wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Aktiviteter og seværdigheder nær Comwell Middelfart

Aktiviteter på hotellet

Skræddersyet gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så tag med os rundt i hotellets omkringliggende natur. Vi har skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter og lagt dem ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.

Diverse brætspil
Brætspil er mere populær end nogensinde, og alle kan være med. Vi har et udvalg af forskellige brætspil, som du er velkommen til at låne. Henvend dig blot i receptionen.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Attraktioner nær hotellet

Bridgewalking
Bridgewalking foregår i 60 meters højde og giver udsigt ud over Lillebælt. Du kan tage til Sydney eller til Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro. Opleve højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Nyde vandet, skibene, udsigten mod land, vinden og vejret. Den svage rysten i broen, når toget kører over broen.

Hvalsafari og andre sejlture på Lillebælt
Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Her kan du opleve en af verdens mindste hvaler "marsvinet" på tætteste hold. Vi vil sejle efter at få flest muligt oplevelser og historier. Samt se sæler, fugleliv og en sjælden gang havørne.

Psykiatrisk Samling
Psykiatrisk Samling ligger i en af de tidligere patientbygninger på Middelfart Sindssygehospital, der var i drift fra 1888 til 1999. Udstillingen fortæller om hverdag og vilkår for både patienter og ansatte og giver et indblik i behandlingen af sindslidelser i Danmark i det 19. og 20. århundrede. 

H.C. Andersens Hus
H.C. Andersens Hus i Odense er hovedmuseet for eventyrdigteren og forfatteren H.C. Andersen. I sommeren 2021 åbnede den største nye attraktion i Odense i mange år – et nyt H.C. Andersens Hus. Museet er tegnet af den berømte japanske arkitekt Kengo Kuma og består af både indendørs og udendørs rum, der tilsammen strækker sig over 12600 m2 (2/3 af museet befinder sig under jorden).

Odense Zoo
Tag din familie under armen og få nogle fantastiske oplevelser i Odense ZOO - kom helt tæt på giraffer, løver og pingviner i en af Europas bedste zoologiske haver.

Legoland
Legoland er en af Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien.

Egeskov Slot
Egeskov Slot er ét af Nordeuropas bedst bevarede renæssanceborge, bygget som to langhuse, der rejser sig direkte fra søen. Mærk historiens vingesus, når du besøger det 466 år smukke slot. Du kan både komme inden for og se slottet, vandre i de smukke haver, besøge veteranmuseet og Falck Museet.

CLAY Keramikmuseum Danmark
CLAY Keramikmuseum Danmark i Middelfart er Nordens største specialmuseum for keramisk kunst. Museet rummer et spændende møde med keramisk kunst og kunsthåndværk gennem tiderne. Her finder du både en permanent udstilling og særudstillinger.

Marie Hidvi

Oplevelser i naturen nær hotellet

Nærmeste strand
Dyp fødderne i det friske vand ved den dejlige sandstrand ved Vejlby Fed, som er en af Fyns bedste badestrande med Blåt Flag. Vandet er lavt, så stranden er meget børnevenlig. De, der ønsker at bade i lidt dybere vand, kan benytte den lange badebro. Vejlby Fed Strand er desuden et godt sted at surfe og ligger kun 7 km. fra hotellet.

Nærmeste isbod
Is skal der selvfølgelig til om sommeren. Tættest ved Comwell Middelfart er iskiosken på Strandvejen. Vi anbefaler dog, at turen går mod den gamle Lillebæltsbro (4 km fra hotellet), hvor du har et stort udvalg med hele 3 isboder på Brovejen, som alle byder på lækre is og vafler.

Nærmeste strøg
Er du til en slentretur med butikker omkring dig, er Middelfarts centrum et besøg værd. Gågaden, som ligger 3 km. fra hotellet, løber parallelt med Middelfart Gl. Havn og hele Havnegade. Gågaden og byen rummer mange specialbutikker med alt til ham og hende, brugskunst, grejbutikker, fødevarer og meget mere.

Gågaden, som også har restauranter og caféer, ligger centralt placeret, så du inden for få skridt har udsigt til begge Lillebæltsbroer og havnefronten med masser af aktiviteter at opleve lige foran dig.

Nærmeste skov
Den smukke Staurby skov ligger blot 1 km. fra hotellet. Det er det skønneste sted til en gå – eller en cykeltur.  Skoven er oplagt til udendørs aktiviteter – her er der bl.a. etableret en asfalteret cykel- og løbesti, fulgt op af en sideløbende ridesti samt et 5,6 km. langt mountainbikespor. Med en tur gennem skoven kan du også gå langs vandet med udsigten til Lillebælt.

Nærmeste seværdigheder
Du finder et væld af seværdigheder i Middelfart. Mest kendt er Bridgewalking og Keramikmuseet Clay. Området byder på mange, andre oplevelsesværdige attraktioner så som Hvalsafari og Hindsgavl Dyrehave.

For børn
Kun 10 km. fra hotellet ligger Madsby Legepark. Legeparken er et gratis udendørs legeland med dyrehold, legeplads, tarzanbane og dukketeater. Den Historiske Miniby, som er en tro kopi af købstaden Fredericia i år 1849, er genskabt i størrelsesforholdet 1:10, er absolut også et besøg værd.

Nærmeste picnic-sted
Sæt tempoet ned og nyd en picnic i den skønne danske natur, som omkranser Comwell Middelfart. Vi laver gerne mad, som I kan tage med. Så lån et par tæpper og kom ud i det danske sommerland. Der er et hav af oplagte picnicdestinationer nær hotellet, hvor vi blandt andet vil anbefale Staurby Skov, ved vandkanten ud til Lillebælt og Strib Nordstrand.

Nærmeste golfbane
Få minutters kørsel fra hotellet finder du Golfklubben Lillebælt. Deres bane er uden tvivl Danmarks bedst beliggende golfbane, med en smuk udsigt ud over Lillebælt, og med en bane der byder på udfordringer til både den garvede og den nystartede golfspiller.