Spabehandlinger

En spabehandling med mere

I vores store udbud af spabehandlinger finder du noget for enhver smag.

En fællesnævner for alle spabehandlinger er, at de kræver et kyndigt håndelag. I vores spaterapeuters hænder sidder kraft, kompetence og varme. Det ved alle, som har prøvet at blive masseret af stærke og varme hænder. Det er en af grundene til, at vores spabehandlinger handler om det personlige og menneskelige møde. Det er nemlig ingen tilfældighed, at berøring er en del af vores spafilosofi.

Bemærk du skal være minimum 16 år for at få behandlinger på Comwell Kellers Park.

Book din spabehandling her

Udvalget af vores behandlingerAnsigtskur

Afslappende – ny glød og ansigtskur til alle hudtyper. Indeholder en mild peeling der går ind og fjerner de døde hudceller.

Efterfulgt af en luksus ansigtsmassage, og til sidst en fugtgivende maske med planteekstrakter, der nærer huden og giver din hud fornyet energi.

Varighed: 35 minutter

Samlet pris:

Kr. 685,- pr. person


Traditionel massage

Infiltrationerne gør ondt, og dine muskler er ømme. Det hører vi tit, og derfor skal du vælge netop denne massageform. En massage der går ind og arbejder med problemområder. Her bruger vi forskellige teknikker som strygninger, efflurage, dybe cirkelbevægelser, løft og æltning af muskler. Vi masserer ansigt og hovedbund i økologisk Arganolie.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris:

35 minutter kr. 685,- pr. person
80minutter kr. 1.145,- pr. person


Stenmassage

Her arbejder vi med varme sten. En spabehandling vi har arbejdet med i mange år. Vi ved, at den virker, og vi kan stærkt anbefale den. Vi ved, at den har en 3-4 gange større effekt end en traditionel massage, grundet teknik og de varme sten, der får infiltrationerne til at smelte væk.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris:

35 minutter kr. 685,- pr. person
80 minutter kr. 1.145,- pr. person


Ling Complete Signature Facial

En ansigtsbehandling som er foretrukket af Hollywoods A-liste og Runwa- modellerne. Din huds følelse er, at den endelig kan trække vejret igen.

Spabehandlingen indeholder den meget eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter: Glycol peeling til det øverste hudlag, Papaya Enzym Peel som løsner op for de underliggende urenheder og dermed gør klar til en mere grundig dybderens af alle dine porer, så der igen kan komme ilt ned til de dybere hudlag og du vil få en mere jævn teint. 

Varighed: 80 minutter

Samlet pris:

Kr. 1.145,- pr. person


PURE SPA

I behandlingsrummet venter der dig en skøn oplevelse for både krop og sjæl.

Spabehandlingen starter med en helsegivende tørbørstning, der effektivt fjerner alle vores døde hudceller og efterlader vores hud utrolig blød og med en rigtig fin glød. Tørbørstning er med til at stimulere vores nerve og lymfesystem, så vi kan få vores affaldsstoffer væk. Efter tørbørstningen er kroppen klar til en skøn og afslappende helkropsmassage. Derefter lægges du på et leje af varme lavasten, der løsner muskelspændinger og giver en dybdegående varme i kroppen. Imens du ligger på lejet, får du ansigtsmassage med Økologisk Argan olie. Denne behandling vil sidde i krop og sjæl længe efter, og efterlader din krop dejlig afslappet.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris:

Kr. 1.145,- pr. person


Neroli Blossom Sensory Experience

Nydelse og mindfulness. Væk sanserne med signaturduften af neroli.

Denne dybt afslappende, men samtidig opløftende massageoplevelse, indeholder blandt andet energibalancering, et rensende fodzoneterapiritual med eukalyptus afrensning og turkish-skrub på fødder.

Herefter en lymfatisk tørbørstningsteknik af hele kroppen efterfulgt af en dybdegående mindfulness-massage med neroliolie. I massagen indgår blandt andet varme sten på hjertechakra. Og varme lavasten masseres på ryggen. Til sidst i behandlingen indgår en opløftende ansigtsakupressur.

Under hele behandlingen ligger du på en opvarmet vandpude, som får kroppen til at slappe helt af. 

Varighed: 80 minutter

Samlet pris:

Kr. 1.145,- pr. person

Spaoplevelse med overnatning på Comwell Kellers Park

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1003

SpaRetreat

 • 3 dage og 2 nætter
 • Adgang til AquaSpa og fitnessrum
 • Lån af spahåndklæde, badekåbe og tøfler
 • 2-retters middag på ankomstdagen
 • Et glas bobler
 • 3-retters middag på andendagen
 • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Læs mere
_hotel-spa-kellers-park-vejle-1011
Forkælelse for alle sanser

SpaDelight: Spaophold med middag af sæsonens råvarer

 • Adgang til AquaSpa og fitnessrum
 • Lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchef
 • Overnatning
 • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Læs mere