed: 80 minutter

Pris: 1145 kr.

Book HERPure Spa

I behandlingsrummet venter der dig en skøn oplevelse for både krop og sjæl.

Spabehandlingen starter med en helsegivende tørbørstning, der effektivt fjerner alle vores døde hudceller og efterlader vores hud utrolig blød og med en rigtig fin glød. Tørbørstning er med til at stimulere vores nerve og lymfesystem, så vi kan få vores affaldsstoffer væk. Efter tørbørstningen er kroppen klar til en skøn og afslappende helkropsmassage. Derefter lægges du på et leje af varme lavasten, der løsner muskelspændinger og giver en dybdegående varme i kroppen. Imens du ligger på lejet, får du ansigtsmassage med Økologisk Argan olie. Denne behandling vil sidde i krop og sjæl længe efter, og efterlader din krop dejlig afslappet.

Samlet pris:

80 minutter kr. 1.145,- pr. person

Book HERTraditionel massage

Infiltrationerne gør ondt, og dine muskler er ømme. Det hører vi tit, og derfor skal du vælge netop denne massageform. En massage der går ind og arbejder med problemområder. Her bruger vi forskellige teknikker som strygninger, efflurage, dybe cirkelbevægelser, løft og æltning af muskler. Vi masserer ansigt og hovedbund i økologisk Arganolie.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris:

35 minutter kr. 685,- pr. person
80minutter kr. 1.145,- pr. person

Book HERStenmassage

Her arbejder vi med varme sten. En spabehandling vi har arbejdet med i mange år. Vi ved, at den virker, og vi kan stærkt anbefale den. Vi ved, at den har en 3-4 gange større effekt end en traditionel massage, grundet teknik og de varme sten, der får infiltrationerne til at smelte væk.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris:

35 minutter kr. 685,- pr. person
80 minutter kr. 1.145,- pr. person

Book HER

Spaoplevelse med overnatning på Comwell Kellers Park

Jesper Rais
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold, hverdag eller weekend. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Få tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Spa

SpaRetreat

Tjek ind til 3 dages afslapning og velvære! På SpaRetreat får du bl.a. middag begge aftener, morgenbuffet og adgang til vores AquaSpa.

Kontakt vores spa

Har du spørgsmål til spabehandlinger, de produkter vi bruger eller andet sparelateret, er du velkommen til at kontakte os.

Telefon: 7641 1717
Mail: hotel.kellerspark@comwell.com