Konference på Fyn

Jesper Rais

Professionelle rammer om jeres konference på Fyn

Leder du efter et godt konferencelokale på Fyn? Så er vi klar til at byde velkommen indenfor i store, lyse lokaler med professionelt udstyr, dejlig forplejning og mulighed for at overnatte. Hos Comwell er vi eksperter i at holde møder og konferencer,og vi deler meget gerne ud af vores erfaring, så I kan få de optimale rammer om jeres konference hos os.

Med flere lokationer på Fyn får I også muligheden for at vælge netop det konferencecenter, der passer bedst til jeres behov.

Her finder du vores konferencelokaler på Fyn

  • Comwell H.C. Andersen Odense Dolce by Wyndham

  • Odeon Odense

  • Comwell Middelfart

  • Comwell Kongebrogaarden, Middelfart

Centralt kursuscenter med plads til mange

Mange konferencer samler et stort antal mennesker, nogle fra flere lande og andre fra mange landsdele. Og vil man gerne gøre det let for deltagerne at være med, er beliggenheden en vigtig faktor. 

Er jeres målgruppe spredt over hele landet, er Fyn det oplagte valg for et kursuscenter med en god beliggenhed. Her kan alle komme til og fra på maksimalt et par timer. Og måske er der også noget symbolsk i at samles på midten.

Skal det være et kursuscenter på Fyn, giver vi jer flere muligheder for at vælge det rigtige. Med tre hoteller og et venue har vi nemlig mange konferencelokaler til rådighed, og vi kan derfor sammen finde det, der passer bedst til jer. 

Plads til over 1700 gæster

Et afgørende element er også, hvor mange deltagere I bliver. Til den store konference i Odense er ODEON det helt optimale valg. Her kan op til 1740 mennesker samles i et enkelt konferencelokale. ODEON er blandt byens største konferenceudbydere og er gearet til mange mennesker, så I alle kan forvente en lækker frokost, gode toiletforhold og ikke mindst en beliggenhed midt i Odense by, tæt på byens banegård. Har I behov for at overnatte, ligger vores hotel i Odense lige ved siden af. Comwell H.C. Andersen har 157 værelser fordelt på forskellige kategorier, så I kan indkvartere folk individuelt eller sammen.

Comwell H.C. Andersen Odense

Konferencelokale med lys og udsigt

Det næststørste konferencelokale finder vi i Middelfart, hvor der er plads til 385 mennesker i ét lokale. Her kan I ligeledes se frem til et professionelt set-up i en hyggelig stemning. Comwell Middelfart har for nylig været under en gennemgribende renovering, hvor der bl.a. blev tilføjet 600 m2 til hotellets møde- og konferencefaciliteter. Og i det største konferencelokale får I lysindfald fra begge sider og en flot udsigt til både den nye og den gamle Lillebæltsbro.

Lige udenfor Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden, og her finder I også nogle indbydende konferencelokaler, om end med mindre kapacitet. Her kan 100 personer være samlet og nyde den formidable beliggenhed ved vand og skov og et køkken, der i helt særlig grad kræser for de vin- og gourmet interesserede gæster.

Send os meget gerne lidt information om jeres planer for den næste konference. Så vender vi tilbage med nogle muligheder, som I kan se nærmere på.

Send en mail

Konferenceforplejning i særklasse

Mad er i det hele taget et vigtigt tema, når det gælder en succesfuld konference. Det er både vores egen holdning og erfaring, når vi gennem mange år har lagt hus til adskillige og vidt forskellige konferencer. Uanset emne, branche og bosted er maden væsentlig for dagens energi, og for mange konferencegæster er det også et lille lyspunkt, hvor andre sanser pirres, og hvor snakken falder lystigt om det faglige og alt det omkring. 

Fokus på kvalitet og grønne tiltag

Samtlige konferencecentre i Comwell har eget køkken, hvor der arbejdes dedikeret med at lave god mad til alle gæster. Der er stort fokus på den gode smag og kvalitet, og 30-60% af vores indkøb af mad- og drikkevarer er økologiske. I Comwell har vi også taget mange initiativer i forbindelse med bæredygtighed og vores ønske om at blive mere grønne. Det gør blandt andet, at vi har skåret ned på forbruget af kød, særligt oksekød, og i stedet tilbereder nye retter med udgangspunkt i grøntsager og allerhelst det sæsonbestemte udvalg. 

