Jesper Rais

Forårsfrisk forkælelse

Mærk forårsfornemmelser i hele Danmark

Foråret melder sin ankomst, og det skal nydes! Grib chancen for at opleve de grønne skove eller fange solstrålerne på en fortovscafé og lade dig forkæle i skønne rammer på vores hoteller i hele landet.

Hos Comwell byder vi foråret velkommen med åbne arme - og gode rabatter. Så du kan tage på forårsudflugt og nyde omgivelserne, maden og mærke alt det gode, der er på vej.

Spar 15% på 3 forskellige ophold

Om du vil i spa, spise middag i vores gode restauranter eller bare slappe af i bløde dyner og stå på til en overdådig morgenmadsbuffet, er helt op til dig. Vi giver nemlig rabat på tre forskellige ophold, som kan bruges i byen eller tæt på natur og strand.

Tilbud

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Forårstilbud

Forårstilbud: Spar 15% på SpaDelight ophold

Spar 15% på SpaDelight-ophold inklusiv adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenbuffet.
Tilbuddet gælder ophold med ankomst alle weekender og helligdage til og med den 31. maj.
Comwell Bygholm Park værelse værelser

Jesper Rais
Forårstilbud

Forårstilbud: Spar 15% på overnatning med morgenbuffet

Spar 15% på overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Tilbuddet gælder ophold med ankomst alle weekender og helligdage til og med den 31. maj.
Jesper Rais
Forårstilbud

Forårstilbud: Spar 15% på ophold med 2-retters middag eller buffet

Spar 15% på ophold med 2-retters middag eller buffet, overnatning og stor morgenbuffet. Tilbuddet gælder ophold med ankomst alle weekender og helligdage til og med den 31. maj.

Mere om vores forårstilbud

Tilbuddene gælder på alle hoteller og med ankomst alle weekender og helligdage til og med 31 maj.

Husk, at antallet af forårstilbud er begrænset, og der derfor kan forekomme hoteller eller dage, som er udsolgte. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Flere tilbud

Der er mange muligheder for at nyde en weekend på denne tid. Og en enkelt overnatning i løbet af ugen kan pludselig blive en miniferie med gode minder.

Tag et kig på alle vores tilbud hos Comwell og lad dig af friste af forårets komme.

Se alle tilbud