Velkommen på Restaurant Lillebælt

WPLUSB

Koncept

Menuen i restauranten skifter dagligt. Vores køkken finder hver dag på en ny og spændende 3-retters menu baseret på årstidens råvarer. Køkkenet går som resten af hotellet op i bæredygtighed og derfor er alle alle råvarer valgt med en særlig omtanke for dette.

Vi har et bredt udvalg af vin og øl udvalgt af hotellets sommelier og øl-sommelier og sammensætter dagligt både vin- og øl-menuer, som er afstemt efter de daglige menuer.

Har du specielle ønsker, som ikke findes på menukortet, opfylder vi dem gerne.

Lukkedage
Bemærk venligst at vores restaurant har lukket søndage. Enkelte undtagelser forekommer, kontakt receptionen på tlf. 6341 8100 ved spørgsmål.  


wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Information & kontakt

Restaurant Lillebælt
Karensmindevej 3
5500 Middelfart


Åbningstider
Mandag til lørdag kl 12.00-20.30.

Søndag er det muligt at købe sandwich i receptionen, såfremt dette ønskes.

Bordbestilling
Telefon +45 6341 8100
Email hotel.middelfart@comwell.dk

Comwell’s madkoncept

Vi kan lige så godt sige det, som det er! I Comwell elsker vi mad, og kærlighed til maden er en helt central del af vores DNA. Vi udforsker, udvikler og fornyer os på madfronten, og vores passionerede kollegaer gør hver dag deres bedste for, at Comwell’s gæster altid sætter sig til bords til måltider, der er velsmagende og tilberedt med sans for både smagsindtryk og æstetik. 

Mere smag …
Råvarerne er overvejende økologiske, og vi får allerhelst leveret fra dygtige lokale producenter. Det gør vi, fordi vi ved, at smagen er i top, når gulerødderne lige er hevet op og persillen netop plukket.

… og mindre madspild
Madspild er også et vigtigt tema for os. Derfor serverer vi ofte maden i små portionsanretninger, hvilket er en effektiv vej til mindre madspild. Og har du appetit på mere, kan du altid bede vores tjenere om en ekstra portion. Samtidig har vi øget mængden af grønt og anvender mindre - men bedre kød.

Vi glæder os til at give dig en smagfuld oplevelse.