Det bedste ved ferie er ...

Sommertilbud til dig

Glem alt om opvask og vækkeur. Ferien er lige om hjørnet og det er tid til ... lige præcis dét, du bedst kan lide i ferien.

Tid til det lange morgenbord, tid til familie og venner og tid til hinanden.

Tid til at sænke skuldrene og puste ud. Holde i hånd og drikke rosé til frokost. Vandre i naturen og besøge byer og butikker.

Hos Comwell er vi klar til at tage godt imod dig hele sommeren. Og hvad end du er til bytur, naturskønne omgivelser eller afslapning i spa, har vi gode tilbud, der kan gøre din sommer til den bedste ferie for dig.

Spar 20% til eksklusivt Presale

Som medlem af Comwell Club er du blandt de første, der får adgang til sommerens gode tilbud. Vælg mellem tre populære ophold og spar hele 20% på dem alle. Booker du nu, har du samtidig chancen for at vinde dit ophold!

Vores Presale gælder til og med den 2. juni - og kun for medlemmer af Comwell Club.

Er du ikke allerede medlem, kan du blive det her:

Book med 20% rabat

Pssst! Vind dit sommerophold!

Booker du ét af de tre sommertilbud nu, er du helt automatisk med i konkurrencen om at vinde dit ophold.

Konkurrencen gælder i Presale-perioden fra den 21. maj til den 2. juni 2024, og dit ophold skal finde sted i perioden fra den 14. juni til den 11. august.

Bemærk, at man vinder betaling for opholdet og ikke eventuelle tilkøb i forbindelse med opholdet.

Vinderen offentliggøres den 4. juni her på siden og i vores Comwell Club nyhedsbrev. Vinderen kontaktes direkte.

Sommerkampagne 2024

Værd at vide om sommerophold

Tilbuddene gælder i perioden fra den 21. maj til og med den 2. juni 2024, på alle vores hoteller i Danmark og med ankomst alle dage i perioden den 14. juni til og med den 11. august 2024.

Husk, at antallet af sommertilbud er begrænset, og der derfor kan forekomme hoteller eller dage, som er udsolgte. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

*Udvalgte hoteller holder lukket i løbet af sommeren. Se afsnittet "pris og tilgængelighed" for mere information.

 • Der er et begrænset antal værelser tilgængelige pr. dag med dette tilbud på vores hoteller. På grund af stor efterspørgsel på udvalgte hoteller, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud.

 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgte værelsestype og ankomstdato. Rabatten er fratrukket de viste priser.

 • Tilbuddet kan bookes på alle Comwells danske hoteller med ankomst alle* dage i perioden den 14. juni til og med den 11. august 2024.

  *Følgende hoteller holder lukket i sommeren - med forbehold for ændringer:

  Comwell Klarskovgaard (Lukker den 28. juni - åbner den 28. juli. Lukket hver weekend her efter)

 • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk at du ikke optjener point af det beløb, du betaler med point.

 • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. GaveFabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Opholdet kan annulleres omkostningsfrit indtil kl. 16:00 lokalt tid på ankomstdagen. Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold her.

Læs annulleringsbetingelser

Ønsker du at spise middag hos hotellets restaurant, anbefaler vi dig at booke bord inden. Vi kan ikke garantere dig plads i restauranten hvis dette ikke er bestilt på forhånd.

Følgende hotellers restauranter holder lukket om søndagen:

 • Comwell Holte (Lukket den 16., 23. og 30. juni samt den 4. og 11. august)

 • Comwell Roskilde (Lukket den 16., 23. og 30. juni)

 • Comwell Copenhagen Portside (Lukket alle søndage. Barmenu tilgængelig)

Det bedste ved ferie for dig?

Er du til ren afslapning eller er det på med sandalerne og ud i naturen? Hvis du har svært ved at vælge, hvor og hvordan du skal holde ferie, har vi samlet lidt inspiration til dig.

Tag testen og find ud af, hvilken ferietype du er?

Tag testen

Flere tilbud

Vi har mange gode tilbud og oplevelser klar til dig, der vil på eventyr eller bare slappe af og forkæles. Tag et kig på hele vores udvalg og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Se alle tilbud