Comwell Borupgaard restaurant mad middag
Gastronomi

Forkælelsesophold

Kaffe og kage
Velkomstbobler
3-retters middag/buffet
Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.

Nyd lidt ekstra forkælelse

Har du også en gang imellem brug for en ekstra time i døgnet? Nu har du! Med Comwells Forkælelsesophold vil du ønske døgnet aldrig slutter.

Tjek ind mellem kl. 15 og 16 til kaffe og hjemmebag. Der er friskbrygget kærlighed på kanden. Og flere af vores hoteller har egne konditorer, men alle har med garanti de sødeste, 'bager'-dygtige kokke.

Måske fornemmer du allerede nu, at vi har skruet godt op for forkælelsen? Bare rolig, det bliver ved!

Aftenstund har guld i mund. Vi byder velkommen i restauranten med et glas perlende bobler. Og trækker stolen ud for dig, så du kan sætte dig godt til rette og nyde en 3-retters menu eller buffet komponeret af ildsjælene ved vores komfurer.

Og der er mere endnu! For Comwells Forkælelsesophold er naturligvis med vores populære morgenbuffet. Lækker og varieret, og altid med egnens lokale signatur og økologiske specialiteter. Og vi tager imod med åbne arme og friskbrygget kærlighed på kanden. Uanset om du er A-, B- eller ’lidt længere om at komme ud af fjerene’-menneske.

Værd at vide om opholdet

Vælg dit ønskede hotel, ankomstdato og værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte hotel, værelsestype og valgte ankomstdato.

Opholdet kan bookes på følgende af vores hoteller: Comwell Copenhagen Portside, Holte, H. C. Andersen Odense, Hvide Hus Aalborg, Kolding, Køge Strand, Middelfart, Roskilde, Sorø, Borupgaard, Rebild Bakker, og Aarhus. 

På Comwell Holte, Roskilde, Køge Strand, Sorø, Rebild Bakker, Middelfart, H.C. Andersen Odense og Kolding er tilbuddet gældende med ankomst mandag til lørdag, da restauranten er lukket om søndagen.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

Du kan se frem til at nyde en 3-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchefer. Receptionen vil informere dig om middagen og tidspunkt, når du ankommer på hotellet.

På Comwell Holte, Roskilde, Køge Strand, Sorø, Rebild Bakker, Middelfart, H.C. Andersen Odense og Kolding er restauranten lukket om søndagen, og du kan derfor ikke ankomme om søndagen på ovenstående hoteller.

Har du spørgsmål til middagen er du velkommen til at kontakte hotellet inden ankomst.

Der er mulighed for check-in på hotellerne fra kl. 15, og inden da kan du starte eftermiddagshyggen med kaffe og kage fra kl. 14.30 i hotellets bar-område.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne

Måske du også kunne være interesseret i?

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Gastronomi

Ophold med 2-retters middag

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.
kongebrogaarden-026.jpg
Gastronomi

Stort Kongeophold

Få en oplevelse i særklasse på ét af Danmarks bedste luksushoteller, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et helt særligt Stort Kongeophold.
RS18409_kongebrogaarden-vinsmagning-88392.jpg
Gastronomi

Kongeophold

Nyd luksusfølelsen og få et afbræk fra hverdagen med bl.a. Café Gourmand, 4-retteres middag og morgenbuffet, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et weekend Kongeophold.