Firmafest på Comwell Roskilde

Om firmafest på Comwell Roskilde
Lokation
Roskilde, Østsjælland
Max. antal gæster
200 (159 værelser)
Pris
Fra 899,- pr. person
Bonusinfo
Magisk solnedgang ved fjorden. Fest i slyngelstuen efter kl. 03.
Lokation
Roskilde, Østsjælland
Max. antal gæster
200 (159 værelser)
Pris
Fra 899,- pr. person
Bonusinfo
Magisk solnedgang ved fjorden. Fest i slyngelstuen efter kl. 03.

Fjord, nordisk, hyggelig

Det siges, at selveste Harald Blåtand er stedt til hvile i Roskilde Domkirke. Men måske er det bare en myte. Så er der langt mere hold i historien om, at en firmafest på Comwell Roskilde går over i historien. I hvert fald i de historier, der bliver fortalt over kaffemaskinen på mandag.

Omgivelserne omkring Comwell Roskilde er en ren foræring. Og vores smukke hotel emmer af en meget hjemlig og hyggelig atmosfære i afstemte jordfarver, understreget af rustikke træborde i fællesområder - og lyse, venlige og indbydende festlokaler. Alt sammen indrettet meget smagfuldt med danske designklassikere fra blandt andet danske HAY.

Nyd udsigten og fest i flotte lokaler

Comwell Roskilde kan tilbyde meget forskellige festlokaler. Fra Himmelev-salen med plads til 200 og band til vores to festlokaler i restaurant RosWell og WellCom med panoramavinduer og direkte udgang til en stor terrasse med blomster og krydderurter i krukker. Og endelig har vi et festlokale, ComKilde, i to etager, hvor vi dækker op til middag nede og har loungemiljø oppe.

Men først lidt planlægning af jeres firmafest

Firmafest, kick off, jubilæum, julefrokost eller rabalderfest. Når I har fundet datoen, finder vi ud af det. I ser vores smukke sted, og vi bliver enige om formatet. Mange starter dagen med en konference, som så senere glider over i firmafest.

Vi sparrer gerne med jer omkring tema og ideer til jeres firmafest. Og vi har prøvet lidt af hvert og ved, hvad der kan lade sig gøre. Nemlig alt! Herfra kan al kommunikation sagtens foregå via telefon eller mail.

Firmafest i køkkenet

Vores dygtige køkkenchef brænder så meget for mad, at han har fået tatoveret grøntsager på sin højre overarm! Han har hovedet fuld af ideer og inspiration fra fyrtårne som Noma, AOC og Falsled Kro.

Vores mad har fokus på ny nordisk, moderne med et twist af det klassiske, og altid med afsæt i bæredygtighed. Vi får vores kød fra Troels på Grambogaard og kører ikke langt efter råvarer.

Til vores firmafester har vi sammensat et særligt godt tilbud, hvor I får eget lokale, tre retters festmenu og vine, øl og sodavand i 7 timer. Se mere her:

7 timer i eget festlokale

Køkkenchefens 3 retters festmenu eller udvalgte buffet

Kaffe/te efter middagen

Drikkevarer inklusiv i alle 7 timer

Sodavand, øl og Comwells udvalgte økologiske vine

Kun kr. 899,- pr. person

Tilbuddet gælder ved min. 60 personer

Der kan efter maden tilkøbes 3 slags cocktailbowler ad libitum i 2 timer til kr. 179,- pr. person.

Foruden vores lækre mad og dejlige lokaler har vi gode kontakter til DJ’s, bands, jukeboksudlejning samt leverandører af temafester og oppyntning.

Hvorfor køre hjem, når I kan overnatte?

Afslut festen med overnatning, så I sammen kan nyde vores store morgenmadsbuffet.

Standard dobbeltværelse

Kr. 475,- pr. person

Standard enkeltværelse

Kr. 800,- pr. person

Prisen for overnatning er gældende ved overnatninger fredag eller lørdag. Tilbuddet gælder kun for virksomheder.

Vi pynter op til jeres firmafest

Runde borde, langborde. I får det præcis som I vil have det. Vi dækker op med hvide stofduge, servietter og lys. Og vores service i mørkt stentøj understreger den nordiske stemning.

