wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Gastronomi

Ophold med 2-retters middag

2-retters middag/buffet
Overnatning
Morgenbuffet
Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.

Vores dygtige kokke byder dig velkommen

På udvalgte Comwell-hoteller kan du nyde et ophold med en dejlig middag. Vores køkkenchef har sammensat en udsøgt 2-retters middag eller buffet af sæsonens friske råvarer, som du kan nyde i hotellets restaurant.

Med i opholdet får du en overnatning og en stor morgenbuffet af økologiske og lokale specialiteter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Værd at vide om opholdet

Vælg dit ønskede hotel, ankomstdato og værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte hotel, værelsestype og valgte ankomstdato.

På Comwell Holte, Roskilde, Køge Strand, Rebild Bakker, Odense og Middelfart er tilbuddet gældende med ankomst mandag til lørdag, da restauranten er lukket om søndagen. På Comwell Kongebrogaarden er der mulighed for ankomst alle dage.

På vores to spa-hoteller, Comwell Kellers Park og Comwell Borupgaard, kan vi kan ikke garantere mulighed for adgang til spa-faciliteter ved ankomst, hvis dette ikke er angivet i bookingen.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

På Comwell Holte, Roskilde, Køge Strand, Rebild Bakker, Odense og Middelfart er tilbuddet gældende med ankomst mandag til lørdag, da restauranten er lukket om søndagen.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelser

Måske du også kunne være interesseret i?

Comwell Borupgaard restaurant mad middag
Gastronomi

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
kongebrogaarden-026.jpg
Gastronomi

Stort Kongeophold

Få en oplevelse i særklasse på ét af Danmarks bedste luksushoteller, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et helt særligt Stort Kongeophold.
RS18409_kongebrogaarden-vinsmagning-88392.jpg
Gastronomi

Kongeophold

Nyd luksusfølelsen og få et afbræk fra hverdagen med bl.a. Café Gourmand, 4-retteres middag og morgenbuffet, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et weekend Kongeophold.