Bryllup på Comwell Middelfart

Om bryllup på Comwell Middelfart
Lokation
Middelfart, Fyn
Max. antal gæster
400 gæster (140 dobbeltværelser)
Pris
Fra 995,- pr. person (selskabspakke)
Bonus
'Stor fest' (selskabspakke) er inklusiv en overnatning for bryllupsparret
Lokation
Middelfart, Fyn
Max. antal gæster
400 gæster (140 dobbeltværelser)
Pris
Fra 995,- pr. person (selskabspakke)
Bonus
'Stor fest' (selskabspakke) er inklusiv en overnatning for bryllupsparret

Romantik, charme og vandvittig udsigt

Omgivet af grønne arealer og med udsigt til den nye Lillebæltsbro. Her ligger Comwell Middelfart, klar til at tage godt imod jer og alle jeres ønsker for en eventyrlig bryllupsfest.

Så snart I kender datoen for jeres bryllup, eller blot har tanke på at holde festen hos os, kan I med fordel kontakte vores festarrangør. Sammen vil I kunne aftale et planlægningsmøde, hvor vi gennemgår alle detaljer for dagen – lige fra velkomstdrink til middag, pynt og musik.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Vores fest- og selskabslokaler er fleksible og kan indrettes til at huse små intime arrangementer eller store fester og events med op til 400 deltagere. Flere af vores lokaler har udsigt til Lillebælt og den smukke omkringliggende natur.

 

Et køkken på højt niveau

I køkkenet på Comwell Middelfart har vi stort fokus på økologi og bæredygtighed. Og med passion for rustikt og nydansk mad inspireret af årstidens friske råvarer serverer vi klassiske retter med et twist. Dette gælder også, når vi holder selskaber, både de store og små.

Menuerne sammensætter vi helst i dialogen med jer, og vi tager naturligvis altid særlige kosthensyn. Når det kommer til vin, øl og ikke alkoholiske drikke kan vi også friste med et nøje udvalgt sortiment, og vi rådgiver selvfølgelig gerne i forhold til at matche den rigtige vin med den menu, I vælger.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Bordpynt og dekoration

Vi dækker som udgangspunkt op med hvide stofduge og -servietter og hvide lys. Men har I andre ønsker, finder vi helt sikkert en løsning, der dur. Øvrig bordpynt og dekoration er ikke inkluderet, men vi hjælper gerne med at gøre jeres ideer til virkelighed.

Romantisk bryllupsfest med underholdning

Vores erfaring siger os, at festen altid begynder meget romantisk og ender i en abefest. Så fest bare løs! Når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker mod enden, kan I trække jer tilbage i værelset, som naturligvis er inkluderet i prisen. Vågn som Hr. og Fru til dagen-derpå-brunch og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med resten af selskabet.

Vi glæder os til at se jer.

Selskabspakker

Jeres ønsker er vores udgangspunkt. Men for at starte et sted har vi skabt en selskabspakke, som I kan lade jer inspirere af. Her får I både 3 rettes middag, vin, fri bar og meget mere. Kontakt os, så snart I klar, og lad os tale om, hvordan vi sammen gør jeres drømmebryllup til virkelighed.

Se selskabspakker