Vi samarbejder med eventbureauer, der får jeres tema (og gæsterne) op at flyve. Det er også sket før. Ét af vores festlokaler har blandt andet været lavet om til en skov med dådyr og græs på gulvet. Og vi har holdt uforglemmelige rabalderfester i vores smukke atriumgård med overdækket tepavillon og lagt hus til festlige awardshows i Himmelev-salen.

Teambuilding og aktiviteter til jeres firmafest

Med det magiske fjordland omkring os er det oplagt med teambuilding og aktiviteter, der inddrager fjorden og naturen, f.eks. mountainbike og segways, kano- og kajaksejlads, vandpolo og andre aktiviteter på vandet. Men her er lige så højt til loftet som udvalget af andre muligheder er bredt. Og vi tilbyder alt fra smagninger hos Roskildes lokale bryghus og lerdueskydning til rap-workshops, skøre tjenere, sjove foredrag og stomp!

Vi samarbejder med en række professionelle event- og teambuilding-virksomheder, som skræddersyr aktiviteten efter jeres ønsker

Vikinger til firmafest

Du og jeg og viking! Lad jeres firmafest emme af historiens vingesus og -brus. Og gå all in på viking-temaet! Begynd f.eks. festen med en sejltur i vikingeskibe og glid over i en indbydende vikingebuffet med nordisk, rustik mad med ting på ben - og grillknive solidt plantet i træblokke.

Vi byder også på 4-retters middag med mad over bål.

Fortæl os, hvad I ønsker

Uanset hvad I vælger, er vi klar til at give jer en festlig dag og aften på Comwell Roskilde. For ligesom vikingerne er vi vilde med at holde fester, der vækker glæde og gode minder.

Kontakt os for at høre mere og lad os tale om, hvordan vi kan være med til at skabe jeres næste succesfulde firmafest.

Selskabspakker

Mulighederne er mange - og når vi kombinerer vores festerfaring med jeres ønsker, finder vi frem til det bedste resultat. Udover vores firmafest-pakke tilbyder vi også andre selskabspakker, som I kan lade jer inspirere af.

Se selskabspakker

Vilkår

Alle vores festpakker er inklusiv eget festlokale, lys, duge, servietter og menukort til bordene. Alle priser er inkl. moms og gældende til og med 31/12-2023 med forbehold for evt. ændringer samt generelle prisstigninger på mad og drikkevarer.

Derudover gælder følgende vilkår:

Gælder kun for fester under kr. 200.000 kr.

Med køb af ”Afbestillingssikringen” kan festen annulleres eller reduceres omkostningsfrit frem til 72 timer før festens start – uanset årsag. Sikringen skal bestilles og betales samtidig med booking af festen.

Præmien kan ikke refunderes – uanset hvornår festen annulleres eller reduceres. Afbestillingssikringen koster 6% af den samlede bookings pris.

75% af det bekræftede beløb betales senest 1 måned før afholdelse. Det resterende beløb betales ved modtagelse af faktura efter afholdelse af festen.

Husk venligst at påføre navn samt reservationsnummer ved indbetaling af beløbene.

Vi dækker bordene pænt med hvide stofduge, hvide lys og hvide servietter, ønskes andre farver, er I velkomne til selv at medbringe dette.

Vi sætter gerne bordkort på samt mindre bordpynt, hvilket skal aftales med selskabskoordinatoren på planlægningsmødet. I er altid mere end velkomne til selv at stå for ekstra oppyntning.

Lokalet er til rådighed 1 time før feststart. Confetti, glimmer, ris og lignende er ikke tilladt og rengørings - gebyr vil blive pålagt efter festen, hvis dette forekommer. Der er ikke mulighed for oppyntning fra vores lofter.

Generelle annulleringsbetingelser

At holde en fest betyder meget. Også økonomisk. I Comwell giver vi dig fuld tryghed i hele processen, og du kan allerede nu orientere dig i vores betingelser, så du føler dig sikker fra start til slut. Det gælder f.eks. spørgsmål om annulleringsbetingelser, betaling og behov for at nedjustere antal gæster.