Comwell Copenhagen Portside mad restaurant

Jesper Rais

Pakker, der kan tilpasses jeres behov

En typisk konferencepakke indeholder morgenbuffet, formiddagssnacks (f.eks. hjemmebagt knækbrød, en frisklavet dip, frugt og tørrede bær), frokostbuffet og et indbydende kagebord med sødt, sundt og syndigt til eftermiddagens cravings. Herudover kan I vælge en lækker middag, og vil I overnatte, er der naturligvis endnu en dejlig morgenmad klar til jer den næste dag.   

Først og fremmest er det jeres ønsker, der er i fokus, når vi skal sammensætte den helt rigtige pakke til jeres konference. Og er der særlige kosthensyn eller andet, tager vi naturligvis højde for det, og serverer en række gode alternativer.

Konferencehotel på Fyn - også med overnatning

Er programmet for langt til en enkelt dag eller vil I udnytte, at I endelig er samlet, har I på alle vore tre konferencehoteller på Fyn mulighed for at overnatte. Det gør det både nemt og bekvemt at være konferencegæst, fordi du allerede fra ankomst kan slappe af i vores hyggelige omgivelser - uden at skulle bekymre dig om transporten hjem samme dag.

Mulighed for afslapning, hygge og en god nats søvn

En konference med overnatning er også alletiders mulighed for at dyrke det sociale sammenhold i gruppen. I kan vælge en obligatorisk middag eller lade det være op til deltagerne selv, hvad de ønsker. Men rammerne er sat for at være sammen, og alle vores konferencehoteller på Fyn tilbyder et hyggeligt barområde, hvor deltagerne kan slappe af og nyde en drink eller kaffe, når det formelle program er slut.

På Comwell H.C. Andersen har vi 157 værelser, i Middelfart er der 140 og på Kongebrogaarden er der 62. Og uanset hvilket Comwell konferencehotel på Fyn I vælger, kan I forvente en god standard på værelset, og en morgenmad, der er værd at blive lidt længere for.

Hvad er en bæredygtig konference?

At rejse og spise er noget, der belaster vores klima. Men graden af belastning er vi heldigvis selv med til at bestemme. Og mens flere og flere efterspørger en bæredygtig konference, arbejder vi i Comwell ambitiøst med vores aftryk på verden omkring os.

Som det første hotel i branchen udgav vi i 2023 en selvstændig ESG-rapport, som vi opdaterer år for år. Heri beskriver vi detaljeret de mål, vi har sat os, og hvordan vi planlægger at nå dem.

Ambitiøse mål og aktiv indsats

I 2030 er det være mål at være CO2 neutrale i egen drift. Og i 2040 i hele værdikæden. Det er ultra ambiøst, det ved vi godt. Men vi mener også, at det er arbejdet værd, og derfor har vi allerede implementeret mange tiltag, som gør os attraktive, hvis I ønsker at holde en bæredygtig konference. 

Comwell Aarhus

Jesper Rais

På alle vores konferencecentre kan vi for eksempel tilbyde ladestandere til el-biler. Vi har udskiftet alle lyskilder til led. Og vi undgår tusindvis af flasker og dåser, når vi tilbyder vores konferencegæster en bar med taphaner, hvor man kan fylde glasset med vand, saft eller juice. Det er det, vi kalder vores flaskefrie koncept. Vi har allerede reduceret vores madspild væsentligt, og gør det hver dag, sammen med jer. For rejsen mod at blive mere bæredygtig er ikke en solorejse. Det er en fælles indsats, som vi meget gerne vil være med i.

Har I spørgsmål til vores arbejde med bæredygtighed, vores forplejning og faciliterer for konferencelokaler på Fyn, er I altid velkomne til at kontakte os.

Send en mail
Ring
Konferencer i Jylland og på Sjælland

Hos Comwell Hotels har I mulighed for at holde konferencer i hele landet. Vi dækker nemlig både Jylland, Fyn og Sjælland, hvor vi tilbyder store konferencelokaler med mulighed for overnatning.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Konference på Sjælland

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Konference i Jylland