Aktivitet, natur og fællesskab

Spar 20%

comwell-hotel-rebild-bakker-049
Comwell Rebild Bakker

Sommer Smuttur

Fart. Friluft. Betagende natur.

En sommerferie på Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive sommeroplevelser for både store og små.   

Fire nætter - sidste nat gratis

ckg_boern_seng_fra_shoot_12052021
Comwell Rebild Bakker

Forlænget Smuttur

Særlige sommeraktiviteter for vores mindste gæster.

Fra den 18. juni frem til og med august er der i vores aktivitetsrum for de mindste mulighed for at tegne, spille PlayStation, se film og meget mere.  

Nemt at ændre planer

rs24561_comwell_odense_raisfoto_3760-fit
Comwell Rebild Bakker

Fuld fleksibilitet

Du kan omkostningsfrit ændre din booking af vores sommertilbud helt frem til ankomstdagen. 

_hotel-rebild-bakker-udendoers-facade-006

Praktisk Information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Rebild Bakker

lokale_f3

Velkommen på Comwell Rebild Bakker

Comwell Rebild Bakker ligger midt i Danmarks smukkeste natur syd for Limfjorden. Med den enestående natur lige uden for døren er der masser af aktiviteter og faciliteter til det aktive liv. 

Her finder du desuden moderne mødefaciliteter. Her har du mulighed for at afvikle alle former for kurser, konferencer, teambuilding, firmafester og andre store events.

Hotellet ligger centralt placeret i Nordjylland, så du kommer hurtigt til seværdigheder i området.

Billeder af værelser

_hotel-rebild-bakker-restaurant-middag-hygge-005

God mad i selskab med naturen

Omgivet af skoven og med højt til himlen ligger vores skønne restaurant. Mens vores dygtige kokke forbereder dit måltid, kan du nyde fornemmelsen af at sidde i uforstyrret selskab med naturen. De store vinduer i restauranten giver nemlig et flot lysindfald og en smuk udsigt til de omkringliggende marker og skovarealer.

I vores restaurant serverer vi moderne dansk/nordisk mad, og vores kokke benytter gerne lokale råvarer og den omkringliggende natur, hvor de fx plukker ramsløg, urter og skovsyre. På menukortet finder du både à la carte-retter og menuer, ligesom vi tilbyder et stort vinkort.

Billeder af Comwell Rebild Bakker

_hotel-kolding-restaurant-mad-spisning-147

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.