paaske_rent-foto.jpg

Tag på getaway i påsken

Spa, spis og slap af

Er du klar til at nyde det spæde forår, se blomsterne springe ud og nyde kaffen på en fortovscafé?

Så tag på en forfriskende getaway i påsken og tjek ind ind på et af vores hyggelige hoteller. Her byder vi indenfor i dejlige omgivelser, så du kan slappe af og nyde selskabet, mens vores køkken står parat til at forkæle alle smagsløg.

Spar 15% på 3 forskellige ophold

Om du vil i spa, spise middag i vores gode restauranter eller bare slappe af i bløde dyner og stå på til en overdådig morgenmadsbuffet, er helt op til dig. Vi giver nemlig rabat på tre forskellige ophold, som kan bruges i byen eller tæt på natur og strand.

Tilbud

Mere om vores påsketilbud

Tilbuddene gælder på alle hoteller* og med ankomst alle dage i perioden den 22. marts til 2. april, samt alle weekender og helligdage i april og maj.

Husk, at antallet af påsketilbud er begrænset, og der derfor kan forekomme hoteller eller dage, som er udsolgte. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Tilbuddene gælder til og med den 31. marts.

*Udvalgte hoteller holder lukket i påsken. Få mere information på tilbuddet.

Har du også set?

Vores hoteller lægger hus til mange spændende arrangementer, lige fra gourmetmiddage til foredrag og koncerter.

Her kan du se lidt af det, der foregår i den kommende tid:

Comwell Borupgaard
Comwell Borupgaard restaurant mad middag
Den 12. april

Vin og gourmetaften

Glæd dig til en aften med fokus på forkælelse! Menuen er sammensat med årstidens råvarer i centrum og i samspil med aftenens udvalgte vine, der præsenteres af vinmageren selv.
Comwell Kolding
tennis.png
Den 21. april

Tennis

Action teater. De to tennisguruer DON McEnroe og Björn GNU står endnu engang over for hinanden i den ultimative og altgørende duel, vi alle har ventet på.
Comwell H. C. Andersen Odense
Den 26. april

Askepot

Oplev et kærlighedseventyr i nye klæder med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik – med helt nye sange af Rasmus Seebach, manuskript af Line Knutzon og kostumer af Soeren Le Schmidt.
Comwell Borupgaard
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Den 23. maj

Gin saunagus

Tag med på denne spændende gus, og lad dig forføre af en verden fyldt med duft og smag. Der vil være mulighed for tilkøb af tapas og et glas vin efter gusen.

Se alle events hos Comwell