Hybrid møder

Hybrid mødepakke og live streaming events

WPLUSB

Comwell hybrid mødepakke

Hvad er et hybridmøde?
Et hybridmøde er en kombination af fysiske møder og et online videomøde. Ved denne mødeform, mødes deltagere der fysisk er samlet i ét eller flere af Comwells mødelokaler, rundt om i landet, i ét fælles online videomøde. Deltagere, der ikke fysisk er til stede, kan desuden tilkobles hybridmødet via deres laptop. 

Comwell hybrid videomøde pakke
På alle Comwells hoteller tilbyder vi en ”Comwell Hybrid Videomøde Pakke”, der gør det muligt, at kombinere det fysiske møde med et online videomøde – det kalder vi et hybridmøde. 

Kamera og lydløsning af høj kvalitet
"Comwell Hybrid Videomøde Pakke” indeholder kamera- og lydløsning (PolyStudio audio og videobar) i høj kvalitet, der sikrer deltagerne en mødeoplevelse, der ligger væsentligt over det traditionelle videomøde via laptop. 

Kameraet i videobaren har flere indstillinger. Det kan indstilles til at vise alle deltagere (oplagt ved få deltagere i mødelokalet) eller automatisk ”speach tracking”, hvor kameraet søger ind på den mødedeltager, der taler. Det giver dermed online deltageren eller de deltagere der er samlet til et fysisk møde på en anden Comwell lokation, mulighed for at se kropssprog og ansigtsmimik. Via en remote er det muligt selv at skifte mellem forskellige kameraindstillinger og zoome ind og ud i mødelokalet under mødeafviklingen. Desuden er mikrofonen i videobaren af væsentlig bedre kvalitet end ved onlinemøder via laptop og sikrer dermed en bedre mødeoplevelse.

Pris
Vores Comwell Hybrid Videomøde Pakke anbefales til både små og mellemstore møder med maks. 20 personer samlet ved hver af de fysiske møder. Prisen er inkl. moms og pr. lokation og indeholder leje af PolyStudio audio og videobar, teknisk set-up og start af møde med Comwell AV-tekniker:

  • Kr. 2.750,- for 1. mødedag

  • Kr. 1.375,- pr. efterfølgende sammenhængende mødedage

Til mødeafvikling kan du anvende din egen laptop eller leje hos os.
Vi hjælper gerne med at oprette et link til online mødeplatformen. Alternativt opretter du det selv via den videomødeplatform, I anvender i jeres virksomhed. 

WPLUSB

Live Streaming Events

Videomøder kan arrangeres i både stor og lille skala, så de passer dine behov uanset mødeformål, antal deltagere og behov for interaktion med deltagerne. 

Så uanset om du skal afholde undervisning, der kræver deltagerinvolvering og tovejs kommunikation eller skal live streame en generalforsamling eller anden event på en hjemmeside eller for et publikum der er samlet på én eller flere geografiske lokationer kan vi hjælpe dig. Vi guider og hjælper omkring det tekniske set-up.

Pris
Vi giver gerne et konkret tilbud på jeres specifikke arrangement med tilhørende ønsker.